GEARS OF WAR 2 collectors edition

koorosh

کاربر سایت
سلام

gow2.jpg

این پک که همزان عرضه ی نسخه ی اصلی روانه بازار خواهد شد دارای مشخصات زیره

اطلاعات کاملی از تمام character های بازی
concept art های اختصاصی
صحبت های Cliff Bleszinski در مورد بازی
DVD اختصاصی که ساخت تمام مراحل بازی رو به صورت کامل نشون میده
قابل درست رس بودن trailer های E3 08 بازی
کد هایی اختصاصی که Assault Rifle رو در قسمت انلاین بازی به صورت اوتوماتیک باز میکنه
همین دیگه:biggrin1:
منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
یه جورایی این عکس Fake هست
چرا رو کاور بازی Only On Xbox 360 ننوشته ! ؟ ;)
من نمیدونم Fake هست یا نه ولی به احتمال زیاد Fake نیست. :دی این چیزی که میبینی، توش یک بازی هست که همونی هست که BOXـش همین چند روز پیش تو نت قرار گرفت. ( رو اون مینویسن اگر بخوان بنویسن ! )

پک خشگلی هست ! 1ـش هم Collector داشت که اگر اشتباه نکنم عروسک Marcus توش بود.

من نمیدونم Fake هست یا نه ولی به احتمال زیاد Fake نیست. :دی این چیزی که میبینی، توش یک بازی هست که همونی هست که BOXـش همین چند روز پیش تو نت قرار گرفت. ( رو اون مینویسن اگر بخوان بنویسن ! )

پک خشگلی هست ! 1ـش هم Collector داشت که اگر اشتباه نکنم عروسک Marcus توش بود.
اگه Fake نیست پس only On Xbox 360 کوووو ؟
فقط نگو که می خواد برای ... هم بیاد که الان یه تاپیک میری رو هوا

ميگم به نظرتون چرا اين ديسك دوش هيچ وقت توايران رايت نميشه؟ ميترسن بتركن؟
ديسك دو ها خيلي باحال هستند حتي بعضي وقت ها از خود بازي يا فيلم باحال ترند:biggrin1:

اگه Fake نیست پس only On Xbox 360 کوووو ؟
فقط نگو که می خواد برای ... هم بیاد که الان یه تاپیک میری رو هوا

این بازی که عمراً واسه PS3 نمیاد ! ( حالا PC ممکن هست که اونم همزمان نمیاد به احتمال زیاد !! )
من گفتم که، گفتم حتماً روی BOXSHOT ـه خود بازی زده که داخل اون پک هست.

دقیقا درسته این عکس بسته پکه که تمام محتویات توی اون قرار می گیره. مثل بعضی ها این کارو نکرده که یه تبلیغ یا یه حرفی رو 60 بار روی یه بسته مینویسن

20icewz.gif
21cgin5.gif

یه خبر خوش برای همه کسایی که می خوان از بازی Gears Of War بیشتر بدونن.استتودیوی Epic Games سازنده این بازی نویسنده انگلیسی Karen Traviss رو که داستانهایی در رابطه با Star Wars رو در کارنامه خودش داره رو استخدام کرد تا یک رمان 3 جلدی با موضوع این بازی بنویسه.
جلد اول این سری کتابها The Battle Of Asphyo نام داره که به دوره قبل از قسمت اول می پردازه و این که رفاقت مارکوس و دوم از کجا بوجود اومد و کلی تفاق دیگه.
Michael Capps رئیس Epic Games کفته که کسایی که قسمت اولو تموم کردن خیلی سوال براشون بوجود اومد مثلا اینکه می خواستند در مورد Delta Squad و Emergence Day بیشتر بدونن.
نسخه اول این کتاب در اکتبر امسال در آمریکا منتشر خواهد شد.هنوز خبری از نسخه اروپایی آن نیست.

ببینم دوستان الآن سایتی برای پیش خرید این نسخه وجود نداره؟! ( با ارسال به ایران )
وجود داره ولی قیمتش 10$ گرونتر از GameStop هست. :دی
از اینجا میتونی بخریش برای آسیا.
درضمن این پک فعلاً فقط برای آمریکا تائید شده و امکانش هست که یا اصلاً برای اروپا و آسیا و ژاپن نباشه و یا اینکه پک به این صورت نباشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or