اول از همه اگه کسی با نقل قول کردن من ناراحت شده پیشاپیش معذرت می خوام.
پ.ن : رو رو برم ! )xدر کمال پر رویی میان میگن بدلایل تجاری بازیو داریم دیرتر میدیم بیرون ...
خوب یک سوال این الان کجاش پر رویی هست؟ خوب داره می گه به دلیل تجاری . دلیلش پر رویی محصوب میشه یا تجاریش؟
بازی مشکلات کیفی داره و نمیتونیم تا اون زمان آماده کنیم. لقمه گنده برداشتیم موند تو گلومون. پس به تاریخ فوق موکول می شود.
قبول دارم یکمی تاخیرش زیادی هست ولی وقتی میگه تجاری شما می گین لقمه گنده برداشتین؟ مثل اینکه دارین با یه استودیو مانند Remedy صحبت می کنین (البته به رمدی هیچ توحینی نشده فقط به خاطر داشتن تعداد کم کارمند مثال زده شد.)
معلوم نیست بین خودشون چه فکری کردن .... ماشالاه خیلی بازی انحصاری دارن ، اینم انداختن عقب !!!:-o)x
من می دونم چی فکر کردن ماجرای FM3 اگه یادت باشه این بازی خیلی سریع و بدون تاخیر عرضه شد و یک ابر بازی در نوع خودش بوده و هست اما در این بین نبود یک انیمیشن عوض کردن دنده که بعدن با یه Update اضافه شد هنوزم از نظر شما ها ایراد اصلیه بازی حساب میشه (البته من به شخصه دیدم که 90% بازی بازان ایرانی از نمایه کاکپیت استفاده نمی کنن ولی باز هم ایراد می گیرن)
تازه دلمونو خوش کرده بودیم براش.این ماکروسافت یه روده راست تو شکمش نیست.
اگه میشه یه چند تا از این دروغ هارو برا ما لینک کن تا ما هم پی ببریم به ماهیت کثیف این شرکت شیطان صفت (دیگه نتونستم جمله ای بهتر پیدا کنم معذرت بابت توحینی که به MS شد)
اتفاقا کاملا مشخص هست که این تاخیر به چه دلیل هست!
بهار اصولا بازه ای هست که Sony بازی های انحصاریش رو عرضه میکنه و بدون شک GeoW3 توی این بازه شانس چندانی برای موفقیت درخور نامش نداره و نمیتونه خوب ضاهر بشه. در عوض پاییز همیشه زمانی هست که مایکرو یک بازی بزرگ منتشر میکنه و این زمان برای GeoW3 هم خیلی عالی هست.
بالاخره مایکرو باید برای آخر سال یک عنوان خیلی بزگ و پر طرفدار داشته باشه!
سوال اول ایا GeOW را با بازی Preason Break اشتباه نگرفته اید؟
سوال دوم ایا به دلیل عرضع بازیه GT5 در پائیز که از نظر شما مدت زمان عرضه ی بازی های MS هست باید یک شکست تجاری بخره؟
نتیجه گیری کلی بر فرض دانستن جواب های شما : خیر اگر فقط GeOW2 را با چند تا مراحل جدید و اسلحه جدید عرضه بشه باز هم فروش خودش رو داره.
بفرما. چقدر هم پر رو!!!!!
همش پول...پول...پول.... .
فقط بلدن بگن تجاری. دیدن کیفیت بازی مثل دو شماره قیل نمیشه، گفتن تاخیر بدیم..
فقط می تونم بخندم با این جمله چون حتی روفته گر شهرداری هم برا پول کار میکنه حالا جرم این MS چیه که می خواد با یک سیاست چه بسا غلط سود بیشتری ببره؟
شوخی میکنی!! بیشتر از 6 ماه تاخیر؟!
بگو میخوایم تو بن ویو بدیم که یه بهانه واسه خرید کنسول جدید داشته باشید دیگه!!
آخه لعنتی تاخیر رو همه بازیا دارن ولی نه اینهمه!!
بدجور ضد حال بود
گفتم که قبول دارم تاخیر زیاده ولی باید به ماکرو حق داد که می تونه از 12 ماه سال 12 ماهش رو بن ویو راه بندازه اخه ما جرم رو انجام می دیم بعد بیایم این چنین چیزی بگیم؟ شما هم اگه نمی خوای بن شی و واقعن در دنیای مجازی به عنوان یک Xbox owner بهتون احترام گزاشته بشه (از طرف MS) بیا و یک کنسول خام و بازی های اریج بخر.
ماکان انحصاری 360 چه ربطی به انحصاری Ps3 داره؟!
اینم سوالی بود که همیشه می خواستم بپرسم ولی هیچ وقت نتونستم.
برای بار دوم تأکید می کنم که قصد توحین به هیچ شخص حقیقی و حقوقی نداشته و ندارم.