Gears Of War 2 پیش به سوی Linked Achievements !!!

kalagar2142

عضو جدید
امیدوارم قدیمی نباشه !!!

این بازی امروز در Comic-Con حظور داشت و چندین خبر دلچسب را برای ما داشت .
یکی از خبرها این بود که GOW 2 از Linked Achievements استفاده میکند !!
این Linked Achievements چیست ؟
خیلی ساده است ! کارهایی که در GOW 1 انجام دادید به صورت مستقیم در شماره دوم این بازی تاثیر میگذارد .
برای مثال :
ACT 1 را در شماره اول بازی تمام کنید , آنوقت nthony Carmine را به صورت قابل بازی در شماره ی 2 داشته باشید !!!
10 تا COG tag را در شماره یک بازی پیدا کنید , Minh Young Kim در GOW 2 آزاد خواهد شد !!!
Raam را در شماره اول بکشید , playable Raam در شماره دوم آزاد خواهد شد !!!

این راه بسیار هوشمندانه است برای اینکه بازیبازها مجددا به سراغ شماره اول بروند و این باعث میشود که بین بازیها و داستان آنها وقفه ایجاد نشود . این یک کار ابتکاری است که باید در بقیه ی بازیهای جدید اتفاق بیوفتد و حتی این ممکن است یک انگیزه در بازیباز ایجاد کند تا تمام Achievement ها را بگیرد تا تاثیر آن را در شماره بعدی بازی ببیند .

assault1.jpg

وسط این صحبتا یکی میاد *** و به شقایق {همچنین به شقیقه یا گودرز!}ارتباط میده :biggrin1:
اون فقط یه مورد بود! که از اون قدیمی ترهاش هم استفاده کرده بودن!
ولی این نوآوریش اینجاست که بازی مخصوصا بخش Multiplayerش خیلی زیاد به قسمت اول وابستگی داره شماره اول 40-50 تا اچیومنت داشت!! 3-4 موردشو عنوان کردن ، بعد شما کار پیش و پا افتاده ی این DMC رو با این مقایسه می کنی؟ GEOW2 خیلی شاهکار نکرده با این کارش ولی دیگه در حد اون نیست!

خودت فکر نمی کنی این کار ایده اون از DMC برداشته شده
بهتره به جای نوشتن یک سری مطالب بی ربط وخوشمزه بازی یکم واقع بینانه به مساله نگاه کنی
در مورد پست اقای DJ-MJ هم دوباره می گم:
اگه بازی رو در ps2 بازی کرده باشید وsave اتمام بازی نسخه اصلی را داشته باشید این موضوع را می بینید

آخرین ویرایش:
در این تاپیک فکر میکنم راجب هر بازی یی گفته شد به جز geow .
:eek:
===
ولی جدی به درد این بازی نمیخره ها.آخه قبلیش چیز خاصی نداشت(داستان)
به نظر من اگه کسی طرفدار این بازی باشه میره یکشو بازی میکنه بعد 2شو.باز بره یه بازی پیچیده ای
مثل halo
باشه خوبه. ولی بره این که آخه چیزی ندشت:confused:

بازیش که خیلی داستان عالی ای داشت.
73.gif
همه چیش عالی بود.
هیچ خبری از اینکه 2ـش برای PC بیاد نیست؟ احتمالش هست برای PC بیاد؟
جل الخالق... Geow تنها چیزی که نداشت داستان بود
برای PC هم احتمالا چند ماه بعد از نسخه 360 عرضه میشه... هنوز معلوم نیست

cavalry:
اشتباه میکنی برادر اینقدر هم روش پا فشاری نکن. همین الان چک کردم. DMC3 SE چه با Save ـه DMC3 چه بدون اون از ابتدا ورجل ازاد نیست!. چنان با اعتماد به نفس صحبت کردی که شک برم داشت :).

این حرکت اولین بار در شاهکار :love: Shenmue II :love: استفاده شده ست که اگر شما اخرین Save ـه بازی رو میداشتید حدود 500 $ و چند تا چیز دیگه که الان خاطرم نیست رو براتون آزاد میکرد.
دومین بار در بازی 2 Suffering پیاده شد. همون طور که نمیدونید (:دی) Suffering دوتا پایان داشت که کشتن یا زنده نگه داشتن خانواده ـش بود ( فک کنم!!) و بسته به انتخاب شما در پایان قسمت اول، قسمت دوم شروع میشد.
این عمل بیشتر باعث باارزشتر شدن شماره قبلی بازی میشه، GeoW هم بازی نیست که MGS بخواد با کلک فروشش رو بیشتر کنه، به اندازه کافی پول ساخته :).

پ.ن. جدا عجیب شاهکاری ست این :love: Shenmue II :love:، هر بازی رو که میبینی رد پای SH II درش هست!. از Resident Evil 4 شروع شد بعد کشید به GoW و بعد Heavenly Sword و .... . هنوز هم روی XBOX بازیش میکنم، خداست لعنتی :love:.

آخرین ویرایش:
cavalry:
اشتباه میکنی برادر اینقدر هم روش پا فشاری نکن. همین الان چک کردم. DMC3 SE چه با Save ـه DMC3 چه بدون اون از ابتدا ورجل ازاد نیست!. چنان با اعتماد به نفس صحبت کردی که شک برم داشت :).

این حرکت اولین بار در شاهکار :love: Shenmue II :love: استفاده شده ست که اگر شما اخرین Save ـه بازی رو میداشتید حدود 500 $ و چند تا چیز دیگه که الان خاطرم نیست رو براتون آزاد میکرد.
دومین بار در بازی 2 Suffering پیاده شد. همون طور که نمیدونید (:دی) Suffering دوتا پایان داشت که کشتن یا زنده نگه داشتن خانواده ـش بود ( فک کنم!!) و بسته به انتخاب شما در پایان قسمت اول، قسمت دوم شروع میشد.
این عمل بیشتر باعث باارزشتر شدن شماره قبلی بازی میشه، GeoW هم بازی نیست که MGS بخواد با کلک فروشش رو بیشتر کنه، به اندازه کافی پول ساخته :).

پ.ن. جدا عجیب شاهکاری ست این :love: Shenmue II :love:، هر بازی رو که میبینی رد پای SH II درش هست!. از Resident Evil 4 شروع شد بعد کشید به GoW و بعد Heavenly Sword و .... . هنوز هم روی XBOX بازیش میکنم، خداست لعنتی :love:.

با اینکه موضوع مهمی نیست که روش بحث کنیم ولی با این حال:http://www.gamespot.com/ps2/action/devilmaycry3specialedition/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs%3Breviews&page=2

جل الخالق... Geow تنها چیزی که نداشت داستان بود
برای PC هم احتمالا چند ماه بعد از نسخه 360 عرضه میشه... هنوز معلوم نیست
داستانش که بد نبود
36.gif
. حمله ی هیولا ها به شهر و دفاع گروه ما از شهر در مقابل هیولا ها و جنگ با اونا... . در کل از نظر من چیزی کم نداشت.
موندم چرا انقدر برای PC فاصله میندازن؟ مگه می خوان چکار کنن که بین 1 تا 1 و نیم سال (
105.gif
) تاریخ عرضه ی PC رو عقب می ندازن...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or