GC 2013|Microsoft Conference

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
new-microsoft-logo.jpg

قرار است مایکروسافت امسال نیز کنفرانس خود رو در GamesCom طبق روال گذشته برگزار کند.این کنفرانس قرار است که روز 20 August (روز 29 مرداد سه شنبه)برگزار بشه.

هر چند که زمان دقیقی معلوم نشده اما از شواهد این طور بر میاد که باید قبل از کنفرانس سونی باشه مگر این که مایکروسافت قصد برگزاری مراسم در شب داشته باشه.Event Time Announcer - Microsoft gamescom 2013

سخنران این کنفرانس نیز آقای فیل اسپنسر هستند
بازی ها و مسائلی که تایید شده مطرح شدنشون:
1-توضیحاتی کامل درباره Self-publishing و استفاده از هر کنسول به عنوان Devkit
2-بازی هایRyseو Titanfall و World of Tanks تا به این جا حضورشون تایید شده.

شایعات:
1-احتمال معرفی بازی های در حال ساخت
2-امکانات جدیدی از کنسول و XBL

آخرین ویرایش:
سلام
خب رسما مشخص شد که کنفرانس Livestream نمیشه و در واقع کنفرانس هم نیست :دی یه همایش جمع و جور با حضور خبرنگارهای سایت ها و مجلات مختلف هست. به نظر میاد انتظار بازی جدید نباید داشته باشیم، خاک تو سر مایکروسافت :bighug: :دی

منيع ؟!

خب رسما مشخص شد که کنفرانس Livestream نمیشه و در واقع کنفرانس هم نیست :دی یه همایش جمع و جور با حضور خبرنگارهای سایت ها و مجلات مختلف هست. به نظر میاد انتظار بازی جدید نباید داشته باشیم، خاک تو سر مایکروسافت :bighug: :دی
همایش جمع و جور مگه بزرگترین سالن کنفرانس رو میخواد ؟! :|
اون غول بیابونی (تایتانِ تایتانفال) رو میخوام :((
سالن رو گذاشتن واسه اینکه مردم عادی برن بازی ها رو امتحان کنن
biggrin1.gif
غلط کردن :| :دی

آخرین ویرایش:
Xbox Live's Major Nelson � Xbox at gamescom 2013 :

سالن رو گذاشتن واسه اینکه مردم عادی برن بازی ها رو امتحان کنن :دی
البته محمد جان دو سه تا کار میتونن بکنن که اگه بکنن نمایش جالبی میشه( حداقل از نظر من)
1. یه گیم پلی چند دقیقه ای از فورزا نشون بدن تا حالا حدقل من فقط یا تریلر دیدم ازش یا روی فتو مود بوده چند ثانیه گیم پلی که تو E3 نمایش دادن کافی نیست
2. یه کم از QB صحبت بشه گیم پلی اونم نمایش بدن
3. همون فیفا به هر حال برای اروپا خیلی مهمه اما دیگه خیلی روش مانور ندن
4. یه بازی هم از EPIC رو کنن
اگه این موارد انجام بشه بنظرم میزان موفقیت نمایش 100% خواهد بود

البته محمد جان دو سه تا کار میتونن بکنن که اگه بکنن نمایش جالبی میشه( حداقل از نظر من)
1. یه گیم پلی چند دقیقه ای از فورزا نشون بدن تا حالا حدقل من فقط یا تریلر دیدم ازش یا روی فتو مود بوده چند ثانیه گیم پلی که تو E3 نمایش دادن کافی نیست

موافقم باهات داداش احسان !

ولی بنظر من باید در مورد هیلو جدیده حرف بزنن از اون روز داشتیم در موردش فکر میکردم !
+
حتما باید گیم پلی از کوانتم بریک نشون بدن !

موافقم باهات داداش احسان !

ولی بنظر من باید در مورد هیلو جدیده حرف بزنن از اون روز داشتیم در موردش فکر میکردم !
+

نمیدونم من خیلی اخبار هیلو رو دنبال نمیکنم ولی بعید میدونم توی GC معرفی کنن احتمالا میمونه برای E3 سال دیگه البته اگه تاریخ انتشارش خیلی نزدیک نباشه که اونم بعید میدونم

+

کوانتوم بریک که هنو تاریخ انتشارش هم معلوم نیست حالا برا گیم پلی به نظرم زوده!

هیلو هم باید طرفدارها تو کف بمونن تا E3 2014 یهو بانی راس بیاد بگه : :d Halo goes Open World ! بعد یهو سالن بترکه و یه گیم پلی خفن نشون بدن!:d

در کل فعلا بهتره بازی های لانچ رو نشون بدن تا خیالمون راحت بشه حالا وقت زیاده برا بازی های 2014 و معرفی بازی جدید!:d

گیم پلی کامل (حدود 4،5 دقیقه) از FM5 توی E3 بود دیگه ! :دی یعنی یه دور کامل توی پیست با ماشین های مختلف.
توی Gamescom هم مطمئناً حضور داره ، چون ریسینگ یکی از محبوب ترین ژانرهای اروپایی ها هست و مایکروسافت بدون شک خیلی روی FM5 مانور میده. :دی

کرایتک یه نمایش درست و حسابی از گیم‌پلی RYSE برای اطمینان خاطر نشون بده ! :-" +مولتی پلیرش :love:
یه تریلر 5 6 دقیقه ای از بازی بلک تاسک :bighug:
MOAR Titanfall :bighug:
تکذیب شایعه ی MMO بودن فیبل جدید [-o<

گیم پلی کامل (حدود 4،5 دقیقه) از FM5 توی E3 بود دیگه ! :دی یعنی یه دور کامل توی پیست با ماشین های مختلف.
توی Gamescom هم مطمئناً حضور داره ، چون ریسینگ یکی از محبوب ترین ژانرهای اروپایی ها هست و مایکروسافت بدون شک خیلی روی FM5 مانور میده. :دی
اونی که با فراری قرمزه بود رو میگی؟
اگه منظورت اونه که فکر کنم یکی از خبرنگارا قاچاقی گرفته بود چون با دوربین از تلویزیون فیلم گرفته بودن فکر کنمک رسمی نبود شایدم چیز دیگه ای رو داری میگی که من ندیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or