Gear Of War 2 Online - قرار داغ

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان عزیز:sick::biggrin1:

من با اینکه از geow2 متنفرم:دی ولی تصمیم گرفتم بیشتر اچیومنت های آنلاینش را بگیرم. هر کسی اچیومنت هاش را نگرفته به امیر sunboy معروف pm بده تا از پنجشنبه شبیه ** بریم توی بازی و خود کشی کنیم.

این پیام واقعی است.:biggrin1:

من دیشب تا آمدم وصل شم شارژ ADSL تموم شد ..

امروز رفتم شارژ کردم..

این يکی در حد بوندس ليگا لگ ميگيره :biggrin1: :sick:

نه بابا کجا لگ میزنه ..! من که یک موردم ندیدم.. اگر PES 09 بازی کنی چی میگی..:biggrin1:

حالا منظورت از این :sick: چی بود..؟

من با اینکه از geow2 متنفرم:دی ولی تصمیم گرفتم بیشتر اچیومنت های آنلاینش را بگیرم. هر کسی اچیومنت هاش را نگرفته به امیر sunboy معروف pm بده تا از پنجشنبه شبیه ** بریم توی بازی و خود کشی کنیم.

این پیام واقعی است.:biggrin1:
همون بهتر که متنفری!!
چون عمرا بتونی اچیومنتهاشو بگیری!:biggrin1:

نه اچیومنت مراحلش را می خوام بگیرم. اشتباه نوشتم:biggrin1:
500 600 تا را می گیرم.
امیر جون من آچیومنت های دو نفره رو نگرفتم اگه پای هستی و سیستم من لگ نزد میای دو تایی با هم بریم خودکشی کنیم تو GEOW2:biggrin1: اگه پایه هستی که بریم.:biggrin1:

امیر جون من آچیومنت های دو نفره رو نگرفتم اگه پای هستی و سیستم من لگ نزد میای دو تایی با هم بریم خودکشی کنیم تو GEOW2:biggrin1: اگه پایه هستی که بریم.:biggrin1:
برهان من می خوام از مرحله 1 تا آخر بازی با آخرین درجه سختی برم.

کم نمی یاری:biggrin1:؟

پنجشنبه شروع می کنیم.

آخرین ویرایش:
دوستان دعوا نشه بابا جان من منظورم رو در اول بد گفتم ولی نوید جان تصحیح کردش.;) درسته مثلا ممکنه من یک وقتی بیام امیر نباشه با نوید برم و یا برعکس و ممکنه یه وقتی بیام که هیچ کسی نباشه بعدش تکلیف چیه:biggrin1:( خوب میرم FIFA با لگ اضافه بازی می کنم:biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or