Gear Of War 2 Online - قرار داغ

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Navid

?Can I Play Daddy
کاربر سایت
به سلامتی بازی هم ریلیز شد و دیگه با خیال راحت و بدون هیچ مشکلی میشه راحت رفت و آنلاین بازی کرد.
من خودم دیشب مولتی بازی را تست کردم و کاملا سرورهای قوی داشت و فقط مشکلش کمبود افرادی بود که بازی میکردن.
برای همین گفتم این تاپیک را بزنم تا بچه های سایت که پایه هستن قرار بذاریم و بازی کنیم و آچیومنت های آنلاین بازی را هم بگیریم.
من گیمر تگی که فعلا بازی میکنم این هستش : H0T BULL3T
ولی از چند روز دیگه با گیمر تگ اصلی خودم یعنی Black Idea بازی میکنم.

دوستان هم بیان و گیمر تگهاشون را بذارن تا یه قرار داغ توی لایو با هم داشته باشیم

آخرین ویرایش:
به سلامتی بازی هم ریلیز شد و دیگه با خیال راحت و بدون هیچ مشکلی میشه راحت رفت و آنلاین بازی کرد.
من خودم دیشب مولتی بازی را تست کردم و کاملا سرورهای قوی داشت و فقط مشکلش کمبود افرادی بود که بازی میکردن.
برای همین گفتم این تاپیک را بزنم تا بچه های سایت که پایه هستن قرار بذاریم و بازی کنیم و آچیومنت های آنلاین بازی را هم بگیریم.
من گیمر تگی که فعلا بازی میکنم این هستش : H0T BULL3T
ولی از چند روز دیگه با گیمر تگ اصلی خودم یعنی Black Idea بازی میکنم.

دوستان هم بیان و گیمر تگهاشون را بذارن تا یه قرار داغ توی لایو با هم داشته باشیم

بچه های زیادی از جمله خودم هستند که Geow 2 رو بازی میکنند . دیروز هم یه 10 یا 11 نفری بودیم .
نظر من این هست که شما بیای از Friend List من در XBL دوستانی که Geow 2 بازی میکنند رو ADD کنی تا همگی با هم بازی کنیم .
اگر تعداد به 10 نفر رسید که همگی توی یک سرور بازی میکنیم اگر هم که از 10 نفر بیشتر شدیم 2 تا سرور میزنیم .
به هر حال از این لحاظ مشکلی نیست...

نوید بچه های همین جا رو add کن، می بینی که از ساعت 6-7 به بعد بالای 10-12 نفر دارن gow2 بازی می کنن بنابراین اصلاً احتیاجی به قرار گذاشتن نداره این بازی و هروقت بیای به اندازه کافی توش هستن.

نوید بچه های همین جا رو add کن، می بینی که از ساعت 6-7 به بعد بالای 10-12 نفر دارن gow2 بازی می کنن بنابراین اصلاً احتیاجی به قرار گذاشتن نداره این بازی و هروقت بیای به اندازه کافی توش هستن.
اشکان من دیشب(البته میشه گفت نصفه شب) رفتم خیلی وقت تو لابی برای هر matchی باید منتظر میموندم در ضمن همشونم خارجی بودن
گفتم بیام یه تاپیک بزنم تا هر کی میخواد بازی کنه چند تا گیمر تگ داشته باشه و Add کنه (اینجوری تازه واردایی مثل خود من زیاد سر در گم نمیشن)

بچه های زیادی از جمله خودم هستند که Geow 2 رو بازی میکنند . دیروز هم یه 10 یا 11 نفری بودیم .
نظر من این هست که شما بیای از Friend List من در XBL دوستانی که Geow 2 بازی میکنند رو ADD کنی تا همگی با هم بازی کنیم .
اگر تعداد به 10 نفر رسید که همگی توی یک سرور بازی میکنیم اگر هم که از 10 نفر بیشتر شدیم 2 تا سرور میزنیم .
به هر حال از این لحاظ مشکلی نیست...
ان خوبه مهدی جان - شما کی میرین برای لایو تا منم بیام؟

اشکان من دیشب(البته میشه گفت نصفه شب) رفتم خیلی وقت تو لابی برای هر matchی باید منتظر میموندم در ضمن همشونم خارجی بودن

سیستم GeOW2 با GeOW1 فرق می کنه! شده شبیه CoD4 : در GeOW قبلی وقتی شما سرور ها رو سرچ می کردی یه لیست از سرور ها میومد که جلوش با نشون دادن رنگ Pingـت رو با اون سرور نشون میداد! ولی در GeOW2 سیستم اینه که شما ( یا پارتی که دارین ) توسط سرور های بازی با بقیه Match ها یا Party ها تست کیفیت ارتباط میشین و در صورتی که از لحاظ کیفیت مشکلی وجود نداشت ، می تونین با هم وارد بازی بشین! البته مثلا در Halo3 شما می تونستین انتخاب کنین که مثلا دنبال چه نوع میزبانی بگرده (با کیفیت - شلوغ - اولین میزبانی که پیدا شد). GeOW 2 رو خبر ندارم چون من هنوز بازی رو بازی نکردم ، یعنی فعلا یه 2 ماهی هست که امکان بازی ندارم!

من چندروزی شمال بودم;)
فردا هم GOW2 را می گیرم.باید ببینم چجوریه! البته بیشتر CO OP می رم تا بازی را تمام کنم بعد هم می رم سراغ لایو...
COMING SOON.

البته مثلا در Halo3 شما می تونستین انتخاب کنین که مثلا دنبال چه نوع میزبانی بگرده (با کیفیت - شلوغ - اولین میزبانی که پیدا شد).
خداييش این عاليه. هميشه تو COD4آرزو ميکردم کاشکه ميتونستم خودم انتخاب کنم .آهای ملت من نميخوام تو يک سرور خوب بازی کنم کيو بايد ببينم؟ 10 ساعت بايد تو لابی صبر کنی همچين هم که جوين ميشی بابايی ميگه پاشو وقته خوابه !!
ديگه حالم داره بهم ميخوره.

آره خیلی بد شده باید کلی صبر کنی بعضی وقتها تا 20 دقیقه یا بیشتر طول میکشه!:mad:
مهدی جان(اسمتو درست گفتم؟) متاسفنه اگه بخوای توی مپ های عمومی بازی کنی باید خیلی منتظر بمونی
شما منو یا مهدی (Mahdiii) یا فردین (SaMIx4ever) را تو لایو Add کن، اینطوری وقتی دعوتت کنن خیلی راحت و فوری میتونی توی مپ های خصوصی شرکت کنی
پ.ن: این IDهای توی پرانتز مربوط به لایو هستن

ویرایش:
Mcafee* جان شرمنده من متوجه پست شما نشدم. شما هم اگه بچه های سایت را Add کنی دیگه لازم نیست معطل بمونی.
پ.ن: 99 درصد بچه های لایو باز سایت در حال حاضر به شغل شریف اره کردن هم مشغولند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or