Gears of War 2: All Fronts Collection تایید شد.

Death Proxy

مدیر انجمن
Gears of War 2: All Fronts Collection تایید شد. (Update شد)

Epic اعلام کرد که DLC هایی که برای Geow 2 قبلا عرضه شده بود اینبار به صورت یک پکیج قابل فروش (retail package) با نام Gears of War 2: All Fronts Collection در July 28 عرضه میشود. این بسته شامل همان مپ هایی میشود که قبلا به صورت DLC هایی با نام Combustible, Flashback, Snowblind عرضه شده بود. همچنین در این پک Dark Corners نیز موجود است که خود حاوی 7 مپ جدید و یک قسمت از Single Player با نام Road to Ruin که قبلا حذف شده بود هست.

gears2allfronts.jpg

این بسته همچنین حاوی ویدئو مقدمه، تم اضافه برای Live، پوستر و یک strategy guide میباشد. Road to Ruin مربوط به بخشی میشود که در ان Dom و Marcus به گودال Locust ها برمیگردند و از المان های مخفی کاری استفاده میکرده که در ادامه حذف شده اند.
Gears of War 2: All Fronts Collection با قیمت $19.99 عرضه خواهد شد. Dark Corner همچنین به صورت همزمان و جداگانه در Live نیز موجود است و در ازای 1600 MS Point قابل استفاده میباشد. Epic در ادامه اعلام کرده است که شماره دوم Geow بیش از 5 میلیون کپی در سراسر جهان فروخته است. با این حساب کل این سری بیش از 11 میلیون در سراسر جهان فروش داشته است.

خبر کاملا Update و تصحیح شد !

آخرین ویرایش:
واقعا خوشحال شدیم:love: -کاشکی یکسری مراحل هم به بخش campingبازی اضافه میکردند تا حسابی حال بده-و برای چندمین بارم تمومش کنیم:love:

حال کردم این دوستانی که تولایو مخ ما رو خوردن گفتن پوینت بده مپ بگیر قشنگ پولشون رو ریختن دور حالا با یه دیسک کپی میگیرم تمام مپ ها:love:
تازه کلی اضافات هم داره ایول

یه سری مشکلات توی منبع اولیه بود که خودش هم درست کرد اونها رو من هم اینجا براتون تغییرات رو اعمال کردم.
DARK CORNER واسه SP هست یا MP
فکر کنم جوابتون رو بگیرید توی این تصحیح خبر !

احتمالا اگه فروشنده ها بیارن و با این قیمت ها بدن- بریم اورجینالش رو بخریم
واقعا پک توپیه:love:

به شما هم توصیه میشه اگه لایو باز هستید برید(برای تابستون بدرد میخوره(مخصوصا شب قبل کنکور))

این مهرداد و حسین کجان بیان این خبر رو بخونن.. :laughing:

دمت گرم این بهترین خبر برای من بود.. فقط اگر رنک 100ی ها هم بن میکردن خیلی حال میداد..

حال کردم این دوستانی که تولایو مخ ما رو خوردن گفتن پوینت بده مپ بگیر قشنگ پولشون رو ریختن دور حالا با یه دیسک کپی میگیرم تمام مپ ها:love:
تازه کلی اضافات هم داره ایول

نزدیک بود ما هم اغفال بشیم که خوش بختانه درفتیم..:biggrin1:

فقط اگر رنک 100ی ها هم بن میکردن خیلی حال میداد.
این کارو مایکروسافت حدوداً یک هفته ای هست که شروع کرده و در صورت شناسایی اشخاصی که rankشونو در gow2 بوسیله glitch به 100 رسوندن و یا اچیومنت های rankها رو گرفتن، تمامی gamerscore های اونا رو صفر می کنه و در زیر پروفایلشونم در سایت xbox.com یک عبارت cheater نوشته می شه. البته پروفایل بن نمی شه. نمونه این پروفایل: (باید تو سایت xbox.com اکانت داشته باشید تا ببینید)
http://live.xbox.com/en-GB/profile/profile.aspx?pp=0&GamerTag=A+Pudgy+Panda

این کارو مایکروسافت حدوداً یک هفته ای هست که شروع کرده و در صورت شناسایی اشخاصی که rankشونو در gow2 بوسیله glitch به 100 رسوندن و یا اچیومنت های rankها رو گرفتن، تمامی gamerscore های اونا رو صفر می کنه و در زیر پروفایلشونم در سایت xbox.com یک عبارت cheater نوشته می شه. البته پروفایل بن نمی شه. نمونه این پروفایل: (باید تو سایت xbox.com اکانت داشته باشید تا ببینید)
چه باحال یعنی این دوستانی که الان توی Live این کارو کردن کل GS اونها صفر میشه؟ خدا رو شکر من اهل این کارها نیستم ولی کسی که این کارو کرد کل آچیومنت هاش رو باید پاک کنند و صفر بشه.
ویرایش: لینک رو تونستم باز کنم متوجه شدم واقعا این کار مایکروسافت عالی بودش خوشم اومد ازش

آخرین ویرایش:

جدی..!!! گفتم چرا یکی دو روزه رنک 100 نمیبینم..:confused: فکر کنم یک 100.000 نفری به این بلا دوچار بشن..:laughing:

حالا راهی نداره اون اچیومنتهای رنک 100 رو پاک کنند..:biggrin1: خوبه حالا گیمرتکشون بن نمیشه حداقل میتونیم یکمی تو لایو دلداریشون بدیم..:biggrin1:

این کلمه cheater هم خیلی باحاله.. من که هر روز میرم تو سایت XBOX به دوستانم سر میزنم..

فقط اگر به علت نفوسهای بد توسط دوستان لایو ترور شدم حلالم کنید..:(

فعلا که هیچ غلطی نکرده .میخواستن درست بازی بدن بیرون تا انقدر توش گلیچ پیدا نشه میدونی چند هزار نفر رنکشون رو 100 کردن عمرا چنین کاری نکردن در ضمن کاری نداره شما میتونید دوباره گلیچ کنید رنکتون رو برگردونید به رنک های پایینتر

فعلا که هیچ غلطی نکرده .میخواستن درست بازی بدن بیرون تا انقدر توش گلیچ پیدا نشه میدونی چند هزار نفر رنکشون رو 100 کردن عمرا چنین کاری نکردن در ضمن کاری نداره شما میتونید دوباره گلیچ کنید رنکتون رو برگردونید به رنک های پایینتر
البته فکر کنم از رویی اچیومنت ها میفهمند.. ولی در کل من چندتا رنک دارم که هر کی خواست با قیمت پایین باهاش راه میام:biggrin1:

رنک 1: 400 MP
رنک 40: 800 MP
رنک 45 : 1600 MP

چه جالب ، ولی برای تنوع هم خوبه تمام اچیومنت های پروفایلت بپره!!!
:biggrin1:

حسین جان.. از این طرفا..!!

آره برای تنوع خیلی خوبه مخصوصا برای کسانی که با عرق جوین GEOW2 رو 1250 کردن..:biggrin1:

راستی رنک خواستی در خدمتیم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or