Gears of War 2

کسی می دونه این Active Reload چجوری انجام داده میشه ؟
شماره 1 و 2 رو تموم کردم ولی هنوز متوجه نشدم :biggrin1:

اول اینکه خسته نباشید..!
بعد اگر برای پر کردن محدد اسلحه اقدام میکنی اون بالا سمت راست میبینی که یک خط عمودی شروع به حرکت از چپ به راست میکنه و تقریبا وسطای مسیرش یک خط کوچک ثابت هست که شما باید توی اون منطقه خط رو ثابت کنید..

این کار هم باعث میشه خشاب در سریعترین زمان پر بشه هم اینکه تیرهای شما قدرت بیشتری میگیرن..

من یه جا گیر کردم تو بازی که خیلی مسخرس.یه قسمت هست سوار یه ماشینم تو جاده برفی می گه برو از پل رد شو ولی پل خرابه بعد می گه یه راه دیگه پیدا کن یه جاش ماشین مثلا گیر می کنه هر کار می کنم جلو نمی ره در صورتی که وسط جاده است.من تازه ایکس باکس گرفتم اگه رو pc بود می گفتم مشکل از کرکه.کسی به این مشکل نخورده؟

من یه جا گیر کردم تو بازی که خیلی مسخرس.یه قسمت هست سوار یه ماشینم تو جاده برفی می گه برو از پل رد شو ولی پل خرابه بعد می گه یه راه دیگه پیدا کن یه جاش ماشین مثلا گیر می کنه هر کار می کنم جلو نمی ره در صورتی که وسط جاده است.من تازه ایکس باکس گرفتم اگه رو pc بود می گفتم مشکل از کرکه.کسی به این مشکل نخورده؟
هر طرف پولو نگاه کنی می بینی هیچ راهی نیست شما باید از سمت راست پل که رو بروی اون باز یه منطقه دیگه هستش گاز بدی و بپری اونور .

اول اینکه خسته نباشید..!
بعد اگر برای پر کردن محدد اسلحه اقدام میکنی اون بالا سمت راست میبینی که یک خط عمودی شروع به حرکت از چپ به راست میکنه و تقریبا وسطای مسیرش یک خط کوچک ثابت هست که شما باید توی اون منطقه خط رو ثابت کنید..

این کار هم باعث میشه خشاب در سریعترین زمان پر بشه هم اینکه تیرهای شما قدرت بیشتری میگیرن..

سلامت باشید :دی
خوب چجوری ثابتش کنم ؟

اقا 1 سوال من شنیدم شماره جدیده بازی با متور هاوک4 به بازار میاد درسته؟؟؟
دیدم در مورد شماره جدیدش تاپیک نیست اینجا پرسیدم.

تاپیک شماره 3 صفخه 2 هست..
اگر منظورت موتور هست که از همون U3 ارتقاع یافته استفاده میکنه که یکمی زیادی ارتقاع یافته..

سلام دوستان
من در یک مرحله ای گیر کردم که به همراه دو تا از افراد میرم روی یک جای تراس مانندی و دو اسلحه ثابت و چند مانیتور و چند دی چرخان وجود داره که هیولاها حمله میکنند و به طرف دیش ها تیراندازی میکنند!
دقیقا باید چکار کنم؟ آخه افرادم هیچ کاری نمیکنند و منم تا بیام هیولاها رو بزنم اونا دیش ها رو هدف گرفته و از بین میبرند و باید از اول شرع کنم
لطفا راهنمایی کنید
باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or