اکثر بازی ها نمی تونن بعد از یه نسخه ی پرطرفدار، یه نسخه ی پرطرفدار تر بدن. از جهتی نمی خوان تغییرات عمده ای تو گیم پلی بدن چون از این ترس دارن که یه عامل محبوبیت حذف بشه و از این بابت یه مقدار دستشون بسته است. از طرفی هم نمی تونن مدت طولانی صبر کنن چون ممکنه خیلی از طرفدارهای خودشون رو از دست بدن، بنابراین خیلی از اوقات زیاد به جزئیات نمی پردازن.
gow2 هم به نظرم مشکلاتی اینچنینی داشت و پیشرفت آنچنانی نسبت به نسخه ی 1 ندیدیم. بنابراین با توجه به سوالت که عبارت "نسبت به زمان خودش" توش هست، gow1 بهتره. البته بخش multiplayer توی نسخه ی 2 واقعا بهتر شده.
چیزی که باعث شد این بازی انقدر در شماره یکش گل کنه اول از همه گرافیک خارق العادش بود که هنوزم از خیلی بازیها سرتره و دوم جو حماسیه بینظیر بازی.قهرمان بازی هم که واقعا دوس داشتنی بود.
در شماره دوم انتظارات بسیار بسیار بالا بود.بازی عرضه شد.فوق العاده بود ولی سقف انتظارات خیلی بلندتر از این حرفا بود.
من خودم با توجه به زمان عرضه با کمی ارفاق شماره یک رو انتخاب میکنم.
شماره 2 به خاطر هيجان بيشترش مثل سوار شدن River و Burmark اگه يادم باشه و درست تايپ كرده باشم و گرافيك بالاتر بعضي امكانات اضافي مثل موقع زخمي شدن ميتونستي خودت به يارت برسوني در حالي كه تو شماره يك همونجا ميموندي تا يارت بياد سمتت يا دوئلchainsaw يا اون مرحله قطع كردن رگهاي قلب واقعا به شخصه از اون مرحله لذت بردم و بخش مولتي پليرش و چيزهاي ديگه.
شماره يك توي زمان خودش يك گيم پلي نوآورانه و يك بازي شاهكار بود از گرافيكش تا كاور گيريهاش گرفته تا اره برقيش و چيزهاي ديگش كه خيلي بازي هاي ديگه از اون تقليد شد اگه به زمان باشه كه بايد به Gears 1 راي داد اما Gears 2 يك نسخه اصلاح شده و به نوعي بهتر شده از Gears 1 بود كه من به Gears 2 راي دادم درسته كه گفتين زمان خودش اما اينقدر با Gears 2 حال كردم كه نتونستم بهش راي ندم:biggrin1:
من تعجب میکنم که بعضی دوستان میگن نسخه 2 تغییر زیادی نکرده..
GOW 2 خیلی سرتر بود هم از لحاظ گرافیک هم گیم پلی.. حتما باید کارکترها یا محیط عوض بشن که شما خیال کنید تغییر تو بازی انجام شده..!
الان من همیشه پستهای بچه های این سایت رو میخونم همه قبل از اومدن شماره بعدی هر بازی شروع میکنن به انتقاد کردن و GOW 2 هم از این قضیه مستثناء نیست.. به نظر من تو این سایت عادت شده که همه از نسخه های بعدی بازی انتقاد میکنن..
من که متاسفانه باز گیرز 2 گیر کرده و موندم ولی تا این مرحلش که اومدم خوب بوده و فیلم های بهتری داره و یک چیز های الکی مثل پیدا کردن اون گردن بند ها حذف شده و به مراحل بیشتر توچه شده ولی گیرز 1 نسبت به نسخه 2 خیلی خوب بود.
چرا همه میگین گیرز 2 گیم پلی و گرافیکش بهتر بود ؟ البته کاملا درسته
اما یه عنصر اصلی بازی داستانه که نسبت به یک خیلی پیشرفت داشت خیلی
و دیگری تنوع تو مراحل
توجه کنید که اگر بخوایم نسبت به زمان عرضه انتخاب کنیم مطمئنا شماره یک جایگاه بهتری داره.
در زمان عرضه این بازی یک انقلاب بزرگی در بخش گرافیک /صداگذاری و صداپیشگی/و گیم پلی ایجاد شد(توجه کنید که منظورم ایجاد یک انقلاب بزرگ صنعت بازی هست).هر کسی به گرافیک شماره یک بازی نگاه میکرد باورش نمیشد که نسل جدید یکباره شاهد اینهمه پیشرفت بصری شده باشه.گیم پلی خشن و خونریزش هم که جای خود داره.
حالا اگه به شماره دومش نگاه کنیم میبینیم که در همهء بخشها پیشرفت بسیار خوبی شده مخصوصا بخش داستانیش ولی با وجود همهء این پیشرفتها اصلا نمیشه گفت که بازم انقلابی ایجاد شده و اگر واقعا بخوایم نسبت به زمان مطرح کنیم شمارهء یک مقبولیت بهتری داره.