Gears of War کینکت کنسل شد

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
کلیف بی design director شرکت epic games میگوید که ورود این فرانچیز برای

کینکت به طور کامل کنسل شده است .

" Gears of War: Exile هرگز وجود نخواهد داشت . "

gears-of-war-exile-trademark.jpg

Cliff Bleszinski امروز به gamespot گفته است که ساخت این بازی برای کینکت توسط استودیوی Cary , که در North Carolina مستقر است شایعه است .

کلیف میگوید Gears of War: Exile یک عنوان اعلام نشده است که من نمیتوانم جزئیاتی را از یک بازی که کنسل شده است به

شما بدهم .

این در حالی است که مجله رسمی xbox یعنی Xbox 360 World Magazine گفته که این بازی در نمایشگاه EXPO 2011 به

طور رسمی رونمایی خواهد شد .

خوب خدا رو شکر نزدیک بود آبرو و شرف این بازی بر باد بره..

دقیقا موافقم.
این بازی در حالت معمولی هر نسخش یکی از بهترین بازی های سال هستش و این که با کینکت باشه یه ریسک هستش چون ممکنه چیز خوبی در نیاد و به سابقش لطمه بزنه

کلا کلیف داره میگه فقط ایده و مفهوم بوده اصلا صحبت از ساخت بازی نزده که حالا کنسلش کنه!
ولی یک تیکه حرفش نشون میده GEOW از اپیک ساختش نمیره بیرون و زیر دست کسی نمیفته
پ.ن:نسخه بعدی تایید میشه تو E3? :d

Epic Games کارش با این نسل تموم شده. عناوین جدید از این شرکت اونم برای نسل بعد، انونس در E3 13 :دی.
اتفاقن من فکر میکنم یه Gears دیگه این نسل ما میبینیم. یه شماره دارش نه یه فلش بک به گذشته و چیزی شبیه به این . . .
یا شایدم روی PC ولی بلاخره میبینیم!

بیان مثلا شوکه کنن همه رو :d
هرکی بازی نکرده هرگز اسپویلر رو باز نکنه:
مثلا بیان Dominic Santiago رو بعد ار اون اتفاق نشون بدن:d بیان بگن اون ماشینی که توش بود و اون اتفاق افتاد مثلا ضد انفجاره :d بعد زنده میمونه و از صحبتا :d
ولی به درد لانچ کنسول بعدی هم میخوره. با یه مولتی پلیر جذاب. فروش کنسول رو هم زمان لانچ تضمین میکنه

مثلا بیان Dominic Santiago رو بعد ار اون اتفاق نشون بدن:d بیان بگن اون ماشینی که توش بود و اون اتفاق افتاد مثلا ضد انفجاره :d بعد زنده میمونه و از صحبتا :d
ولی به درد لانچ کنسول بعدی هم میخوره. با یه مولتی پلیر جذاب. فروش کنسول رو هم زمان لانچ تضمین میکنه
اگه دقت کرده باشی صحنه ای از Dominic Santiago بعد از انفجار نشون ندادن
امکان داره از ماشین پریده باشه بیرون و تو نسخه های بعدی برگرده

---------- نوشته در 03:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:06 PM ارسال شده بود ----------

پس لابد Fortnite رو عمه ی من داره میسازه؟:-/ :دی
راستی قرار بود تو GDC از این بازی یه خبرایی باشه ولی هیچی نگفتن

اینا چه علاقه‌ای دارن به آوردن بازی‌های تو این سبک به کینکت، من شخصاً اصلا خوشم نمیاد،تو خونه کاور بگیرم Locust بکش‌ام با کینکت :دی ، همون کنترلر رو ترجیح میدم

خب سبک بازی به کینکت نمیخوره دیگه ! مگر اینکه مثلآ ترکیبی با دسته بسازن.

اگه دقت کرده باشی صحنه ای از Dominic Santiago بعد از انفجار نشون ندادن
امکان داره از ماشین پریده باشه بیرون و تو نسخه های بعدی برگرده

یه حرفایی میزنین ! :دی اگه مثلآ کاراکتر اصلی بازی بود یا مرگش یه جور دیگه بود ، احتمال زنده موندنش بود. ولی اون صحنه کلآ برای بالا رفتن بار دراماتیک بازی و تآثیرگذاری بود ! :دی اگه توی نسخه بعدی بیاد گند میخوره به حس و حالی که ملت توی اون صحنه داشتن ! :دی کلآ مرگش خوب طراحی شده بود و دیگه امکان برگشتنش نیست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or