PaRaDoXiSt
کاربر سایت
حل که نشده هیچ ، افراد ی جدید با مهارتی بالا وارد کار شدند و B button براشون به شدت مقدس هستش.:biggrin1:
حالا چرا عصبانی شدی دو تا پست دادی:biggrin1: خداییش این دکمه B عالمی داره باسه خودش:biggrin1: تا نری توش نمی فهمی:biggrin1:حل که نشده هیچ ، افراد ی جدید با مهارتی بالا وارد کار شدند و B button براشون به شدت مقدس هستش.
نه آقا خواهش می کنم کار اشتباهی نکردی که عذرخواهی می کنی. این علامت :biggrin1: کارها رو درست میکنهنه بابا عصابانیت چیه.طرز نوشتنم یه جوری بود....
ببخشید.
ممنون.بله :biggrin1:نه آقا خواهش می کنم کار اشتباهی نکردی که عذرخواهی می کنی. این علامت :biggrin1: کارها رو درست میکنه
خود حسین که دیگه بماند اون روز چه بلای با مهرداد سر احمد بدبخت اوردین..:biggrin1:
دان کردن به تعداد 700 بار به صورت 100% نامردی و دور از انسانیت.. البته خوب لوگاست بودین اون موقع..:biggrin1:
خب بالاخره ما هم بیکار نمیشینیم!!یه مجازات هایی برای حزب B Button در نظر میگیریم.:biggrin1:
احمد که بماند فکر میکنم شما هم این مجازات دردناک رو تجربه کرده باشی.....:biggrin1:
ولی خدایی بعضیا حقشون بود..... میومدن Snipe برمیداشتن و لی تیر نمیزدن میومدن جلو Double Melee میکردن..
من چه مجازاتی رو تجربه کردم..؟
آخرین باری که یکی رو دان کردیو بعد تیر خلاص رو بهش نزدی کی بود..؟
سلام
میگم من وقتی میخوام برم online بازی کنم چه horde ,wingmanو... هیچ کسی رو پیدا نمیکنه 5 دقیقه وایمیسم هیچی 10 دقیقه صبر میکنم هیچی البته rank من 1 چون account من جدیده خلاصه هنوز موفق به online بازی کردن نشدم اگه از دوستان کمک کنه خیلی ممنونش میشم
ولی قبلا این شکلی نبود :biggrin1: به هر حال ممنوندوست عزیز این مشکل رو اکثر ایرانی ها دارند،یعنی به تنهایی نمیتونن به یک مسابقه Join ،Public بشن...
یا مشکل از سرور های خود Gears 2 هست یا از اینترنت های فوق العاده ی ایران که دومی احتماله بیشتری داره:biggrin1:
تنها راه حلش هم اینه که تنهایی Search نکنی.....:smile: