شایعه Gears Of War 3 برای پاییز 2010

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

GENE

کاربر سایت
gow-ii_52.jpg

اخیرا شایعاتی از سوی EGM منتشر شده است. به نظر می‌رسد که کلیف‌بیلزینسکی و همه مسئولین Epic به شدت مشغول کار بر روی Gears3 برای X360 هستند. بر روی موتور بازی کار زیادی انجام شده تا قابلیت‌های ان را بالاتر ببرند و یک co-op پنج نفره نیز به بازی اضافه شده است.

اگر شایعات حقیقت داشته باشند، این بازی برای پاییز سال 2010 در نظر گرفته شده‌است. Gears3 به عنوان آخرین شماره از این بازی خواهد بود که داستان مقاومت در برابر حمله لوکاست‌ها را به سرانجام خواهد رسانید.

در کنار این پروژه، Epic مشغول کار بر روی یک عنوان horror نیز می‌باشد که بیلزینسکی مسئول آن است و به احتمال زیاد مولتی‌پلتفرم می‌باشد.

Source

من فکر میکنم کلیفی بی دلش سیاه شده میخواد هر طور شده داستان Gow رو به پایان برسونه !:biggrin1:
به احتمال زیاد یه برنامه ریزی خیلی بزرگتری توی سر این Epic واسه نسل بعد هست و خوب میدونید که تا UE4 آماده نشه نسل بعدی از طرف Epic درکار نیست.حالا فکرش رو بکنید اگه بخوان صبر کنن انجین آماده شه ، کنسول نسل بعد مایکروسافت آماده شه ، Gow3 همراه با یک گرافیک CG آماده شه !! که حداقل آب از 3-4 سال دیگه میخوره! (آخه تا Xbox اومد Gow3 که آماده نمیشه) اینهمه ملت هم منتظر هستند ببین آخر این Gow چی میشه حالا اگه قرار باشه بازی 4 سال دیگه بیاد که با سکته زدن افراد زیادی مواجه میشیم! (اولین نفر خودم هستم)
یک عنوان دیگه با یک سه گانه دیگه واسه نسل بعد از طرف کلیفی بی و Epic میتونه خیلی عاقلانه تر باشه تا اومدن ادامه ی یک بازی بعد از 4 سال که خیلی ها هم تو خماریش بمونن.

علی جان ما خودمونم تو خماری میمونیم اما به نظر این خوبه. جای دوری نریم شما الان God of war3 رو در نظر بگیر. ملت چند ساله نشستن دارن لحظه شماری میکنن.(منم یکیشون). اگه اینطروریم یکم تند تند بیاد کمی (نه زیاد) از اون ارزش اندر کف موندنش کم میشه. در مورد پروژه دیگر هم والا چی بگم شاید. حالا باید ببینیم خودشون چه تصمیمی میگیرن ما که کاره ای نیستیم.

سخت افزار همه کنسولها محدودیت داره این قبول , ولی 360 و PS3 هنوز پتانسیل بالایی دارن که تا به آخر رسیدن عمر این دوتا کنسول به نمایش در میاد.
توی این نسل از کنسولها با استفاده از افکتهای Depth Of Field و Motion Blur و Bloom و ... در کنار تعداد بالای چند ضلعی ها و نورپردازی و سایه زنی قوی میشه جلوه های بصری خیلی زیبایی به وجود آورد.
در حقیقت اساس این نسل از بازیها استفاده صحیح از این قابلیتها و تکنیکهاست که میتونه به طراحای هنری کمک کنه تا تصاویر فوق العاده زیبا و پیچیده رو به وجود بیارن آخرین نمونشم KZ2 و RE5.
همین بازی RE5 با همون انجین Lost Planet ساخته شده با همون تکنیکهایی که تو بازی Lost Planet بود ولی طراحای هنری بازی تو این مدت تونستن از همون تکنیکها به شکل صحیح تر و قشنگتری در یه بازی با اتمسفر قوی استفاده کنن که نتیجه بازی ای مثل RE5 شده که خودتون دیدید بازی خیلی روون و راحت اجرا میشه.و از LP هم خیلی زیباتر به نظر میرسه در حالی که از نظر تکنیکی شاید 10-15% پیشرفت داشته.
نتیجه حرف من اینه که با وجود محدود بودن این سخت افزارها هنوز پتانسیل کافی برای نمایش تصاویری که هر گیمری رو هیجان زده کنه وجود داره.
حرف شما قبول. درست می فرمایید. اما نمیدونم اینجا چطوری توضیح بدم. اگه یه دید کلی به گرافیک های کنونی بازی ها داشته باشیم. متوجه میشیم که گرافیکشون در یک دید کلی تقریبا در یک سطح است که فقط جزئیات و به قول شما طراحی هنریشون با هم فرق دارن که باعث زیبا تر شدن بازی میشه. اما منظور من اون پتانسیل کلی گرافیک هستش. (نمیدونم تونستم تا حدودی منظور رو برسونم یا نه. آخه بعضی چیزا رو نمیشه اینطوری انتقال داد).

من حرفهای fardin_b رو قبول دارم !
کاری هم به اینکه gow 3 ( تو این نسل ) میتونه گرافیک بهتری نسبت به gow 2 داشته باشه هم ندارم . چون هر چی هم بخواد پیشرفت داشته باشه بنظرتون میتونه به نسل بعد برسه ؟ خب معلومه نه .
من دوست ندارم بازی که اینهمه دوستش دارم رو ، با قابلیت های این نسل ببینم و همه چی تموم بشه .( 3 گانس دیگه ! ) . اگه یه وقفه بین این دو نسخه از gow بیفته ، بیشتر میتونه طرفدارای این بازی رو راضی نگه داره یا اینکه بیاد تو همین نسل این بازی رو عرضه کنه و داستانو تموم کنه بره پی کارش !؟
کاری هم ندارم که با تموم شدن سری gow ، کلیف و برو بچ دوباره میان یه بازی دیگه رو عرضه میکنن ! چون هر چقدر هم تو کارشون خبره باشن ، هیچ تظمینی واسه شاهکار بودن بازیشون نیست و اینکه دوباره اون محبوبیت رو کسب کنند .
به نظرم به نفع مایکرو هم نمیتونه باشه ! چرا چون اومده یکی از پر طرفدار ترین بازی های این نسلشو خاتمه داده ( هر چن بازی های دیگه ایی هم دار ولی بنظرتون gow از همه محبوبتر و پر فروش تر نیست ؟) و کمی کار خودشه تو نسل بعد سخت تر میکنه ! چون عنوانی مثه gow دیگه پشتوانه کنسول جدیدش نیست !
هر چند هم بنظرم مایکرو عقل این حرفارو نداره :biggrin1: و میاد این بازی رو تو این نسل تموم میکنه ، میره پی کارش ! ;)

مطمئنا geow 3 دیگه برای 360 نمیاد
چون مایکروسافت برای کنسول بعدش مطمئا به یه عنوان مثل این نیاز داره
اگه هم بیاد احتمالا spin-of ی از اون میشه
Spin-off=مشتق سازی.
هیچوقت برای بازی ای که عرضه نشده، اسپین آف نمیدن بیرون و یک بازی که سال 2006 منتشر شده جدا ازین حرفهاست.

بعضي از دوستان همچين ميفرمايند كه از الان عمر كنسولها به پايان رسيده و پيشرفتي ديگه در كار نخواهد بود .
من به شخصه مطمعن هستم كه gow3 پيشرفت خيلي زيادي خواهد كرد نسبت به شماره 2 بازي همونطور كه شماره 2 نسبت به 1 داشت .
شما قرار نيست وقتي ميخوايد پيشرفت گرافيكي را ببينيد همه چي گرافيك را ضربدر 2 بكنيد تا نتيجه براتون بده .
gears of war2 به قدر كافي از از لحاظ گرافيكي عالي هست و از نظر بصري معركه هست . اگه شماره 3 بازي را بتونن همين اشكالات گرافيكي شماره 2 بازي را درست كنند , گرافيك شماره 3 بازي هيچ دست كمي نخواهد داشت . تو شماره بعدي ميتونن روي چهره ي كاركتر ها بيشتر كار كنن . نورپردازي را بهتر كنند , محيطهاي هنري و زيباي بيشتري طراحي كنند . از رنگ بندي بهتر و متنوع تري استفاده كنند . اين ها چيزهايي هستند كه كاملا شدني هست و با همين تغييرات ناقابل شما پيشرفت قابل ملاحظه اي ميتونيد ببينيد . gears of war 2 از لحاط هنري و طراحي محيط و همچنين تكسچر يه بازي كاملي هست و تا اخر نسل هم دست كاري نكنن مطمئنا يكي از بهترين هاست .

الان ما بازي هاي داريم كه ميخوان از لحاظ گرافيكي همين روي 360 خودي نشون بدن مثل alan wake يا RAGE . پس كاري كه ميشه با GOW3 هم كرد و پيشرفت ديد كار منطقي و شدني هست .

اتفاقا به نظر من اگه گرافيك بازي ضربدر 2 (يا3) بشه بهتر خواهد بود.

پس انتظار تو در سطح اين نسل نيست بايد به فكر XBOX 720 باشي ! خودت يه فكري كن اگه بخواي به GEARS2 دو برابر گرافيك بدي بايد با يه فيلم سينمايي طرف باشي حالا بماند كه ميخواي 3 برابر هم ببيني !:biggrin1:
اين انتظاري كه داري بد نيست منم دوست دارم :biggrin1: سطح انتظار تو نه تنها خارج از محدوديت كنسولي هست بلكه حرف از چند سال اينده ميزني كه بازي ها همين بتونن به چنين ميزان گرافيك برسن شايد روي PC هاي اون زمان !

آخرین ویرایش:
اتفاقا به نظر من اگه گرافيك بازي ضربدر 2 (يا3) بشه بهتر خواهد بود.
كسي هم نگفت پيشرفت نميكنه. مطمئنا پيشرفت زيادي ميكنه. ولي پيشرفت گرافيكي از يه نسل به نسل بعد يه چيزه ديگست. مثل پيشرفتي كه تو MGS4و DMC4 و خيلي بازياي ديگه شاهد بوديم.
در كل اين نظر من بود و هيچ تاثيري هم نخواهد داشت.:biggrin1: چون سازنده ها بايد خودشون تصميم بگيرن.

ما خودمونم تو خماری میمونیم اما به نظر این خوبه. جای دوری نریم شما الان God of war3 رو در نظر بگیر. ملت چند ساله نشستن دارن لحظه شماری میکنن.(منم یکیشون). اگه اینطروریم یکم تند تند بیاد کمی (نه زیاد) از اون ارزش اندر کف موندنش کم میشه. در مورد پروژه دیگر هم والا چی بگم شاید. حالا باید ببینیم خودشون چه تصمیمی میگیرن ما که کاره ای نیستیم.
Gow هم قطعا مثل خیلی از سه گانه های دیگه توی این نسل باید تموم بشه.شما فقط میخواین گرافیک بالاتر بره ولی این اصلا منطقی نیست چرا که گرافیک این بازی توی همین نسل به اندازه کافی از تمام بازیها بالاتر هست و از UE3.5 هم بخوبی استفاده کردند.

شما یک بازی رو نام ببر که گرافیکش از تمام بازیهای روی "کنسول" بالاتر باشه ؟! میبینی که نیست پس هیچ لزومی نداره برای نسل بعد ساخته بشه چون به اندازه کافی گرافیکش بالا هست.

اگر عزیزان میخوان گرافیک بازی رو در حد یک دموی CG ببینن که کمتر از نسل بعد نمیشه.ولی در اینکه گرافیک Gow3 در 2010 پیشرفت قابل توجهی خواهد داشت (هم از لحاظ گیم پلی و هم گرافیک و ..) هیچ شکی نیست و این حرفتون کاملا اشتباه هست.

ببینید یک اختلاف زمانی به مدت 2 سال بین قسمت اول و دوم بازی ایجاد شده و این مدت زمان باعث میشه که قسمت سوم هم به همین روال پیش بره.(یعنی از 2 سال یهو نمیپره به 6 سال بعد! که البته 2 سال هم چیز کمی نیست یعنی 23 ماه دیگه !) یعنی یک برنامه ریزی از قبل تعیین شده هست که بازی هر دو سال یکبار منتشر بشه.

God Of War 3 هم ربطی به بحث ما نداره ولی احتمالا در توان سازندگان نیست که بتونن هر 2-3 سالی یک Gow بدن بیرون.یک شرکتی مثل مایکروسافت پشتشون نیست که بتونن از نظر مالی تامین بشند.
سونی همین 2-3 تا بازی اختصاصی که توی این نسل داره و الان چندین سال هم هست که داره روشون مانور میده رو به خوبی و خوشی و سلامتی بده بیرون تا وقتی بتونه هر دو سال یک عنوانی مثل Gears Of War بده بیرون ..

God Of War 3 هم ربطی به بحث ما نداره ولی احتمالا در توان سازندگان نیست که بتونن هر 2-3 سالی یک Gow بدن بیرون.یک شرکتی مثل مایکروسافت پشتشون نیست که بتونن از نظر مالی تامین بشند.
عجب!!
چه ربطی به تامین مالی و پولدار بودن مایکروسافت یا سونی داره ؟
اول یه کم فکر کنید! چنان میگید شرکتی مثل مایکروسافت، که انگار سونی فقیر ـه

اگه صحبت از مسأله مالیه که باید خدمتتون عرض کنم Killzone 2 حدود 60 میلیون دلار خرج داشته در حالیکه Gears of War حدود 30 میلیون دلار خرجش بوده.. پس لطفا تو جاده خاکی نرید

در مورد God Of War هم سازندگان همیشه به فکر کیفیت کار بودن و ربطی به پول و این چیزا نداره، استودیو Santa Monica به طور متوسط روی هر نسخه از GOW حدود 3 سال کار کرده

سونی همین 2-3 تا بازی اختصاصی که توی این نسل داره و الان چندین سال هم هست که داره روشون مانور میده رو به خوبی و خوشی و سلامتی بده بیرون تا وقتی بتونه هر دو سال یک عنوانی مثل Gears Of War بده بیرون ..
2-3 تا بازی اختصاصی... خوشی و سلامتی... هر دو سال یک عنوانی مثل Gears Of War بده بیرون

2nltkx5.gif

البته یه نکته‌ای که به ذهنم میرسه اینه که من یادم نمیاد آیه‌ای نازل شده باشه که بگه Gears of war بعد از سه شماره دیگه درش تخته میشه.

یه بازی مثل Prince of persia قرار بود سه گانه باشه و بعد که نسل جدید فرا رسید، خیلی راحت یه عنوان به نام POP Next Gent دادن بیرون. الان هم Gears سه‌گانش را تموم می‌کنه و بعدا اگه مایکروسافت کنسول جدیدی ارائه کرد، احتمال داره یه بازی با عنوان Gears هم واسش بسازه.

پ.ن: لازم نیست Gears3 بمونه واسه نسل بعد. ایشالله Gears نسل بعد، با انجین UE4 :d

God Of War 3 هم ربطی به بحث ما نداره ولی احتمالا در توان سازندگان نیست که بتونن هر 2-3 سالی یک Gow بدن بیرون.یک شرکتی مثل مایکروسافت پشتشون نیست که بتونن از نظر مالی تامین بشند...

اين رو خودت تنهايی گفتی ؟ يا کسی کمکت کرده؟

هی ميخونم.... ميخندم.... چيزی ننويسم که اخطار .... اشکاااااااااان :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:!!!!!!!
\

آخرین ویرایش:
عجب!!
این واژه "عجب" توی این چند وقت اخیر دیگه زیادی خز شده هر کی میخواد پست کسی رو نقل قول کنه اولش میگه "عجب"!!! 6 تا علامت تعجب هم میزاره پشتش.
چه ربطی به تامین مالی و پولدار بودن مایکروسافت یا سونی داره ؟
اول یه کم فکر کنید! چنان میگید شرکتی مثل مایکروسافت، که انگار سونی فقیر ـه

اگه صحبت از مسأله مالیه که باید خدمتتون عرض کنم Killzone 2 حدود 60 میلیون دلار خرج داشته در حالیکه Gears of War حدود 30 میلیون دلار خرجش بوده.. پس لطفا تو جاده خاکی نرید

در مورد God Of War هم سازندگان همیشه به فکر کیفیت کار بودن و ربطی به پول و این چیزا نداره، استودیو Santa Monica به طور متوسط روی هر نسخه از GOW حدود 3 سال کار کرده
ربطش اینه که اینجا کسی اسمی از سونی یا فقیر بودن شرکتی نزد.در اینکه مایکروسافت ناشر بهتریه و از لحاظ هزینه و تامین مالی ساپورت بهتری رو ارائه میده شکی نیست.(تمام عالم و آدم میدونن و اگه با این موضوع نمیتونید کنار بیاید از الان اعلام کنید تا من حساب کار دستم بیاد)

KZ2 شصت میلیون دلار خرج برداشته ولی از اون طرف بازیهایی مثل 8D و Getaway کنسل شدند.

و اینکه میگی سازندگان God Of War بفکر کیفیت کار بودن پس به این نتیجه میرسیم که سازندگان بفکر کیفیت کار Gears Of War نبودند و کلا بازی بی کیفیتی بود !! (دلیلش هم اینه که بازی دوسال دوسال اومد) LOL

این واژه "عجب" توی این چند وقت اخیر دیگه زیادی خز شده هر کی میخواد پست کسی رو نقل قول کنه اولش میگه "عجب"!!! 6 تا علامت تعجب هم میزاره پشتش.

ربطش اینه که اینجا کسی اسمی از سونی یا فقیر بودن شرکتی نزد.در اینکه مایکروسافت ناشر بهتریه و از لحاظ هزینه و تامین مالی ساپورت بهتری رو ارائه میده شکی نیست.(تمام عالم و آدم میدونن و اگه با این موضوع نمیتونید کنار بیاید از الان اعلام کنید تا من حساب کار دستم بیاد)

KZ2 شصت میلیون دلار خرج برداشته ولی از اون طرف بازیهایی مثل 8D و Getaway کنسل شدند.

و اینکه میگی سازندگان God Of War بفکر کیفیت کار بودن پس به این نتیجه میرسیم که سازندگان بفکر کیفیت کار Gears Of War نبودند و کلا بازی بی کیفیتی بود !! (دلیلش هم اینه که بازی دوسال دوسال اومد) LOL
من با علی جان موافقم
شما دیگه شورشو در اوردین هنوز از بازی خبری داده نشده شروع کردین به پیش فرض کردن;)
شما نه درصد تمام شدن قدرت گرافیکی کنسول XBOX360 رو دیدین نه خبر اصلی از طرف EPIC GAME
اصلا بحث GEARS OF WAR چه ربطی به GOD OF WAR داره؟؟ :-"

پس مایکروسافت بهترین ناشر شده خبر نداشتیم!!! بسیار عالی
fail !
کنسل شدن این بازیها به خاطر بی پول بودن!! سونی نبود دلایل دیگری داشت. شاید بعدا بخوان دوباره این دو بازی رو بسازن .
سازندگان God Of War بفکر کیفیت کار بودن پس به این نتیجه میرسیم که سازندگان بفکر کیفیت کار Gears Of War نبودند و کلا بازی بی کیفیتی بود !! (دلیلش هم اینه که بازی دوسال دوسال اومد) LOL
خب به نظرت پیشرفت شماره دوم Geow نسبت به عنوان قبلش چه قدر بوده ؟
همونطور که God of War 2 روی پلتفرم PS2 نسبت به شماره قبلش GOW1 پیشرفت داشته ، Geow 2 هم نسبت به عنوان قبلیش روی X360 همونقدر پیشرفت داشته و دیگه بیشتر از این روی این پلتفرم نمیشه ازش انتظار داشت.

آخرین ویرایش:
همونطور که God of War 2 روی پلتفرم PS2 نسبت به شماره قبلش GOW1 پیشرفت داشته ، Geow 2 هم نسبت به عنوان قبلیش روی X360 همونقدر پیشرفت داشته و دیگه بیشتر از این روی این پلتفرم نمیشه ازش انتظار داشت.
شرایط این دو تا بازی کاملا متفاوته GOW 2 زمانی عرضه شد که دیگه آخرای عمر PS2 بود و کسی انتظار بیشتری هم از اون نداشت اما Geow 2 زمانی عرضه شده که هنوز چند سال دیگه (حدود 3 سال دیگه) به عمر X360 باقی مونده و به نظر من Geow 3 از این چیزی که Geow 2 بود بهتر میشه و درش شکی هم نیست !

کنسل شدن این بازیها به خاطر بی پول بودن!! سونی نبود دلایل دیگری داشت. شاید بعدا بخوان دوباره این دو بازی رو بسازن .

ببخشید میشه دلیل کنسل شدن 2تا بازی رو بگید؟؟

پس مایکروسافت بهترین ناشر شده خبر نداشتیم!!! بسیار عالی
fail !

ایشون حرفی در مورد بهترین ناشر نزده ایشون گفته که به خاطر پول زیادی که مایکروسافت در اختیار داره همینطور که توانست FF و TEKKEN رو بخره ایشون فقط بحث پول رو زده نگفته بهترین ناشر مایکروسافت هست

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or