Gears جدید با احساس تازگی ...احتمال انتشار gears برای ps3 ... بازی unreal به شرط !

.:N!MA:.

کاربر سایت
20111213clifdbleszinski.jpg

درود .... گزیده و خلاصه ای از حرفهای بسیار جالب Cliff Bleszinski رو برای شما انتخاب کردم امیدوارم خوشتون بیاد .

Gears Of War جدید به ما حس تازگی میدهد !
ما که مطمعنا ساختن تجربه های بیشتر از جهان Gears را دوست داریم .. Cliff Bleszinski در پشت صحنه ی کنفرانس مطبوعاتی VGA که به دنبالش آی پی جدید Fortnite معرفی و نامش فاش شد درباره ی Gears میگوید که من میخواهم اطمینان حاصل کنید که ما آنرا به اندازه ی کافی تغییر میدهیم به طوریکه هنوز هم احساس وجود DNA سری Gears را داشته باشه ، اما احساس تازه و جدیدی به شما دهد . ( البته اگر قصدش رو داشته باشه که بسازه !)
با وجود Microsoft عنوان Gears برای ps3 فعلا بیگانه هست !
کلیفی همچنین در قسمتی دیگر از حرفاش میگه که در حال حاضر به احتمال زیاد Gears به صورت اختصاصی برای مایکروسافت باقی میماند و از لحاظ فنی ما قادر هستیم و جایی دیگه طراح میگه ساخت نسخه ی ps 3 امکان پذیره ولی ادامه میده و میگه ..اما ما یک معامله ی ( قرارداد ) خوب با مایکروسافت داریم به طوری که خانه ی آینده ی سری Gears قابل تشخیص و پیش بینی هست و اشاره به :Business is business man
و میگه تا حال حاضر مایکروسافت برای ما یک شریک و همکار فوق العاده ( شگفت انگیز ) بوده .
Unreal به شرط تیم دوبله !
در همین کنفرانس از Bleszinski سوال میشه از اینکه Epic اصلا ب فکر بازگشت بازی اول شخص شوتر خود یعنی Unreal که چند سالی هست ازش خبری نیست هست ؟!... که ایشون میگه اگر شما به طور جادویی ( معجزه آسا ) تیم Epic رو دو برابر کنید و من فقط قصد ساختن یکی دیگر از بازیهایی رو که خیلی دوست دارم رو داشته باشم این بازیست و...
Epic برده ی موفقیت ها !
متاسفانه Cliff Bleszinski گفت که این کمپانی ( Epic ) برده ی موفقیتهای ماست با بازیهایی نظیر Gears و Infinity Blade .
منبع :
سعی کردم متن روون و ساده و مفید باشه ...
موفق باشید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mahi58
من هرچی میخونم رابطه حرف ها کلیفی با انتشار گیرز برای PS3 متوجه نشدم
من چیزی که از حرف ها کلیفی فهمیدم اینه که سر کیسه ماکرو شل کنه و قرارداد جدیدی امضا بشه :d بعد به زبون بی زبونی داره میگه آقا بیایید ناشر Fornite بشید دیگه چه همکاری داشتیم با هم یادش بخیر :d
کلا ماکرو هم نمیاد بیخیال گیرز بشه از الان هم میتونید انتظار نسخه بعدی بکشید دیگه از این واضح تر نمیشه

شما از یه تریلر همه اینارو فهمیدی!!! جلل خالق
وقتی تریلر معرفی بازی رو میدن، دارن طرح اصلی بازی رو نشون ملت میدن که قراره چی بشه.
شما از اون تریلر GT5 که استخراج نکردی، کردی؟

مطمئن باشید اگر این بازی برای PS عرضه میشد قطعا موفقیتهای الان رو بدست نمی اورد..
چرا؟ شاید حتی موفق تر هم میشد :دی.

خیلی رویایی هستش ولی فکر کنید سه گانه گرز روی یک بلوری >:)چی میشه>:d<
از رویایی هم اونور تر، این سه گانه تحت یک قرارداد کاملا در انحصار Xbox میمونه و هیچ وقت خبری ازش برای PS3 نمیشه شاید این قرار داد تاریخ انقضا داشته باشه و تو نسل بعد نسخه ای ازش رو ببریم مثل همین Golden Eye که مدتها لیسانسش دست نینتندو بود.

اما این که تو این نسل حتی خوابش هم گناه داره چون استیو بالمر میاد یهو رئیس Epic جر میده ...

آره مثله اینکه امسال یا سال دیگه قراره بره؟
ولی بازم نمیزاره Gears Of War برای PS3 بیاد، یعنی رئیس Epic رو مصالحت آمیز سرویس میکنه :-".

بره نه، از مقامش برش دارن :d
خودش که مشکل روحی نداره ! الآن هم به دلیل عملکرد نه چندان جالب تیم مدیریتی مایکرو احتمالا میخواد یا خود Bill Gates برگرده یا Steven Sinofsky (لیدر W7 و W8 که قبلا دستیار بیل گیتس تو XP هم بوده) رو بذارن جاش ! ولی خب این چیزا معلوم نیست چون هیچ وقت خبر دقیقش نمیاد :d

آخرین ویرایش:
کوتاه ،مفید ، مختصر
کلی زحمت میکشن نباید هم در راه خدا کار کنن که
بله دیگه ما هم همینو میگیم :دی
ماکرو سر کیسه رو شل نکنه یهو یکی دیگه میاد از سر خیر خواهی این کارو میکنه که این بندگان خدا هم بی اجر و مزد نمونن :دی

یک بازی که سه گانش به پایان برسه و سازنده ها در پی نسخه جدیدش باشن بنظر من باید تغییرات کلی و اساسی داشته باشه و مثل سه گانه قبلی خودش نباشه ...

Microsoft : Everybody ok?!

Epic: Yeeee

بره نه، از مقامش برش دارن :d
خودش که مشکل روحی نداره ! الآن هم به دلیل عملکرد نه چندان جالب تیم مدیریتی مایکرو احتمالا میخواد یا خود Bill Gates برگرده یا Steven Sinofsky (لیدر W7 و W8 که قبلا دستیار بیل گیتس تو XP هم بوده) رو بذارن جاش ! ولی خب این چیزا معلوم نیست چون هیچ وقت خبر دقیقش نمیاد :d
من فوتبالی گفتم :دی. آبروش رو جلو جمع نبر :-w.
الان که برداشته رئیس بخش ویندوز فون رو هم اخراج کرده :دی، اگه بیل گیتس برکرده خیلی میتونه کمک باشه.
این بابا اصلا بیزینس من خوبی نبود، بد کار نکرد ولی عالی هم نبود :دی.
از Steven Sinofsky خوشم نمیومد، همیشه من یاد این برادر هایی مینداخت که به تخت پادشاهیی برادرشون چشم دارن :دی.
خدا به خیر کنه ...

ما نمیخوایم کلیف داره به زور میده :دی
ما که طالبیم.بازی به خوش ساختی.متحول کننده ی این نسل و نسل های اینده.چرا نخوایم؟
حالا کجا میدن که بریم بگیریم؟
من هر چی متن رو میخونم نمیبینم جایی نوشته باشه قراره رو PS3 بیاد.Ms اونقدر خر نیست که این IP رو ول کنه.

من فوتبالی گفتم :دی. آبروش رو جلو جمع نبر :-w.
الان که برداشته رئیس بخش ویندوز فون رو هم اخراج کرده :دی، اگه بیل گیتس برکرده خیلی میتونه کمک باشه.
این بابا اصلا بیزینس من خوبی نبود، بد کار نکرد ولی عالی هم نبود :دی.
از Steven Sinofsky خوشم نمیومد، همیشه من یاد این برادر هایی مینداخت که به تخت پادشاهیی برادرشون چشم دارن :دی.
خدا به خیر کنه ...
سهام مایکرو از 90 دلار زمان بیل گیتس شده 30 دلار بعد میگی بد کار نکرده ؟ :d افتضاح بوده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or