GC 2011 | اخبار نمایشگاه GamesCom 2011

• Thread starter Thread starter hoom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hoom

کاربر سایت
gamescomheader3BBOT.jpg

همانند دوسال گذشته، امسال هم شاهد برگذاری نمایشگاه GamesCom 2011 در شهر کلن، آلمان خواهیم بود.

نمایشگاه از تاریخ 17 تا 21 آگوست برگذار خواهد شد که مطابق معمول روز اول اختصاص به خبرنگاران و متخصصان خواهد بود (بهای بلیط 45 یورو) و از روز هیجدهم برای بازدید عموم باز خواهد شد.

کسانی که نمیتونن حضورا به Gamescom بروند، قابلیت دسترسی و تماشای نمایشگاه را از طریق gamescom-Web-TV دارند که همزمان با افتتاح نمایشگاه از طریق کانال تلویزیونی سایت اینترنتی نمایشگاه و یا این کانال بر روی یوتوب بصورت زنده پخش خواهد شد.

آخرین ویرایش:
همشون چقدر دیر تاریخ میزنند حدود 7-8 ماه دیگه واسه darksiders2 و.. من هنوز در تعجبم چرا ماه کریسمس اون ها هیچ بازی مهم عرضه نمیشه تو این چند سال.. ژانویه تاریخ نمیزنند

امسال چرا این طوریه ؟ به هر حال ماکروسافت داره Steel Battalion رو نشون می ده در کنفرانسش . راستی اپیک هم گفته که بازی جدیدش روی PC هم ارائه خواهد شد البته دوستان خبر کاملشو حتما به زودی خواهند زد .

امسال چرا این طوریه ؟ به هر حال ماکروسافت داره Steel Battalion رو نشون می ده در کنفرانسش . راستی اپیک هم گفته که بازی جدیدش روی PC هم ارائه خواهد شد البته دوستان خبر کاملشو حتما به زودی خواهند زد .

با کینکت سازگاره
Johnny Cullen:
Kinect helps with the switches, such as turning the lights off or even to auto-destroy.

Johnny Cullen:
You can use binoculars with Kinect whilst standing up.

به نظر میاد با یک تجربه ی واقعی هاردکور بروی کینکت طرف باشیم . حداقل www.vg247.com که به نظر می آمد که از بازی خوشش اومده باشه . فکر کنم کنفرانس ماکروسافت ( اگه بشه بهش کنفرانس گفت ) ، تموم شده .

برعکس هرکی بازی رو دیده گفته بازی خیلی جدی‌تر از بقیه عناوین کینکته، ولی هاردکور به اون معنایی که ما منتظرشیم نیست. ولی خیلی چیز باحالی باس دربیاد.
منظور من هم تقریبا همین بود البته تعریف هارد کور برای هر کسی متفاوت هست . به نظر من همین که بازی مثل بازی های دنسینگ و حرکتی های کیژال نره ، یه جورایی کور هست . البته من خودم از لایو بلاگ دنبال می کردم و هنوز تریلر بازی رو ندیدم .

آخرین ویرایش:
برعکس هرکی بازی رو دیده گفته بازی خیلی جدی‌تر از بقیه عناوین کینکته، ولی هاردکور به اون معنایی که ما منتظرشیم نیست. ولی خیلی چیز باحالی باس دربیاد.

طبق خبر امروز EA یک بازی جدید رو که تا به حال معرفی نشده است رو در Gamescom معرفی میکنه که گفته میشه Chronicles of Riddick هستش .

یکی نیست لینک دانلود hd تریلر و گیم پلی جدید فیفا رو بذاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه لینکا از یوتوبه منم همین امروز وی بی ان تموم کردم
اه اه اه )x)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or