Gears of War 3 Multiplayer Beta

بله
اون فایل 85 مگی که بتای کامل نیست

میشه یه توضیح بدین از این روش ؟؟من دانلودش کردم حدود 80 مگ بود..........تو فایل readme هم گفته بود که اسمشو عوض کنین وفلان ولی من کردم نشد...........

یه توضیح گام به گام چکیده ای بدین تا هم ما هم بازی کنیم و هم شما رو دعا کنیم:d:d

میشه یه توضیح بدین از این روش ؟؟من دانلودش کردم حدود 80 مگ بود..........تو فایل readme هم گفته بود که اسمشو عوض کنین وفلان ولی من کردم نشد...........

یه توضیح گام به گام چکیده ای بدین تا هم ما هم بازی کنیم و هم شما رو دعا کنیم:d:d
من اینجا لینک کامل بتا کاملش رو گذاشتم. ببینید به کارتون میآد.این بتا تا 4 هفته اجازه میده بازی کنین.
دانلود Gears of War 3 Xbox 360 Beta

بتایی که صفحه قبل من گذاشتم تا وقتی بتا تموم شه میشه باهاش بازی کرد
توضیح:
وقتی فایل 80 مگی رو دانلود کردید
یک فایل Readme داره
و یه فولدر به نام 00080000
فولدری به نام 4D5389B9 درست کنید و فولدر 00080000 رو توی فولدری که درست کردید بریزید
و با برنامه Usbxtaf وارد فلش خود کنید (از برنامه Modio استفاده نکنید)
بازی رو بریزید رو هارد اصلی Xbox تون
وارد Xbox Live بشید بعد وارد بازی
وقتی وارد بازی شدید از لایو دیسکانکت میشه و یک آپدیت 507 مگی براتون میاد
اون آپدیت رو میکنید و از بازی لذت میبرید

چرا من هرکاری میکنم سرچ نمیکنه؟

Gears ِ دیگه... پیدا نمیکنه، دقیقا مثلِ G2 ...
نهایتِ حالی که به شما میده بازی کردن با هوش مصنوعیه (Bots) ... :d

چرا اینجوریه؟بخاطر رجیون یا اینترنت هست؟

اینترنت ایران
نبودِ سرور برای آسیا
آفلاین بودن Dedicated Server ها ( بماند که آنلاین هم باشه همینِ وضعیت )

آخرین ویرایش:
سلام.دوستان دو تا سوال داشتم.
اول اینکه این رو میشه با بات بازی کرد؟یعنی انلاین نه.
دوم اینکه برای آپدیت 507 مگی که میگین باید به لایو وصل شد مگه قبل از وصل شدن به لایو ازتون نیمخواد که دشبورد رو آپدیت کنید؟اگرم بخواد آپدیت کنه که بازی های کپیه دیگه اجرا نمیشن.
ممنون میشم که جواب بدین.

اطفا جواب سوال دومم رو هم میدین خیلی مهمه برام.
---------
دوم اینکه برای آپدیت 507 مگی که میگین باید به لایو وصل شد مگه قبل از وصل شدن به لایو ازتون نیمخواد که دشبورد رو آپدیت کنید؟اگرم بخواد آپدیت کنه که بازی های کپیه دیگه اجرا نمیشن.
اون آپدیت جدید هنوز عرضه نشده و تعدادی از دوستان بازیسنتری همین الان مشغول انجام بتای بازی هستن آخ هم نگفتن :دی. خیالت راحت.

---------
اون آپدیت جدید هنوز عرضه نشده و تعدادی از دوستان بازیسنتری همین الان مشغول انجام بتای بازی هستن آخ هم نگفتن :دی. خیالت راحت.
اخه سایت هایی مثل nextgen گفتن که اپدیت نکنید.پس یعنی هنوز به قول شما هنوز عرضه نشده.(چون خودم به لایو هنوز وصل نشدم.)همون ادرسی که اقای heska گذاشتن رو دانلود کنم؟مشکلی دیگه پیش نمیاد؟

اخه سایت هایی مثل nextgen گفتن که اپدیت نکنید.پس یعنی هنوز به قول شما هنوز عرضه نشده.(چون خودم به لایو هنوز وصل نشدم.)همون ادرسی که اقای heska گذاشتن رو دانلود کنم؟مشکلی دیگه پیش نمیاد؟
سایت nextgen گفته بتا رو دانلود نکنبد
بتا رو شما باید از کامپیوتر دانلود کنی و بعد از طریق فلش وارد دستگاه کنی
آپدیت کامل هم فکر کنم فردا میاد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or