برای همه همینطوره!آقا یه سوال:شمام وقتی می خواین مولتی پلیر بازی کنید باید کلی واستید تا یه تیم پیدا کنه یا فقط من این مشکلو دارم؟
برای همه همینطوره!
بهتره که نایستی! برو یه دوست پیدا کن برو باهاش WINGMAN بازی کن.
جریانه اینا چیه؟ بره چی پوشیدنشون؟ :biggrin1:سلام و درود بر تمامی دوستان گیرز آو وار دوست.:biggrin1:
این عکس مربوط به DLC بازی هست:
لباسا رو دقت کنید.:biggrin1:
انگار مارکوس با حجابه!:biggrin1:
لباس مبدل،برای نفوذ بین لوکاست ها.:biggrin1::smile:جریانه اینا چیه؟ بره چی پوشیدنشون؟ :biggrin1:
آره تو صفحه قبل هم دوستان گفتن که مثل اینکه مارکوس و Dom خودشون رو به شکل لوکاست ها در میارن و یک سری از قسمت های بازی که حذف شده رو می خوان بدن. در کل باید جالب باشه.
خبر از اینترنت ایران که داری..؟ الان مدتی هست که خیلی خرابتر شده.. البته ماکروسافت هم یک آپدیتی رو انجام که اوضاع خرابتر شد..سلام خوشم میاد همه ی فروم های 360 هستی ها!!:biggrin1:
این جریانش چیه؟!
بعد از هرگز خواستیم با این اینترنت درپیت(البته بخشیش هم مربوط به شرایط سنی بنده و نگاه اهل بیت هم هست!)آن بشیم ببینیم اینقدر میگن لایو چیه جریانش همین مشکل دوستمون برای پیش اومد،چکارش باید کنم؟!
اين عكسي كه ارش گذاشته مربوط به مرحله Dark Corners است كه توي AFC كه ميخوان بدن بيرون وجود داره
اين مرحله در واقع بين چپتر 3 و 4 هست جايي كه دام و ماركوس ميخوان از بين لوكست ها رد بشن و بايد خودشون رو مخفي نگه دارن
اين پك بر روي سي دي عرضه ميشه
اگر خواستی آنلاین بازی کنی من رو اد کن wingman بازی کنیم! خوب شد؟!:biggrin1:سلام خوشم میاد همه ی فروم های 360 هستی ها!!:biggrin1:
این جریانش چیه؟!
بعد از هرگز خواستیم با این اینترنت درپیت(البته بخشیش هم مربوط به شرایط سنی بنده و نگاه اهل بیت هم هست!)آن بشیم ببینیم اینقدر میگن لایو چیه جریانش همین مشکل دوستمون برای پیش اومد،چکارش باید کنم؟!
اگر خواستی آنلاین بازی کنی من رو اد کن wingman بازی کنیم! خوب شد؟!:biggrin1:
گیمرتک : shoosh2007
اینترنت ایران که خداوکیل در حد بورکینافاسو هم نیست!!خبر از اینترنت ایران که داری..؟ الان مدتی هست که خیلی خرابتر شده.. البته ماکروسافت هم یک آپدیتی رو انجام که اوضاع خرابتر شد..
اینترنت ایران که خداوکیل در حد بورکینافاسو هم نیست!!
جریان آپدیت مایکروسافت چیه؟!
بابا من اصلاً در زمینه ی لایو تخصص ندارم فقط تا بحال دو تا دمو دانلود کردم یکیش Halo Wars بود اون یکی هم F.E.A.R 2 بود)و دیگر هیچ!!
البته یه کارت لایو 1 ماهه هم دارم که فکر کنم 15 روز دیگه داره...
باید یه کلاس توجیهی مفصل بیام پیشت!:biggrin1:
معمولا هر چند وقت یه بار Epic ورمیداره یه آپدیت برای Gears2 میده که یه تغییرات کوچیکی در قسمت Multiplayer اضافه میکنه... چند ماه پیش هم یه آپدیت داد و بعد از اون آپدیت دیگه نمیشه بصورت تنهایی مسابقه ایی در قسمت Public پیدا کرد! ( حداقل برای اکثر ایرانیا که اینطور هستش ).
آخرین آپدیت هم که داده تغییراتی در نحوه ی قرار گرفتن سلاح ها در مُد Wingman + لیست جدید اچیومنت ها + اضافه شدن DarkCorners Map Pack در قسمت Searching بازی هست و ...
فکر کنم این مشکل برای ما ایرانی ها باشه چون چندتا دوست خارجی دارم که هر موقع با هاشون سرچ میکنم سریع پیدا میکنه..