Gears of War کینکت کنسل شد

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
کلیف بی design director شرکت epic games میگوید که ورود این فرانچیز برای

کینکت به طور کامل کنسل شده است .

" Gears of War: Exile هرگز وجود نخواهد داشت . "

gears-of-war-exile-trademark.jpg

Cliff Bleszinski امروز به gamespot گفته است که ساخت این بازی برای کینکت توسط استودیوی Cary , که در North Carolina مستقر است شایعه است .

کلیف میگوید Gears of War: Exile یک عنوان اعلام نشده است که من نمیتوانم جزئیاتی را از یک بازی که کنسل شده است به

شما بدهم .

این در حالی است که مجله رسمی xbox یعنی Xbox 360 World Magazine گفته که این بازی در نمایشگاه EXPO 2011 به

طور رسمی رونمایی خواهد شد .

Spoiler در مورد داستان گیرز
اتفاقا من باهات شرط میبندم بر میگرده. یه قانونی هست توی فیلم و بازی و داستان و ... اونم اینه که وقتی از برگشتن به نفر مطمئن نیستی جوری بکشش که راه بازگشت داشته باشه. اگه میخواستن دام کلا محو بشه میتونستن صحنه رو طوری نشون بدن که دام رسما پودر بشه مثل پدر مارکوس. اما ما چی دیدیم؟ فقط یه ماشین که با کله رفت توی انفجار. حالا بعدا یه فلش بک میزنن که قبل از اینکه ماشین برخورد کنه دام از اون یکی در خودشو پرت کرده بیرون :دی بعد یه نفر ناشناس میاد می بردش و جراحاتش رو خوب میکنه و دام تو یه موقعیت خیلی خیلی خفن که مارکوس گیر کرده وارد ماجرا میشه و ادامه داستان :دی کاملا کلیشه ای :دی
فردین یه قانون دیگه هم هست که میگه یه شخصیت محبوب رو باید جوری کشت که طرفدارهاش حالشون بهم نخوره ! :دی مثلآ خیلی کم پیش میاد که یه شخصیتی که طرفدار زیاد داره ، یه دفعه کله ـش بترکه یا از وسط به دو نیم تقسیم بشه و پودر بشه و ... ! :دی پدر مارکوس خب قضیه ـش فرق میکرد و همین یه نسخه اومد و رفت. ولی دام به نظرم مرگش به این شکل بهتر از این بود که پودر بشه ! :دی بعد هم اگه همین طوری بی مقدمه می مُرد احتمال برگشتش زیاد بود. ولی از نسخه قبل کلی مقدمه چینی براش کردن. اونجا زنش مُرد و توی این نسخه هم افسردگی گرفته بود و کلآ با این چیزایی که نشون دادن امکان نداره توی اون صحنه زنده مونده باشه !

آریا
من خودم فکر کنم اولین کسی بودم که زنده موندن دام را تو تاپکش مطرح کردم :دی که دام زنده مونده !
منم تا 90 درصد احتمال میدم که تو نسخه های بعدی برمیگردوننش ! چیزه عجیبی نیست ! این بارها تو خیلی از فیلمها و ........اتفاق افتاده و تا چندساله دیگه هم هیچ حسی برات باقی نمیمونه که بگی اگه برگردوننش به حس و حالت لطمه میخوره یا نه !
یه قانونی هم هست که میگن تو بازی و فیلم طوری یه نفر را بُکش که ببینده فکر کننده واقعا مُرده تا با برگردش سوپرایز بشه ! ولی یه سرنخی هم میزارن !

این همه روی یه چیزی مطمئن نباش :دی یه احتمالی بزار که اگه برگشت این حرفات را نقل قول نکنن :دی

آخرین ویرایش:
آریا
من خودم فکر کنم اولین کسی بودم که زنده موندن دام را تو تاپکش مطرح کردم :دی که دام زنده مونده !
منم تا 90 درصد احتمال میدم که تو نسخه های بعدی برمیگردوننش ! چیزه عجیبی نیست ! این بارها تو خیلی از فیلمها و ........اتفاق افتاده و تا چندساله دیگه هم هیچ حسی برات باقی نمیمونه که بگی اگه برگردوننش به حس و حالت لطمه میخوره یا نه !
یه قانونی هم هست که میگن تو بازی و فیلم طوری یه نفر را بُکش که ببینده فکر کننده واقعا مُرده تا با برگردش سوپرایز بشه ! ولی یه سرنخی هم میزارن !

این همه روی یه چیزی مطمئن نباش :دی یه احتمالی بزار که اگه برگشت این حرفات را نقل قول نکنن :دی
یادمه توی تاپیک GeoW 2 هم خیلی از بچه ها میگفتن زن دام توی 2 نمرده چون دوربین نشونش نداده !! :دی
در کل به نظر من بازگشتش احمقانه هست ! چون توی 2 زنش مُرد. توی 3 افسرده بود و از قیافه و حرکاتش معلوم بود که برای مردن آماده هست. آخرش هم جون خودش رو فدای نجات بقیه کرد. مجموع اینا باعث میشه که حداقل از نظر من بازگشتش توی نسخه بعدی کار خیلی ضایعی باشه ! :دی
لول ! :دی مگه دادگاه لاهه هست که حرفام رو نقل قول کنن ؟! :دی میخوای از این به بعد از ترس نقل قول نشدن حرفامون دیگه پست نزنیم !

فردین یه قانون دیگه هم هست که میگه یه شخصیت محبوب رو باید جوری کشت که طرفدارهاش حالشون بهم نخوره ! :دی مثلآ خیلی کم پیش میاد که یه شخصیتی که طرفدار زیاد داره ، یه دفعه کله ـش بترکه یا از وسط به دو نیم تقسیم بشه و پودر بشه و ... ! :دی پدر مارکوس خب قضیه ـش فرق میکرد و همین یه نسخه اومد و رفت. ولی دام به نظرم مرگش به این شکل بهتر از این بود که پودر بشه ! :دی بعد هم اگه همین طوری بی مقدمه می مُرد احتمال برگشتش زیاد بود. ولی از نسخه قبل کلی مقدمه چینی براش کردن. اونجا زنش مُرد و توی این نسخه هم افسردگی گرفته بود و کلآ با این چیزایی که نشون دادن امکان نداره توی اون صحنه زنده مونده باشه !
زمانی که Eddard Stark تو سریال Game of Thrones با اون حالت کشته شد چه حسی داشتی؟ :d

آریا:
آریا قرار نیست که حالا حتما پودر بشه :دی مثال زدم. منظورم ایه که یه جوری میکشتن که دیگه کار تموم شه. زن دام رو هر کس میگفت برمیگرده کاملا اشتباه میکرد :دی هیچ راهی نداشت که اون برگرده. اما دام چرا. اگه میخواستن دام برنگرده مثلا جوری میکردن که چه میدونم تو بقل مارکوس بمیره و نفس های آخر بکشه. مثالی هم که نیلوفر زد جالب بود. دیگه از ند استارک که خفن تر نبود :دی حالا شب دراز است رو قلمدر بیدار ما هم هستیم شما هم هستید میبینیم برمیگرده یا نه :دی

فرخ 90 درصد مطمئنی..!؟ خود epic هم 90 درصد مطمئن نیست که نسخه بعدی رو بسازه بعد تو سر یک خیال 90 درصد مطمئنی..
خود EPIC که هیچی کل دنیا 10000% مطمئن هستن که GeOW ساخته میشه. اصلا معنی نداره ساخته نشه. یه IP قدرتمند رو به نظرت به همین راحتی ها بیخیال میشن؟ خود GOW که با اون همه دب دبه کب کبه کریتوس اون جوری شد باز هم میسازن و میاد. دیگه این چیزا طبیعی شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or