Gears of War 4 | PC

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & Windows 10

در کنفرانس E3 مایکروسافت مشخص شد Gears of War 4 به صورت همزمان برای ویندوز 10 نیز عرضه میشود

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :
- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
صلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر :

Characters

Weapons

Enemies

تریلرها :

گیم پلی جدید
لینک : Gears of War 4 - Conquering the fort

Gears of War 4 E3 2015 Gameplay Demo
- لینک

...

TOMORROW- لینک

با تشکر از @Musician

آخرین ویرایش:
سلام. آموزش نصب خیلی سادست:(اول از همه developer mode رو روشن بزارین settings->update &security->for developers) یک reset هم بعد این بکنین کامپیوتر رو.
1) شروع به دانلود بازی از خود استور XBOX کنین. بزارین 10مگ دانلود کنه. دانلود رو استاپ کنین. (من صبر کردم تا وقتی داری دانلود میکنی سایز 73.33 اصل بازی رو بنویسه، یعنی حدود 120 مگابایت دانلود کردم با خود winstore)
2) نرم افزار Powershell رو به صورت Run as Administrator اجرا کنین. فرض کنین بازی شما در D:\GearsofWar4 قرار دارد. اینطوری در پاورشل تایپ کنین:(به جای yourfile اسم فایل با فرمت .eappx رو قرار بدین)
Add-AppxPackage "D:\GearsofWar4\yourfile.eappx" DEGHAT KONIN BE FORMAT
(دقت کنین شما دستور آدرس فایل رو باید در " " قرار بدین، عکسی که گذاشتین این مسئله رعایت نشده)
بعد خودش شروع به نصب میکنه.
3) نصب که تموم شد، دانلودتون رو توی استور بزنین resume بشه. میبینین که مینویسه دانلود به اتمام رسیده و میتونین بازی کنین. (الان که update اومده کمی صبر کنین میبینین بعد چند بار که مثلا مینویسه 0.1 kb از 73.33 gb خودش بازی رو میشناسه و شروع به دانلود آپدیت بازی میکنه.)

دقیقا همین مراحل رو رفتم ولی بازم همون ارور رو داد
اسم فایل رو هم به اسم اصلیش تغییر دادم بازم فرقی نکرد Microsoft.SpartaUWP_9.1.0.2_x64__8wekyb3d8bbwe
نمیدونم حتما ایراد از فایلِ

عزیز من شما باید یک فولدر به اسم همین فایل ایجاد کنی و فایل رو داخل این فولدر بزاری و بعد از تایپ دستور add -appxpackage و یک فاصله بعدش ، اون فایل رو از داخل اون فولدر بگیر و بنداز در ادامه این دستور و بعد اینتر رو بزن و صبر کن تا نصب تمام بشه !

• Like
Reactions: JOKERACN7
دقیقا همین مراحل رو رفتم ولی بازم همون ارور رو داد
اسم فایل رو هم به اسم اصلیش تغییر دادم بازم فرقی نکرد Microsoft.SpartaUWP_9.1.0.2_x64__8wekyb3d8bbwe
نمیدونم حتما ایراد از فایلِ
داداش بازی که آپدیت بشه فایلای قدیمی بدرد نمی خورن این آقایان اشتباه می گند گوش نده نمی شه کاری کرد من دو تا باری دارم یکیش آپدیت آمده براش نصب نمی شه ولی اونی که بروزه مشکلی نداره

• Like
من هم FORZA HORIZON 3 و هم GEARS OF WAR 4 رو بعد از آپدیت با همین روش نصب کردم .
fh3 رو دو بار تا اینجا از روی همون فایل 49.3 gb ای با پسوند eappx و gow4 رو یک بار باز با پسوند eappx نصب کردم .
بعد از نصب با ورود به استور و کلیک روی play اگر آپدیتی اومده باشه به شما پیغام میده . ( گزینه update جدیدا برای هر بازی داخل استور جداگانه تعبیه شده )
اصلا ویندوز کاری نداره که برای بازی شما آپدیت اومده یا نه ! وظیفه POWERSHELL نصب فایل های appx و eappx هست .

نکته این که باید اسم فولدر حاوی اون فایل با فایل شما یکی باشه .

• Like
من هم FORZA HORIZON 3 و هم GEARS OF WAR 4 رو بعد از آپدیت با همین روش نصب کردم .
fh3 رو دو بار تا اینجا از روی همون فایل 49.3 gb ای با پسوند eappx و gow4 رو یک بار باز با پسوند eappx نصب کردم .
بعد از نصب با ورود به استور و کلیک روی play اگر آپدیتی اومده باشه به شما پیغام میده . ( گزینه update جدیدا برای هر بازی داخل استور جداگانه تعبیه شده )
اصلا ویندوز کاری نداره که برای بازی شما آپدیت اومده یا نه ! وظیفه POWERSHELL نصب فایل های appx و eappx هست .

داداش خوب وقتی اپدیت بیاد دیگه اسماشون یکی نیس.البته مال من appx نه پیش خرید؟!

داداش بازی که آپدیت بشه فایلای قدیمی بدرد نمی خورن این آقایان اشتباه می گند گوش نده نمی شه کاری کرد من دو تا باری دارم یکیش آپدیت آمده براش نصب نمی شه ولی اونی که بروزه مشکلی نداره
من اول اینطور فک میکردم ولی خب دوستان نصب کردن و شده، این اروری هم ک من میگیرم تو کل اینترنت دو سه نفر پیدا کردم ک این ارور رو داشتن، حالا از شانس بدِ، باید دوباره دانلود کنم ، چون هر روشی رو تست کردم و نشد.

اینم تست کردم فرقی نکرد.

developer option باید از منوی تنظیمات ویندوز روشن باشه و ویندز هم آپدیت باشه به آخرین بیلد .
powershell رو هم از داخل منوی تنظیمات developer option باید اجرا کنید .
حرف add و بقیه کامند رو هم باید با حروف کوچک بنویسید !

• Like
دوستان نصب اصلا پروسه ی دوشواری نداره،نیازی هم به توضیح نیست،ولی باز:
---------------------------------------------------------------------------
اگه از سایت دانلود ها گرفتید،کافیه فقط PowerShell رو باز کنید.
Code:
Add-AppxPackage "X:\Gears4\Microsoft.SpartaUWP_9.1.0.2_x64__8wekyb3d8bbwe.eappx"
دستور بالا رو بنویسید-ادرس رو فقط باید عوض کنید- و تمام...
اگر هم از سایت دیگه دانلود کردید و احتمالا اسم فایل فرق داره بازم همین کارو انجام بدید،فقط آدرس دهی فرق می کنه...
دوستانی هم که دیتا لازم دارند من تهران هستم،هماهنگ کنید...

• Like
دوستان نصب اصلا پروسه ی دوشواری نداره،نیازی هم به توضیح نیست،ولی باز:
اگه از سایت دانلود ها گرفتید،کافیه فقط PowerShell رو باز کنید.
Code:
Add-AppxPackage "X:\Gears4\Microsoft.SpartaUWP_9.1.0.2_x64__8wekyb3d8bbwe.eappx"
دستور بالا رو بنویسید-ادرس رو فقط باید عوض کنید- و تمام...
اگر هم از سایت دیگه دانلود کردید و احتمالا اسم فایل فرق داره بازم همین کارو انجام بدید،فقط آدرس دهی فرق می کنه...
دوستانی هم که دیتا لازم دارند من تهران هستم،هماهنگ کنید...
عزیز من این بازیایی که میگید چون فایل اپکس نیست شاید حق با شما باشه ولی از یک بازی دیگری (کیلر اینسکت) فایل اپکس تهیه کرده بودم و فولدرشم دارم الان بعد تعویض ویندوز نه اپکس نصب می شود و نه فولدرش. نظر شما چیه؟ (اررور ویندوز دولوپر لیسانس میده )

آخرین ویرایش:
دوستان دقت کنن از خود store بیان خود store هم به اخرین نسخه اپدیتش کنن بعد از نصب کم چت می زنه ن باری هم error می ده در نهایت 2 فایل با اسم متفاوت تبدیل به 1 اسم می شه اپدیت شده بعدم اجرا می شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or