Gears of War 2 در حدود " 85 الی 90 درصد " کامل شده است!

Good Boy

کاربر سایت
4dg1w.jpg

Cliff Bleszinski در مصاحبه ای با Xbox World 360 تایید کرده است که بازی Gears of War 2 بین 85 الی 90 درصد کامل شده است.

Cliffy در این رابطه گفته است: " ما اساسا 85 الی 90 درصد از پروسه بازی را کامل کرده ایم و در مرحله بهینه سازی بازی هستیم و آخرین کنترل ها و بهینه سازی ها را بر روی بازی انجام می دهیم. "

" من هر روز صبح بازی را اجرا می کنم و در حالت campaign mode به بازی کردن مشغول می شوم تا مطمئن شوم که همه چیز به خوبی اجرا می شود و کار می کند. "

2u4slsm.jpg

همچنین Mr. B درباره الگوی رنگ خاکستری در Gears 1 نیز توضیح داد و قول داد که در شماره دوم این بازی کمی از رنگ های متنوع تر استفاده شده است.

Cliff Bleszinski ادامه داده: " این نوع استفاده کردن از رنگ های غیر شاد برای مثال خاکستری و ... در این نسل تبدیل به یک سنت در بازی ها شده است.به همین خاطر هست که بازی مثل Mirror's Edge به مانند یک آبادی در بیابان E3 امسال بود! "

" همه میگفتند که نگاه کن یک صندوق قرمز رنگ آنجا در بازی هست , وای عجب توهمی!:دی "

" ما در واقع از رنگ های بیشتری در Gears 2 استفاده کردیم مثل قرمز و نارنجی. امیدوارم که شما متوجه این نکته بشوید! , چیزی که من میتوانم به شما بگویم این است که اگر بازی Gear 3 در کار باشد , این بازی مثل disco town خواهد بود , همه جا پر از رنگ های ارغوانی و صورتی و سبز !! :دی "

منبع
...................
K1

آره، يه سري قابليت به موتو اضافه كردن، Editorش رو بهتر كردن، يه سري مرحله هم طراحي كردن.
كار خاصي انجام ندادن كه بخواد طول بكشه.
Engine همون 3 هست يا شده 3.5؟

" همه میگفتند که نگاه کن یک صندوق قرمز رنگ آنجا در بازی هست , وای عجب توهمی!:دی "

" ما در واقع از رنگ های بیشتری در Gears 2 استفاده کردیم مثل قرمز و نارنجی. امیدوارم که شما متوجه این نکته بشوید! , چیزی که من میتوانم به شما بگویم این است که اگر بازی Gear 3 در کار باشد , این بازی مثل disco town خواهد بود , همه جا پر از رنگ های ارغوانی و صورتی و سبز !! :دی "

منبع
...................
K1
آقا کیوان واقعا دستت به خاطر ترجمه درد نکنه !!!
این جمله ـــه رو خیلی خوب اومدی !:lol:
دمت گرم .... .

من هر روز صبح بازی را اجرا می کنم و در حالت campaign mode به بازی کردن مشغول می شوم تا مطمئن شوم که همه چیز به خوبی اجرا می شود و کار می کند. "
ببین عجب آدمیه.
این جوری میگه دلونو آب کنه.:(( کوفتت بشه. (حالا خوبه سازنده ی بازیه:biggrin1:)
به همین خاطر هست که بازی مثل Mirror's Edge به مانند یک آبادی در بیابان E3 امسال بود! "
اینو خوب اومد. من خیلی وقت بود دنبال یه همچین جمله ای میگشتم بره توصیف گرافیک Mirror's Edge.
فکر نکنم. اگه شده بود تا الان 200 دفعه میگفتن.

آره، يه سري قابليت به موتو اضافه كردن، Editorش رو بهتر كردن، يه سري مرحله هم طراحي كردن.
شما خودتو ناراحت نكن :laughing:
همون به قول فريدون فقط يه شماره 2 به gears of war اضافه كردن و به خورد ملت ميدن .
من نميدونم بعضي با اين حرفهاي ندانم كاري ميخوان چي را اثبات كنن ؟!

اخه دوست من چیزی رو که نمیدونی مجبوری نظر بدی؟
این حرفو تو فروم دیگه نزنیا!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or