Gears of War 3 لیک شد!!!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
jsmksf9z9iohpdmnnezx.jpg

آپدیت خبری:

ظاهرا این نسخه فقط قابل اجرا بر روی دستگاه های J-tag هستش. به حسابی میشه گفت این نسخه Dev بازی هست.

طبق اخباری که در سایت Neogaf درج شده بازی GeOW 3 لیک شده است!

Warning: Gears of War 3 leaked!
Heads up guys, a work in progress version of Gears of War 3 has been leaked. It apparently has the full single-player and all the multiplayer options.Buggy as hell, but it seems like it's all there. Avoid youtube and other forums if you don't want to be spoiled. There are videos all over youtube as proof. Just a heads up.
به گوش باشید، نسخه در دست ساخت بازی GeOw3 لیک شده است. به نظر میرسه که این نسخه دارای بخش تک نفره و مولتی پلیر کامل هست. باور کردنی نیست، اما مثل اینکه کاری هست که انجام شده. اگر میخواهید بازی برایتان اسپویل نشود از سایت هایی مثل You-Tube و فروم ها دوری کنید. در سراسر You-Tube ویدئوهایی از این نسخه پخش شده است. پس به گوش باشید!

با تشکر از Kenji

منبع

آخرین ویرایش:
خیلی وحشتناکه! بیشتر از 2 ماه به اومدن بازی مونده و به شدت ضربه می خورند از این قضیه... :(

باز جای شکرش باقیه که پیش فروش زیاد داشتند (توی کنفرانس مایکرو در E3 گفتند بالای یک میلیون نسخه پیش فروش داشته).

معلوم نیست از کجا کش رفتندش؟

کجا بازی ضربه می خوره یه چیزی میگید کسایی که بازی رو به این روش دانلود کردن مطمئن باش اگه 2 ماه بعد هم سر موقعش میومد فرقی نداشت دنبال ک دزدیش بودن.
مایکرو که اصلا رو فروش رو کشورهایی مثل کل کشورای خاور میانه و چین و اروپای شرقی حساب نکرده از اول ، که بخواد ضربه بخوره.

بازی داغون تر از اونی هست که فکر میکردم..
وسط بازی یک هو قاطی میکنه و کنسول هنگ میکنه باید بری تو داشبورد
بریدگی تصویر وحشتناک تو بازی هست و اصلا نمیشه بازی کرد..
اصلا بعضی چیزها رو هنوز درست نکرد همینجوری تو هوا کارشون رو انجام میدن..

گرافیک بازی هم هنوز تو محیط های بسته کامل نشده و خیلی مشکل داره یعنی هیچی نداره

تو وسط بازی هم یک چیز های سبز رنگی هست که دیگه گند میزنه به بازی و تو تمام محیط ها هست..

یک سر کد و نوشته هم بعضی وقتهای میاد رو تصویر

=======

این نسخه فقط داستان رو لو میده و هیچ ارزشی نداره از دوستان هم خواهش میکنم اگر داستان رو فهمیدن اصلا بیانش نکنند چون این شماره داستانش برای خیلی ها مهم هست..

تو وسط بازی هم یک چیز های سبز رنگی هست که دیگه گند میزنه به بازی و تو تمام محیط ها هست..

=======

این نسخه فقط داستان رو لو میده و هیچ ارزشی نداره از دوستان هم خواهش میکنم اگر داستان رو فهمیدن اصلا بیانش نکنند چون این شماره داستانش برای خیلی ها مهم هست..
اون سبزا احتمال میدم Wallhack باشن:d

nmjlggeserp69n4rm24.jpg

Year: 2011
Genre: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Developer: Epic Games
Publisher: Microsoft
Platform: 360
Publication Type: license
Region: Region Free
Firmware: FreeBoot
Language: English

Size: 7 51 GB

دوستان اگر میخواند تا لینک ها هم قرار بدم

کجا بازی ضربه می خوره یه چیزی میگید کسایی که بازی رو به این روش دانلود کردن مطمئن باش اگه 2 ماه بعد هم سر موقعش میومد فرقی نداشت دنبال ک دزدیش بودن.
مایکرو که اصلا رو فروش رو کشورهایی مثل کل کشورای خاور میانه و چین و اروپای شرقی حساب نکرده از اول ، که بخواد ضربه بخوره.

نصف شبی هیچ حوصله بحث طولانی ندارم؛ فقط جمله ای که خودت گفتی رو به صورت پر رنگ برات می نویسم، قول بده 3 بار از اول تا آخر بخونیش و بعد هم 30 ثانیه راجع بهش فکر کنی:

"شرکت های سازنده و توزیع کننده Gears of War 3 از لیک شدن بازی ضرر نمی کنند"!

خوب، 30 ثانیه ات تموم شد. حالا دیگه چرا داری می خندی؟ این هم یه عقیده ایه دیگه! :)

• Like
Reactions: koorosh
فرض کنیم این نسخه لیک شده نسخه نهایی بازی بود بدون هیچ باگ و مشکلی چند نفر از شما تا زمان عرضه بازی صبر میکردید؟
اگه واقعا به این فرانچایز اهمیت میدید تا زمان عرضه صبر کنید و اوریجینال بازی را تهیه کنید .

یه عده همچین عزاداری راه انداختن سنگ epic رو به سینه میزنن و فحش میدن انگار اورجینال میخوان بخرن!
کسایی که بازی واسشون ارزش داره و اورجینال میخرن به کنار
شما که داری عزاداری میکنی و حمایت از تولید کننده ولت نمیکنه چه الان ۲ تومن بدی بخری چه ۳ هفته دیگه چه ۳ ماه دیگه ! چه فرقی به حال شما داره آخه!
چه بازی با باگ بازی کنی چه بازی رو dvd خش اوفتاده چه بن شی و چه نشی هیچ فرقی یوخده
باز اونهایی که حرف از اورجینال و ارزش بازی و مالتی میزنن یه چیزی که خداییش هم مالتی این بازی ارزشش رو داره
فرض کن من نمیتونم اوریج بخرم,درست ولی
با این کار خیلیا که میتونن اوریج بخرن هم نمیخرن و این به شرکت ضربه میزنه
به نظرت تاثیری روی فروشش نداره؟
اینجور اتفاقا به گیمینگ ضربه میزنه الان یکی از دلایلی که PC گیمینگ عناوین خوبی نداره همین مسلئه هست و من با وجد اینکه پایرت خور هستم دوست ندارم همچین اتفاقاتی بیفته
باعث افت کیفیت گیمینگ میشه
ما بازار فروش نیستیم باسه اونا که تاثیری داشته اون 1 نسخه اوریج
کسی که ادعای اوریج خوری میکنه باید از ویندوزش گرفته تا اون دیکشنری موبایلش اوریج باشه که تو ایران عده کمی از نظر مالی همچین توانایی رو دارن
تازه پولشم داشته باشی باید خیلی دنبالش بری تا گیر بیاری الان واسه همین 360 من جایی ندیدم (تو مشهد) بازی اوریج 360 بفروشه
کسی از ماها تو این خراب شده انتظار اوریج خوری نداره!هر وقت بازار فروش محسوب شدیم و وضع این خراب شده درست شده حرفت درسته

=======

خب خدا رو شکر:d

من فک کنم مارکوس آخرش بمیره....

یعنی تو اینجور سبک بازی همین مساله فقط میتونه تاثیر گزار باشه.

100 درصد میمیره.وقتی اپیک گفته داستان مارکوس تو این شماره تموم،قطعا باید بمیره تا تموم بشه.
------
خب من الان به شدت یه چیزی رو نمیفهمم:dبازی ایی که الان وضعیتش اینجوری هست،پس اینو دادن تستر که چیو تست کنه؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or