شایعه Gears Of War 3 برای پاییز 2010

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

GENE

کاربر سایت
gow-ii_52.jpg

اخیرا شایعاتی از سوی EGM منتشر شده است. به نظر می‌رسد که کلیف‌بیلزینسکی و همه مسئولین Epic به شدت مشغول کار بر روی Gears3 برای X360 هستند. بر روی موتور بازی کار زیادی انجام شده تا قابلیت‌های ان را بالاتر ببرند و یک co-op پنج نفره نیز به بازی اضافه شده است.

اگر شایعات حقیقت داشته باشند، این بازی برای پاییز سال 2010 در نظر گرفته شده‌است. Gears3 به عنوان آخرین شماره از این بازی خواهد بود که داستان مقاومت در برابر حمله لوکاست‌ها را به سرانجام خواهد رسانید.

در کنار این پروژه، Epic مشغول کار بر روی یک عنوان horror نیز می‌باشد که بیلزینسکی مسئول آن است و به احتمال زیاد مولتی‌پلتفرم می‌باشد.

Source

چنین چیزی هم انتظار میرفت چون از همون اول گفته شده بود که سه شماره این سه گانه بر روی X360 خواهد بود به هر حال این بازی پتانسیل بالایی برای ساختن شماره های دیگه و Spin-off داره:love:

سلام :love:
من که وقتی یادم می افته GEARS سه گانست گریم میگیره :(( :((
در ضمن بابت خبر ممنون ;) خسته نباشی:biggrin1:

اميدوارم x360 های هيچ کدوم 3 چراغ نشه که به اين بازی برسيد...:biggrin1:

فعلاً که اشکان گفت صبر کنم... حالا ميصبريم.... لول:-"

خدا کنه این کار رو نکنن. خیلی بد میشه خدایی. آخه دیگه گرافیک از این بالاتر نمیره. یعنی دیگه سخت افزار اجازه نمی ده. کاش مثل خیلی از بازی ها مخصوصا God of War همین دو شماره رو در این میدادن و شماره بعدی رو نگه می داشتن برای نسل بعدی تا با گرافیک خیره کننده ای مواجه می شدیم. مثل همون چیزی که الان از GOW3 شاهد خواهیم بود. این که نظر من بود. شاید این کار که پشت سر هم انجام میشه یکم لطمه بزنه به لذت بازی.

خدا کنه این کار رو نکنن. خیلی بد میشه خدایی. آخه دیگه گرافیک از این بالاتر نمیره. یعنی دیگه سخت افزار اجازه نمی ده. کاش مثل خیلی از بازی ها مخصوصا God of War همین دو شماره رو در این میدادن و شماره بعدی رو نگه می داشتن برای نسل بعدی تا با گرافیک خیره کننده ای مواجه می شدیم. مثل همون چیزی که الان از GOW3 شاهد خواهیم بود. این که نظر من بود. شاید این کار که پشت سر هم انجام میشه یکم لطمه بزنه به لذت بازی.

نمیدونم شما ها چرا همه چیزه بازی رو توی گرافیک میبینید ؟؟؟؟ زندگیتون شده گرافیک ! :confused: در صورتی که اصل بازی داستانش و گیم پلیش هست ! اما همه چسبیدن به این گرافیک ! من نمیدونم وقتی الان این بازی با این گرافیک قشنک و خیلی روون داره روی 360 اجرا میشه چه کرمیه کهepic بیاد حتما گرافیک رو بالا ببره ؟؟؟

نمیدونم شما ها چرا همه چیزه بازی رو توی گرافیک میبینید ؟؟؟؟
بره اینکه همه جا دارن از گرافیک خوب گیرز صحبت میکنن! همه 360 بازا از گرافیکش :eek: میشن !
در صورتی که اصل بازی داستانش و گیم پلیش هست
به نظر شما GEOW 1 داستانش فوق العاده پیچیده و حماسی ای داشت؟!
اتفاقا یه گرافیک و گیم پلی خوب داشت که همه رو مجذوب خودش کرد(از نوشتم اینطور برداشت نکن که منظورم بی ارزش بودن داستانه)
من نمیدونم وقتی الان این بازی با این گرافیک قشنک و خیلی روون داره روی 360 اجرا میشه چه کرمیه کهepic بیاد حتما گرافیک رو بالا ببره ؟؟؟
خوب دوست عزیز شاید الان چون گرمی داری اینجوری میگی وگرنه شما خودت قضاوت کن که 2 سال دیگه یه بازی با همین و گرافیک بسازن برات قابل قبوله؟یعنی پیشرفتی نباید باشه؟

آخه از کجا میفهمید GOW3 که قراره 2010 بیاد دیگه گرافیکش بالاتر نمیره !!! :confused::)
یه چیزی اینجا میپرونین واسه خودتون بعد میوفتید به غصه خوردن! (بیخود بی جهت!) شاید هم علم از غیب دارید ..
خیلی راحت میتونن با همین گرافیک جلوه های ویژه رو قویتر کنن بعد شما هم فکر کنید گرافیکش بالاتر رفته.(البته قطعا اینجوری نیست و گرافیکش رو ارتقا میدن)

مگه میشه گرافیک بالا تر نره؟؟ سیستم اونجایی قدرت گرافکیش قدیمی میشه که 2010 یا 2011 باشه.
تامب رایدر Aniversary برای PS2 تازه در سال 2007 که چندین سال از عمر PS2 میگزره اما این بازی گرافیکش از توی همه بازی های PS2 بالاتر رفت
کنسول های نسل جدید در عین 2 سال یا 3 سال قدیمی نمیشن گرافیکشون

تامب رایدر Aniversary برای PS2 تازه در سال 2007 که چندین سال از عمر PS2 میگزره اما این بازی گرافیکش از توی همه بازی های PS2 بالاتر رفت
Tomb Raider Anniversary روی PS2 با اینکه از سال 2007 عرضه شد گرافیک معمولی داشت و در مقابل خیلی از بازیهای این پلتفرم چیز خاصی نبود از نظر گرافیکی ...

Tomb Raider Anniversary روی PS2 با اینکه از سال 2007 عرضه شد گرافیک معمولی داشت و در مقابل خیلی از بازیهای این پلتفرم چیز خاصی نبود از نظر گرافیکی ...
بنده یه مثالی زدم اگر بهتر از اون هم اومده پس چه بهتر:biggrin1:
بازی هنوز نیومده و خبر قانع کننده داده نشده و شما نباید از حالا تصمیم بگیرید که بازی گرافیکش چگونه خواهد بود

آخه از کجا میفهمید GOW3 که قراره 2010 بیاد دیگه گرافیکش بالاتر نمیره !!! :confused::)
یه چیزی اینجا میپرونین واسه خودتون بعد میوفتید به غصه خوردن! (بیخود بی جهت!) شاید هم علم از غیب دارید ..
خیلی راحت میتونن با همین گرافیک جلوه های ویژه رو قویتر کنن بعد شما هم فکر کنید گرافیکش بالاتر رفته.(البته قطعا اینجوری نیست و گرافیکش رو ارتقا میدن)

اولا اینو بگم خواهشن زود بحث رو به دعوا نکشید با کلمات خوب هم میشه صحبت کرد.
از اونجایی میگیم گرافیکش نمیتونه زیاد پیشرفت کنه چون سخت افزار کنسول محدوده و فکر نکم دیگه بیش تر از این بتونن چیزی رو بالا ببرن. شما خودتون نسل قبل رو با این نسل مقایسه کنید. به نظرتون GOW2 روی PS2 با GOW3 روی PS3 یکی میشه نه. پس ماهم انتظار این رو داریم که این بازیه بزرگ رو توی نسل بعد ببینیم که واقعا اونموقع هم نمیشه 3 رو با 2 مقایسه کرد. منظور ما اینه.

منم با فردين موافقم.
دوست دارم GOW 3 رو با يه گرافيك خيره كننده (مثل شماره 1 تو زمان خودش) ببينم. چون اين بازي رو بيشتر از هر چيزي با گرافيك فوق العاده ميشناسن و اگر رو 360 بياد بعيده بتونه گرافيكي خيلي بهتر از اين رو ارائه كنه.
دوست دارم دقيقا كاري رو كه God Of War كرد رو انجام بده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or