Gears of War 2: All Fronts Collection تایید شد.

Death Proxy

مدیر انجمن
Gears of War 2: All Fronts Collection تایید شد. (Update شد)

Epic اعلام کرد که DLC هایی که برای Geow 2 قبلا عرضه شده بود اینبار به صورت یک پکیج قابل فروش (retail package) با نام Gears of War 2: All Fronts Collection در July 28 عرضه میشود. این بسته شامل همان مپ هایی میشود که قبلا به صورت DLC هایی با نام Combustible, Flashback, Snowblind عرضه شده بود. همچنین در این پک Dark Corners نیز موجود است که خود حاوی 7 مپ جدید و یک قسمت از Single Player با نام Road to Ruin که قبلا حذف شده بود هست.

gears2allfronts.jpg

این بسته همچنین حاوی ویدئو مقدمه، تم اضافه برای Live، پوستر و یک strategy guide میباشد. Road to Ruin مربوط به بخشی میشود که در ان Dom و Marcus به گودال Locust ها برمیگردند و از المان های مخفی کاری استفاده میکرده که در ادامه حذف شده اند.
Gears of War 2: All Fronts Collection با قیمت $19.99 عرضه خواهد شد. Dark Corner همچنین به صورت همزمان و جداگانه در Live نیز موجود است و در ازای 1600 MS Point قابل استفاده میباشد. Epic در ادامه اعلام کرده است که شماره دوم Geow بیش از 5 میلیون کپی در سراسر جهان فروخته است. با این حساب کل این سری بیش از 11 میلیون در سراسر جهان فروش داشته است.

خبر کاملا Update و تصحیح شد !

آخرین ویرایش:
البته فکر کنم از رویی اچیومنت ها میفهمند.. ولی در کل من چندتا رنک دارم که هر کی خواست با قیمت پایین باهاش راه میام:biggrin1:

رنک 1: 400 MP
رنک 40: 800 MP
رنک 45 : 1600 MP

حسین جان.. از این طرفا..!!

آره برای تنوع خیلی خوبه مخصوصا برای کسانی که با عرق جوین GEOW2 رو 1250 کردن..:biggrin1:

راستی رنک خواستی در خدمتیم..

به شخصه برام مهم نیست اچیومنت هام 0 باشه یا 10000000 تا.

در ضمن در مورده رنک، بنده گلیچ کردم اما در مورده اچیمنت ها ی Gears 2 به هیچ وجه گلیچ نکردم (به غیر از اچیومنت رنک 100)

تازه 1425 تا.

ببخشید پُستم زیاد ربطی به تاپیک نداشت:smile:

الان این عکسا رو دیدم یعنی وقتی این پک رو بگیری داشبوردت این جوری میشه
http://i42.tinypic.com/2nalp2w.png

http://i42.tinypic.com/2q3otbn.png

الان این عکسا رو دیدم یعنی وقتی این پک رو بگیری داشبوردت این جوری میشه

خیلی با حال میشه..

به به بسي خرسند شدم از اين خبر!:biggrin1:
به شخصه توصيه ميكنم اوريجينال بخريد.

تا تو بخوای اورجینال پیدا کنی ما پوست اون دیسک کپی رو در اوردیم..:biggrin1:

منظورت چیه که حالا چی میشه؟!؟!؟!؟!:evil:
وقتی Geow یک برای PC عرضه شده طبعا" نسخه دومش هم باید برا PC عرضه بشه.
هيچ دليل خاصي نيست كه چون نسخه اول براي PC اومده پس نسخه دوم هم براي PC مياد. هرچند MGS آخر سر ...

ميگم ما نفهميديم مگه اين پك رو نبايد از توي XBL دانلود كرد؟ DVD اش رو از كجا ميارن بچه ها ؟

ميگم ما نفهميديم مگه اين پك رو نبايد از توي XBL دانلود كرد؟ DVD اش رو از كجا ميارن بچه ها ؟

قبلا این MAP از طریق XBL برای دانلود گذاشته بودن.. اما حالا میخوان همون ها رو + چندتا چیز دیگه به صورت یک DVD جدا گانه عرضه کنن که اینجا هم یک فروشی کرده باشن..

کلا ماکروسافت خیلی به فکر کشور های جهان سوم هست.. دمش گرم..

چرا تا حالا هیچ خبری از نسخه PC نشده؟یعنی واقعا" قرار نیست برا PC بیاد:((

شاید قدرت PC این بازی رو نمیکشه..:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or