Gauntlet | PC

Gauntlet

سازنده : Arrowhead Game Studios

منتشر کننده : Warner Bros.

موتور گرافیکی : BitSquid

پلتفرم : انحصاری PC

تاریخ انتشار : September 23, 2014

ژانر : Action role-playing , hack and slash

متا بازی تاکنون : 85

gauntlet-comic-cover_800.jpg

Gauntlet2.jpg

20823568_gauntlet.jpg

System minimum:
CPU:2.4 GHz Dual Core
RAM:4 GB
Video Card:NVIDIA GeForce 9800 or ATI Radeon HD 2600 XT - 512 MB VRAM
Sound Card:DX10
Free Disk Space:2 GB

System Recommended:
CPU:3 GHz Dual Core
RAM:4 GB
Video Card:NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD 5870 - 1 GB VRAM
Sound Card:DX10
Free Disk Space:2 GB

بازسازی بازی به همین نام که برای میکرو ( NES ) بوده.
خود بازی منو یاد بازی تبر طلایی سگا انداخت.
بازی همون تم بزن بکش ، میکرو و سگا رو داره.
گرچه سازنده خیلی بزرگ نیست ولی اسم منتشر کننده ، هر بازیکنی رو وسوسه میکنه که بازی رو تجربه بکنه.
بازی به اندازه کافی هیجان انگیز هستش.البته تم کلی بازی بعد مدتی کمی تکراری میشه ولی همچنان هیجان انگیز باقی می مونه.
نمیشه گفت بازی شبیه دیالبو ِDiablo هستش چون خیلی به ریشه های نقش آفرینی و RPG وفادار نیست.بیشتر شبیه بازی Halo: Spartan Assault هستش و صد البته نقشه ها و مراحل گسترده تر و خود بازی هیجان انگیزتر هستش.کاملا وفادار به بازیهای سگا جنسیس.
بین چهار بازیکن و نژاد زن فرشته مدافع ، مرد جنگاور ، جادوگر و جن تیرانداز میشه یکی رو انتخاب کرد.دقیقا مثل بازیها سگایی چون تبر طلایی و شورش در شهر.
گرافیک بازی در نظر اول شاید خیلی چنگی به دل نزنه اما با تنظیمات خوب و دقت تو گرافیک حتی از گرافیک بالاش تعجب هم میکنید و فراتر از انتظار ظاهر خواهد شد.
به خاطر ریشه های بازی ، بازی کردن با دسته ماکروسافت پیشنهاد میشه که تجربه خوب و لذت بخشی خواهد بود. :x

آخرین ویرایش:
من امروز بازی را نصب کردم اما همون اول بازی دکمه های movment کار نمیکه کسی میدونه برا چی ؟

شاید این آپدیت حجیم کمکت کرد:

Code:
Gauntlet.Update.v1.1-CODEX

میشه لینک دانلود این نسخه رو بذارید؟ ممنون

شما همون عبارتو تو گوگل جستجو کنی, راحت به لینکهاش میرسی.

امروز سه نفره بازی رو تموم کردیم. بازی بسیار خوبی بود.

نکات مثبت:
--------------
-گیم پلی جذاب و هیجان انگیز
-غول آخرهای متنوع
-گرافیک بسیار خوب و مناسب
-موسیقی قابل قبول و صدا پیشگی عالی شخصیتها مخصوصا جادوگر!
-امکان بازی تا 4 نفر
-قابلیتهای منحصربفرد و متنوع شخصیتها

نکات منفی:
---------------
-داستان نسبتا کلیشه ای
-در صورت مردن قبل از رسیدن به زیر مرحله ی چهارم, باید دوباره از زیر مرحله ی اول شروع کنید و حتی سکه هایی که جمع کردید ذخیره نمیشه
-سیستم پیشرفت شخصیتها اصلا جالب نبود و به سختی میشد اونهارو ارتقاء داد. (مثلا پس از پایان بازی تنها یک پنجم امکانات تیرانداز آزاد شد!)

---------------------
در کل اگه دو سه نکته ی منفی که گفتم تو بازی وجود نداشت, میتونست حتی به عنوان بهترین بازی سال هم شناخته بشه ولی خب نشد. ولی در کل اگه تونستید حتی یه نفر رو پیدا کنید که با هم بازی کنید, اصلا ازش غافل نشید. (با هم دیگه مسابقه ی جمع آوری سکه گذاشته بودیم :) )

گرافیک: 8.5
گیم پلی: 7
جذابیت: 8
داستان: 5.5
صدا و موسیقی: 9
----------------------------
امتیاز کل: 7.6

امروز سه نفره بازی رو تموم کردیم. بازی بسیار خوبی بود.

در کل اگه دو سه نکته ی منفی که گفتم تو بازی وجود نداشت, میتونست حتی به عنوان بهترین بازی سال هم شناخته بشه ولی خب نشد. ولی در کل اگه تونستید حتی یه نفر رو پیدا کنید که با هم بازی کنید, اصلا ازش غافل نشید. (با هم دیگه مسابقه ی جمع آوری سکه گذاشته بودیم :) )

یادمه وقتی با رفقا بازیش میکردیم یکی اینطوری میگفت "گشنه ها! فقط پول جمع کنید!" یا میگفت "من همش باید بجنگم آخرش شما پولها رو جمع کنید؟" اما آخرش وقتی آمار بازی نمایش داده شد، دیدیم اون خودش از همه بیشتر جمع کرده بود. :D

یادمه وقتی با رفقا بازیش میکردیم یکی اینطوری میگفت "گشنه ها! فقط پول جمع کنید!" یا میگفت "من همش باید بجنگم آخرش شما پولها رو جمع کنید؟" اما آخرش وقتی آمار بازی نمایش داده شد، دیدیم اون خودش از همه بیشتر جمع کرده بود. :D

معلومه طرف از اون زرنگ ها بوده :> ولی ممکنه قضیه تاج هم باشه. چون یه تاجی هست هر کی اونو بدست بیاره (تو همه ی مرحله ها هست), درصد طلاهایی که جمع میکنه تصاعدی میره بالا. البته یادمه یه قابلیت ارتقایی هم بود که میزان جمع آوری طلاها رو بیشتر می کرد.

معلومه طرف از اون زرنگ ها بوده :> ولی ممکنه قضیه تاج هم باشه. چون یه تاجی هست هر کی اونو بدست بیاره (تو همه ی مرحله ها هست), درصد طلاهایی که جمع میکنه تصاعدی میره بالا. البته یادمه یه قابلیت ارتقایی هم بود که میزان جمع آوری طلاها رو بیشتر می کرد.

تاجه رو خبر دارم. اما نه، طرف از زرنگیش بود. کاملا یادمه وقتی این حرف رو میزد ما ها هم تحت تاثیر قرار میگرفتیم و بجای اینکه تمام پول ها رو برداریم میرفتیم جلو تا بجنگیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or