GAMEWALLPAPER برای iphone

emperor 69

Killer
کاربر سایت
نمیدونم همچین تاپیکی قبلآ بوده یا نه ولی به هر حال ......

این wallpaper ها در اندازه ی 320X480 هستش و مورد استفادش برای : Apple iPhone و iPod Touch هستش

اگه مایل هستین ادامه بدم نظرتون رو بگید

برای شروع :

Metal Gear Solid: Rising

World of Warcraft

star ocean: the last hope

Fable II

:love:با عرض سلام و ادب وخسته نباشید خدمت شما دوست خوبم خیلی کا عالی کردی که این تاپیک راه انداختی چون خیلی به درد ما میخوره.....باز هم ممنونتم و خواهشن ادامه بده و نزارین تاپیک بخوابه..............یا علی مدد آرش:love:

:love:داداش واقعا دمت گرم یه چندتا بنده سفارشی میخوام ببین میتونی از این بازیها برام بزاری
1-Metal Gear Solid4 (Snake)
2-Devil May Cry4
3-Resident Evil5
4-Little Big Planet
5-Prince Of Persia آخرین نسخش
6-دستت درد نکنه خیلی آقایی دمت گرم داداشی :love:

امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی باز هم شرمنده اگر بی ادبی کردم

:love:داداش واقعا دمت گرم یه چندتا بنده سفارشی میخوام ببین میتونی از این بازیها برام بزاری
1-Metal Gear Solid4 (Snake)
2-Devil May Cry4
3-Resident Evil5
4-Little Big Planet
5-Prince Of Persia آخرین نسخش
6-دستت درد نکنه خیلی آقایی دمت گرم داداشی :love:

امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی باز هم شرمنده اگر بی ادبی کردم

دوست عزیز فعلآ این از این دو تا بازی رو داشته باش بقیه رو هنوز نگشتم میگردم اگه بود حتمآ میذارم ( خواهش میکنم بابا چه بی ادبی شما هم جای داداش مایی :biggrin1: )

MGS 4

Resident Evil 5

دیگه چون جای دقیقشو نمیدونستم اینجا زدم

در مورد عکس هایی که دوستمون هم درخواست کرده بود چیزی پیدا نکردم اگه پیدا کنم حتمآ میذارم

اینم یه سری عکس دیگه حالشو ببرین :biggrin1:

Infamous

Red Steel 2

Saboteur

Section 8

:love:بابا داداشی واقعا دستت درد نکنه من مثل خر :cheesygriدنبای این عکس Resident Evil بودم ولی هیج به این اندازه پیداش نکردم ولی ازت واقعا بینهایت تشکر میکنم به خاطر این زحماتت که در این تاپیک میکشی امیدوارم شما هم بشی جزء کاربر فعال این بخش باز هم ممنونتم .....راستی اگر با برنامه ای این عکسها را کوچک میکنی برام تو پیغام خصوصی اسم این برنامه رابگو تا ما هم بیایم کمکت ...............دوست دارم تا ابد Emperor69 ............:love:

خواهش میکنم اقا این حرفا چیه یه عکس قابل شما رو نداره

والا من عکس ها رو خودم نمیسازم البته خودمم میتونم این کار رو بکنم ولی به دردسرش نمی ارزه ( تا حالا این کار رو نکردم ولی احتمالآ شدنی ) خودم عکس ها رو از اینور اونور کش میرم :biggrin1:

اقا ببین امروز چی برات پیدا کردم :

LittleBigPlanet

گفتم درخواست شما رو میذارم طرفدارای POP رو هم سیراب کرده باشم :biggrin1:
Prince Of Persia

:love:سلام خدمت تمامی دوستان عزیز من از این به بعد میام کمک دوست عزیزم حسن آقا در این پست تعدادی عکس جدید آماده کردم که میزارم با اجازه حسن آقا:love:

Bioshock

Devil May Cry4

Final-Fantasy-Versus-Xii

Gears Of War2

God Of War 2

این داستان ادامه دارد...........

glbp6gqkzeskvucnugpm.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن