القابم بود که نمی خواستم لوو بره:biggrin1:تو بگو منظورش از این چی بود؟!! :biggrin1:
خودت بهتر می دونی...!:biggrin1:حالا منظورت از این چی بود..؟
همون بهتر که متنفری!!دوستان عزیز:biggrin1:
من با اینکه از geow2 متنفرم ولی تصمیم گرفتم بیشتر اچیومنت های آنلاینش را بگیرم. هر کسی اچیومنت هاش را نگرفته به امیر sunboy معروف pm بده تا از پنجشنبه شبیه ** بریم توی بازی و خود کشی کنیم.
این پیام واقعی است.:biggrin1:
نه اچیومنت مراحلش را می خوام بگیرم. اشتباه نوشتم:biggrin1:همون بهتر که متنفری!!
چون عمرا بتونی اچیومنتهاشو بگیری!:biggrin1:
امیر جون من آچیومنت های دو نفره رو نگرفتم اگه پای هستی و سیستم من لگ نزد میای دو تایی با هم بریم خودکشی کنیم تو GEOW2:biggrin1: اگه پایه هستی که بریم.:biggrin1:نه اچیومنت مراحلش را می خوام بگیرم. اشتباه نوشتم:biggrin1:
500 600 تا را می گیرم.
برهان من می خوام از مرحله 1 تا آخر بازی با آخرین درجه سختی برم.امیر جون من آچیومنت های دو نفره رو نگرفتم اگه پای هستی و سیستم من لگ نزد میای دو تایی با هم بریم خودکشی کنیم تو GEOW2:biggrin1: اگه پایه هستی که بریم.:biggrin1:
منم نگرفتم قراره با تو و یک نفر دیگه برم. نه بابا جان من که کم نمی یارم:biggrin1: تو چه طور؟:biggrin1:برهان من می خوام از مرحله 1 تا آخر بازی با آخرین درجه سختی برم.
کم نمی یاری:biggrin1:؟
پنجشنبه شروع می کنیم.
مگه بیشترین ظرفیت 2 نفر نیست؟!!!منم نگرفتم قراره با تو و یک نفر دیگه برم. نه بابا جان من که کم نمی یارم:biggrin1: تو چه طور؟:biggrin1:
مگه بیشترین ظرفیت 2 نفر نیست؟!!!
من که در هر صورت همه ی مراحل را کم کم می رم ولی دوست داشتم هر کسی تونست همراهی کنه...!