Gears of War 2

این یعنی چی الان ؟؟؟؟
منب به شدت به قیافیه مارکوس اعتراض دارم
چرا هیچ کس جیزی در این باره نمیگه ؟؟؟؟
قیافه ی مارکوس چرا این قدر عوض شده ؟؟؟؟
شده ماجرای مکس پین 1 و 2
خدا کنه تا موقع عرضه قیافشو مثل یکش کنن

آخرین ویرایش:
این یعنی چی الان ؟؟؟؟
چده ماجرای مکس پین 1 و 2

کجاش عوض شده اتفاقا خیلی هم بهتر شده خوشتیپتر و خشنتر .
نورپردازی تو چهره مارکوس خیلی بهتر شده به همین خاطر فکر میکنی عوض شده یکم هم رنگ صورتش عوض شده یعنی باورپذیرتر .

تو شماره ی یکش خیلی قیافش زمخت بود الان بهتر شده یعنی میشه گفت یکی از خوشتیبترین و هیکلی ترین کارکترهای بازی های رایانه ای :biggrin1:

کجاش عوض شده اتفاقا خیلی هم بهتر شده خوشتیپتر و خشنتر
حالا به نظرت عوض نشده فرخ یا بهتر شده من نفهمیدم:biggrin1:
به نظر من ولی تنها ظعف بازی همینه
دیگه زیادی قیافش تیتیش مامانی شده شده شبیه دو .... ها
بگزریم :biggrin1:
ولی در کل به نظر من همون قیافه ی نسخه ی اولش خیلی بهتر بود

اقا این تریلر کوتاه را ببینید تا مثل من جنون بگیرید .
ازدیروز تا حالا دوتا ش را دیدم اینم یکی دیگه :

فریدون توصیه میکنم این را حتما ببین بعد ببین من چی دارم میگم بعد حق بده :biggrin1:

تکسچرها نورپردازی وضوح شفافیت رنگ بندی همه وهمه بسیار بهتر شدند این aa هم خیلی خوبه تو بازی به نظرم تو اینجا 4x باشه شاید تو مراحل شلوغتر افت کنه .

تو اولهای بازی مارکوس داره از پشت سنگر تیراندازی میکنه به یه غول هوا به زمین ! چندتا پا داره نمیدونم اسمش چیه ؟
حالا وقتی مارکوس شلیک میکنه سر نوک لوله تفنگ از شدت گرمای اتیش گوله ها سرخ میشه !! و یه دود بی نظیر ازش خارج میشه .

تاثیر پذیری شلیک گلوله و نور اون به محیط را دقت کنید لطفا !

یه دشمن هیکلی وبزرگ نم نمیدونم چی چی !؟ به مارکوس حمله ور میشه یه چیزی را مثل زنجیر تو دستش میچرخونه و مثل گاو ! داره میاد طرف مارکوس. مارکوس با استفاده از سلاح ماهواره ای تیکه تیکه میکنه طرف را ولی با قدرت انفجار تخریب فوق العاده!

سلاح های اتش زا و حرکات نمایشی مارکوس . محیط تخریب پذیری فوق العاده ای داره .

وای خدا !!!!!!!یکی از غولهای بزرگ بازی پیدا میشه مارکوس وارد یه اتاق میشه غوله را پایین میبینه ولی یه سلاح فوق العاده ی دیگه در بازی هست !!! که مارکوس دستش داره و خیلی سنگین . مارکوس سلاح را لبه پنجره اتاق میزاره و شروع رگبار میکنه به طرف غول عظیم و با صدای بی نظیر گلوله ها !

نه تموم نشده صدتا لوکاست بغل غول هستند دارن تیراندازی میکنند :(( تو بازی همه جا اتیش گرفته همه جا دود افکتهای خارق العاده جو گیرا و شگفت انگیز وحشتناک سینمایی .

یه چیز هم فهمیدم شما دوتا نارنجک پشت سر هممیتونید بندازید یعنی در یک لحظه هر دو باهم شاید بیشتر بشه انداخت .
تاثیر حرارت گلوله ها به لوله تفگ دیدنیه .
تریلر فقط 1 دقیق و چند ثانیه هست ولی کلیس چیز باحال توش هست .

من موندم چطور 360 میتونه این حجم بازی را اجرا کنه با یه فریم عالی .
واقعا که کلفی بی درست گفت شماره 1 بازی هیچ حرفی در مقابل شماره 2 بازی نداره .

تماشا:
sd:
http://www.gametrailers.com/player/36240.html

hd:
http://www.gametrailers.com/player/36234.html

این یعنی چی الان ؟؟؟؟
شده ماجرای مکس پین 1 و 2
اگه اون چند دقیقه گیم پلی که دیشب تو کنفرانس نشون دادن رو ببینی نظرت عوض میشه ! :دی
یه جورایی انگار مارکوس دیگه اعصاب درست حسابی نداره ( قبلآ هم نداشت ! ) و به آخر خط رسیده. یه جایی یه نعره ای زد که بسی حال کردیم !

وای خدا !!!!!!!یکی از غولهای بزرگ بازی پیدا میشه مارکوس وارد یه اتاق میشه غوله را پایین میبینه ولی یه سلاح فوق العاده ی دیگه در بازی هست !!! که مارکوس دستش داره و خیلی سنگین . مارکوس سلاح را لبه پنجره اتاق میزاره و شروع رگبار میکنه به طرف غول عظیم و با صدای بی نظیر گلوله ها !

نه تموم نشده صدتا لوکاست بغل غول هستند دارن تیراندازی میکنند :(( تو بازی همه جا اتیش گرفته همه جا دود افکتهای خارق العاده جو گیرا و شگفت انگیز وحشتناک سینمایی .

اینجاش واقعا خدا بود , مخصوصا اون تعداد لوکاست ها واقعا اعجاب آور بود!
............
حالا ببینید Unreal Engine 4 چه میخواد بشه!:دی , نسخه 3 رو آپدیت کردن این شده , نسخه 4 رو دیگه خدا میدونه چه طوریه!
...........
ولی واقعا Box Shot این بازی در حد نقاشی های داوینچیه!:دی , دیگه از این بهتر نمیتونست باشه و فکر کنم که Box Shot هیچ بازی یا فیلمی تا حالا مثل این منو مجذوب نکرده!:love:

koorosh:
مرد پیکسلها ( مارکوس فینیکس ) چیزی هست که باید باشه (:دی). صورتش هم فقط در CutScene ها مشخصه و به لطف اکشن و هیجان نفس گیر بازی توی کاور گرفتن هم فرست دیدن روی ماه ـش رو ندارید. یادمه 2 3 بار قبل از عرضه Gears of War صورت مارکوس رو تغییر دادن، این هم میتونه تغییر کنه!.

Gartall:
اینترنت نفتی و هزار تا دردسر :دی. لطف کن لینک دانلود SD رو بزار که صبرم تموم شد براش :love:.

اینترنت نفتی و هزار تا دردسر :دی. لطف کن لینک دانلود SD رو بزار که صبرم تموم شد براش :love:.

عقل كل بالا گذاشتم ديگه لينكهاش را :biggrin1:

حالا ممكنه جاهاشون برعكس باشه :biggrin1:
بعد تو ميتوني روي hd كليك كني وقتي باز شد همون زيرش نوشته Watch in SD
كه روش كليك كني ميتوني دانلود هم بكني .
معلومه كه تا حالا سايت gametrailers نرفتي ؟!:biggrin1:

بعد فريدون تو پست خصوصي گفتي ورژن بزرگتر عكس امضام را ميخواي :cheesygri تو صفحه ي قبل گذاشتم زيرش لينك تصوير بزرگتر را گذاشتم .
اين روز ها تو هم مثل من حال خوش نداري ها فريدون فكر كنم اين تريلر ها حال خوش برات نداشته مثل من :biggrin1:

ويرايش:
فريدون اينم يه عكس خيلي بزرگتر از باكس ارت بازي شايد لازمت شد :

http://www.gamercenteronline.net/wordpress/wp-content/uploads/2008/07/gow2-boxshot.jpg

آخرین ویرایش:
حالا وقتی مارکوس شلیک میکنه سر نوک لوله تفنگ از شدت گرمای اتیش گوله ها سرخ میشه !! و یه دود بی نظیر ازش خارج میشه .

تاثیر حرارت گلوله ها به لوله تفگ دیدنیه .
تریلر فقط 1 دقیق و چند ثانیه هست ولی کلیس چیز باحال توش هست .

من موندم چطور 360 میتونه این حجم بازی را اجرا کنه با یه فریم عالی .
واقعا که کلفی بی درست گفت شماره 1 بازی هیچ حرفی در مقابل شماره 2 بازی نداره .

دقیقا مثل نسخه یک بازی که بعد از شلیکهای پیاپی وقتی میخواستی خشاب عوض کنی لوله اسلحه از گرمای شلیک سرخ شده بود و امواج حرارت رو اطراف لوله اسلحه کاملا میشد دید . همون موقع این بازی نشون داد که پرداختن به جزئیات در کنار گیم پلی یعنی چی .
این بازی قدرت واقعی 360 رو نشون خواهد داد و مطمئنا افت فریمی که باعث زیر سوال رفتن 360 بشه رو نخواهیم دید .

من دارم دیوونه میشم:eek: دیگه نمیتونم صبر کنم من چند وقیته از این نوع پستها نمیدم ولی الان نمیتونم پسسسسست ندم:love:
دمه کلیفی بلیزینسکی(واسه اینکه ناراحت نشه:دی) گرم:love:

من امروز گیم پلی GAW رو دیدم روحم شاد شد :biggrin1:
عجب چیز ردیف بود خود بلیزینسکی هم فکر میکنم با دسته ایکس باکس اومد رو سن
و شروع کرد به بازی کردن .کف کردم
امیدوارم تو این سری بتونم پدر اون غول بیابونی سری اول در بیارم تو شماره یک که در رفت :-"

آخرین ویرایش:
درود ب همه
فرخ جان گردنت بشکنه با این لینک دادنت! :دی. مردحسابی این تیزر بود که :دی. چه جو خفنی داشت! اون قسمتی که مارکوس جان (:دی) میاد اسلحه دومینیک رو میده بهش! اخرش که با نهایت خشم به سمت خط مقدم میدوه ... وای وای... :love:.

تو تریلرهایی که نشون دادن از گیم پلی , به پای راست مارکوس یه Knife هم متصل بود . درباره استفاده از چاقو من جایی چیزی نخوندم کسی تائیدیه ای نداره ؟ :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or