Gears Of War 3 تا پاییز 2011 تاخیر خورد

Bayonetta

کاربر سایت
Gears-32.jpg

مایکروسافت اعلام کرد تاریخ عرضه عنوان محبوب و پر طرفدار خود ، یعنی Gears of War 3 از تاریخ 8 آوریل 2011 به پاییز همان سال موکول شد ...
طی بیانیه ای از MS تیم سازنده ی بازی یعنی Epic ، داشتن کار خودشون رو به خوبی انجام میدادن تا بازی در بهار 2011 آماده بشه ... اما ما تصمیم گرفتیم که "به دلایل تجاری" (!) بازی رو به پاییز موکول کردیم ...
"شاید طرفداران را با این کار نا امید کرده باشیم و آنها فکر کنند که این بازی بدلایل مشلات در کیفیت ساخت تاخیر خورده باشد ، اما ما این اطمینان را میدهیم که تنها به دلایل تجاری بازی تا آن زمان تاخیر خورده است ..."
"Gears of War 3’s Beast Mode" آخر هفته در نمایشگاه Eurogamer Expo بصورت قابل بازی قرار خواهد گزفت .
----------------------------------
منبع

پ.ن : رو رو برم ! )xدر کمال پر رویی میان میگن بدلایل تجاری بازیو داریم دیرتر میدیم بیرون ...

• Like
Reactions: гадюка
وقتی little big planet2 تاخیر خورد(خودشم وقتی سونی گفته بود به هیچ وجه تاخیر نخواهد خورد) و تابلو هم بود به خاطر چی تاخیر خورد......هیچکس هیچی نگفت....

ولی وقتی خود مسیولای مایکرو رک و پوست کنده میان میگن به خاطر مسایل تجاری تاخیر خورد مایکرو میشه پول پرست و لقمه بزرگتر از دهن و gears میشه یه مینی گیم که از لحاظ فروش اصلا نمیتونه با چند تا بازی رقیب رقابت کنه چه برسه به اینکه بازار رو تحت تاثیر قرار بده.... .

• Like
Reactions: Dreadlord
این مسئله ربطی به تداخل با بازی های دیگه نداره بیشتر به خاطر استراتزی فروش مایکروسافت هست که باید همیشه در پایان سالش یک بازی بزرگ و پرفروش در سطح Halo یا GeoW داشته باشه. همون زمانی که GEOW 3 تایید شد یک سری اخبار بود که بازی قرار بوده پاییز 2010 بیاد و به خاطر Reach تاخیر خورده. احتمالا یکی از بازی هایی که مایکروسافت مد نظرش بوده تا اون زمان نمی تونسته عرضه بشه و برای همین بازی تاخیر خورده.

الآن منظورت با من بود ؟:|
واقعا" درکش انقدر سخته آرش؟
منظورم فقط تو نبودی! من میگم مایکرو و اپیک هیچ تعهدی نسبت به ما ندارن که بازی رو همون آپریل که قبلا گفتن بذارن جلوی ما و بریم حال کنیم. همونطور که 90 درصد شرکت ها هیچ وقت تاریخی رو که اول اعلام میکنن دقیقا همون روز بازیشونو عرضه نمیکنن و یه تاخیر حداقلی بهش میدن. پس چیز عجیبی نیست اگه بازی تاخیر خورده.

در ضمن اون پررویی هم وقتی معنی میده که شرکت مدام تاریخ عرضه ای که اعلام میکنه رو تغییر بده. مثل مثلا Mafia II و Conviction که واقعا شرکت هاشون پر رویی رو دوباره تعریف کردن! ولی این GeoW 3 تا حالا یه بار همش تاخیر خورده! به نظر خودت میشه اسم چنین چیزی رو پر رویی گذاشت؟!/:) نه واقعا؟

حرفایی میزنی که رو کمر آدم نارنگی سبز میشه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13
گفتم که قبول دارم تاخیر زیاده ولی باید به ماکرو حق داد که می تونه از 12 ماه سال 12 ماهش رو بن ویو راه بندازه اخه ما جرم رو انجام می دیم بعد بیایم این چنین چیزی بگیم؟ شما هم اگه نمی خوای بن شی و واقعن در دنیای مجازی به عنوان یک Xbox owner بهتون احترام گزاشته بشه (از طرف MS) بیا و یک کنسول خام و بازی های اریج بخر.

دوست عزیز

بنده هم نگفتم ماکرو حق نداره بن ویو راه بندازه یا چیز دیگه

من گفتم عرضه یک بازی بسیار بزرگ مثل این توی پاییز فقط یه چیز رو یاد آدم میندازه اونم بن ویو هست! دلیل تجاریه دیگه ای؟ (اگر نبود انحصاری رو حساب نکنیم)

و در مورد خرید کنسول اورجینال

هروقت ماکروسافت اومد توی ایران به طور رسمی نمایندگی زد و کنسول رو به قیمت جهانی عرضه کرد و از کنسول هایی که میفروخت Support کرد اونوقت با کمال میل اورجینال بازی میکنیم;)

این مسئله ربطی به تداخل با بازی های دیگه نداره بیشتر به خاطر استراتزی فروش مایکروسافت هست که باید همیشه در پایان سالش یک بازی بزرگ و پرفروش در سطح Halo یا GeoW داشته باشه. همون زمانی که GEOW 3 تایید شد یک سری اخبار بود که بازی قرار بوده پاییز 2010 بیاد و به خاطر Reach تاخیر خورده. احتمالا یکی از بازی هایی که مایکروسافت مد نظرش بوده تا اون زمان نمی تونسته عرضه بشه و برای همین بازی تاخیر خورده.

دقیقا همین باعث نگرانی میشه که بازم سال دیگه بازی انحصاری نداره که مجبور شده GEOW رو بندازه عقب

عجب تجلیل هایی آدم می شنوه.ببخشید دوستان جدا شاید من اطلاعات ندارم مسخره نمی کنم,واقعا انحصاری سونی و مایکروسافت تو فروش هم تاثیر می زارن؟
دقیقا همین باعث نگرانی میشه که بازم سال دیگه بازی انحصاری نداره که مجبور شده GEOW رو بندازه عقب
همین TGS بود 5 تا بازی هرادکور انحصاری باری کینکت معرفی کردن.

عجب تجلیل هایی آدم می شنوه.ببخشید دوستان جدا شاید من اطلاعات ندارم مسخره نمی کنم,واقعا انحصاری سونی و مایکروسافت تو فروش هم تاثیر می زارن؟

همین TGS بود 5 تا بازی هرادکور انحصاری باری کینکت معرفی کردن.

اون ماله Kinect هست !
نه کینکت نه Move اصلا برای من اهمیت نداره ! نه تنها من ، بلکه تمام کسانی که دنبال بچه بازی نیستن ! منظور هم اینجا بازی های انحصاری Hardcore هست که به دسته احتیاج دارن ، نه بازی های زیر 10 سال کینکت و Move که به اسم Hardcore میدن بیرون !

ارش احه باید اینا رو به یکی بگی که گوش بدن!!فقط نگاه کن فن ها ماشالله ریختن گیر دادن بازی چرا تاخیر خورده؟چون بازی مزخرفه!:dیعنی اینو به پوستر گیرزم بگی اب میشه:dخیلی موارد هست که فن ها وارد عمل میشن ولی چون ربطی نداره نمیگم:d(بگم بگم؟:d)

بدترین خبر سال! بود
اما با اون چندتا پست اول که خوندم جبران حال گیری شد!

آخه یکی نیست بگه فروش انحصاری های PS3که ماشالا هزار ماشالا خیلی پر فروشن چه تاثیری روی فروش عناوین 360 میذاره؟؟!

مطمئن باشید میخاد طبق تجربه عالی که از هیلو تو اون بازه زمانی داره عرضه کنه تا هم فروش بیشتر داشته باشه (بخاطر نزدیکی به تعطیلات)هم طرفداران بدون انحصاری 360 رو تا سال بعد راضی نگه داره!
بازم خوبه که میگه به چه دلیل و دوستان یه چیز دیگه میگن حداقل انقدر احمق نیست که دوتا بازی انحصاریشون رو تو یه روز بدن بیرون!

جالبه خود مایکروسافت میگه این تاخیر به خاطر مساول تجاری بوده اما شماها بازم اصرار دارید یه دلیل دیگه براش بتراشید!

وقتی GeoW3 به آخر سال منتقل میشه به این دلیل هست که مایکرو باید یک بازی خیلی بزرگ برای آخر سال داشته باشه، از طرف دیگه عرضه همزمان این بازی با شاخ ترین انحصاری های سونی به فروش بازی لطمه میزنه (هرچند دلیل اصلی این تاخیر همون مورد اول هست).

ماکان انحصاری 360 چه ربطی به انحصاری Ps3 داره؟!

خوب انور که همه گونی گونی بازی نمیخرن! مثلا من پول خرید دو تا بازی رو دارم و باید انتخاب کنم مثلا GeoW3 رو بخرم یا KZ3! در هر صورت همونطور که گفتم دلیل این تاخیر بیشتر به خاطر استراتِی های فروش مایکرو توی آخر سال هست اما خوب عرضه چند تا بازی انحصاری بزرگ با هم به فروش هر دوی انها لطمه میزنه!

خوب انور که همه گونی گونی بازی نمیخرن! مثلا من پول خرید دو تا بازی رو دارم و باید انتخاب کنم مثلا GeoW3 رو بخرم یا KZ3!
از کجا میدونی نمیخرن؟ ایران نیست که قرار باشه 70 تومن بده به بازی. 60 دلار میده اونم با توجه به درآمد ماهیانش و ... 60 دلار براش پولی نیست. درسته اونور زندگی نمیکنیم اما اینقدر دوست و فایمیل داریم که بهمون خبرشو برسونن. اینکه یارو بین دو بازی مثلا KZ3 یا GeOW3 انتخاب کنه حرف خنده داریه. اگه اینطوری باشه ملت باید دیگه هیچی نخرن و فقط بازی انحصاری بازی کنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or