همون طور که میبینید ارش جان هم به ما کمک میکنه ( دستشم درد نکنه تو پست اول ترکونده :biggrin1: ) و از این به بعد میخوایم تاپیک رو منفجر کنیم :biggrin1: فقط از دوستانی که به این تاپیک سر میزنن میخوام که هر از چند گاهی ابراز وجود کنن ( درخواست کنن یا نظرشون رو بگن ) حد اقل ما بدونیم کارمون بی فایده نیست
این هم یه سری عکس جدید و داغ داغ تازه تازه است مواظب باشید که Iphone تون نسوزه از این داغی
Street Fighter IV
Super Mario Buness
Super Mario Wii Edition
Super Mario
Worms 3D
Zelda
دوستان عزیز یه سری عکس جدید را دارم تبدیل میکنم هر وقت تموم شد آونها را هم میزارم اوونها هم داغ داغ هستند ....در ضمن اگر عکس سفارشی داشتید بگید تا براتون بزاریم من و حسن آقا
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و تمام بروبچه های بازی سنتری همان طور که قولش را بهتان داده بودم یه تعدادی عکس بود که با برش خودم انجام گرفته و مخصوص گوشی Apple Iphone میباشد امیدوارم خوشتون بیاد .........
AssassinCreed
Gran Turismo3
Halo3
Heroes
Hitman Blood Money
Pirates Of Caribbean
Tekken5
Lego Batman
Sonic
Spore
The Sims3
The Punisher
Call Of Duty4
World Of Warcraft
Spider Man3
دوستان عزیز امیدوارم از این پست هم خوشتون اوومده باشه و باز هم این داستان ادامه دارد:smile:
خیلی ممنون بابت Wallpaper ها...
جناب MBC Persia لطفا این فایل جوکر رو توی هر پستتون نذارید,برای 1 بار شاید جذاب باشه ولی وقتی این کارو میکنین یه حالت ایجاد تهوع و خز بازی میشه و میره روی اعصاب...از این مهم تر صفحه رو خیلی سنگین کرده!
ممنون
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز امروز هم دسته پر آمدم با یه سری تم جدید و بسیار زیبا ......وباز هم شرمنده که زیاد این عکس جوکر را گذاشتم رو چشمم دیگه نمیزارم ..ن.کرتونم هستم
خوب دوست عزیز معلومه که از نظر اندازه با هم فرق دارن و فقط مخصوص گوشی های Apple Iphone و Apple Ipod Touch هستن و نمیشه که ما عکسهای سایز بزرگ را که مخصوص پوستر هستند را بزاریم برای بکگراند گوشی و تایپیک خیلی کارآمدی هست و بودنش لازمه برای اوونهایی که گوشی Apple Iphone دارند:smile: