GameStop : خبری از نسل جدید کنسولهای Xbox 720 و PS4 تا سال 2014 نیست

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dc2b998b85da6d951a1034e220e257da.jpg

نسل جدید کنسولهای Xbox 360 و PS3 چه زمانی خواهد بود ؟ کنسولهایی که در 6 سالگی خود به سر میبرند ، بسیار ضعیف و ناکارامد جلوه میکنند؛ و ان پتانسیل کافی برای ارائه که بازی خوب به گیمر را ندارند . حرف و حدیث های متعددی پیرامون امدن PS4 و Xbox 720 به گوش میرسد ، یکی دیگر از این سخنها از سوی یکی از معتبر ترین سایتهای فروش بازی درامریکا یعنی GameStop امد . این سایت در طی خبری اعلام نمود که پیش بینی میکند که تا سه سال اینده خبری از نسل جدید کنسولهای PS4 و Xbox 720 در بازار جهانی نشود ،یعنی تا سال 2014 .

ابن سخنان در طی کنفرانیسی که سایت GameStop با سرمایه گزاران خود در امریکا داشت به صورت بیانه ای خوانده شد و در ادامه نیز این سخن که ، " مدیریت ، توقع امدن سخت افزارهای جدید را از سوی دو شرکت سونی و ماکروسافت تا سال 2014 را ندارد . ولی اگر نینتندو کنسول جدیدش یعنی Wii U را با موفقیت عرضه کند میتواند فشاری باشد بر دو شرکت سونی و ماکروسافت برای ارائه سخت افزارهای جدیدتر .
همچنین GameStop در اخر ابراز خرسندی خود از امدن کنسول دستی سونی یعنی PlayStation Vita بیان کرد و قیمت $249 ان را خوب و قابل دسترس برای گیمرها خواند .

• Like
Reactions: Boss Hunter
دروغ ميگم ؟ :d
كنسول ها ديگه استاپ كردن ...
چيزي بهتر از انچارتد و گيرز 3 نميشه روشون در اورد !!!!1
پس وقتشسه شركت ها يه تكوني به خودشون بدن !!
3 سال هم كم زماني نيست براي بازي سازي !!
خيلي راحت ميشه يك جهش انجام داد روي بازي ها واسه پي سي !!
همينم معياري ميشه واسه قدرتي كه ممكنه كنسول هاي نسل بعد بخوان ارائه بدن !! (چيزي قوي تر از اوني كه توي ذهنشون هست، به واسطه ي گيم هاي قوي)
من که منکر این نیسم که کنسول ها به آخر راه رسیدن و دارن زور بی خود میزنن و اشک سازنده ها رو میازن:d
ولی خب کنسول جدید معرفی کنن بهتره از اینکه برگردن رو Pc
تا اون موقع هر بازی مولتیی که بیاد رو PC بهتر و بهتر ظاهر میشه ونیازی به بازگشت به PC ندارن
البته در آخر بازگشت همه به سوی اوست:d

من که منکر این نیسم که کنسول ها به آخر راه رسیدن و دارن زور بی خود میزنن و اشک سازنده ها رو میازن:d
ولی خب کنسول جدید معرفی کنن بهتره از اینکه برگردن رو Pc
تا اون موقع هر بازی مولتیی که بیاد رو PC بهتر و بهتر ظاهر میشه ونیازی به بازگشت به PC ندارن
البته در آخر بازگشت همه به سوی اوست:d
اتفاقا سازنده هاي گشاد محترم الان راحت ترن ..
موقعي كه نسل بياد و اينا مجبور به ارتقاء موتورهاشون بشن اشكشون در مياد !!
اره واقعا بازگشت همه به سوي اوست :d

بهتره که حالا حالا ها کنسول جدید ندن چرا که نتیجه جالب نخواهد بود. سونی که مطمئنان تا پایان 2013 کنسولی رو بیرون نمیده ولی مایکرو معلوم نی

موندم دو سال دیگه چه بازیهایی میخوان برای این دوتا بسازن رو چه قدرت این دو دارن مانوور میدن نمیدونم همین الانش بوی الرحمان این دو اومده .
این Alan Willard بدبخت داشت ناله میکرد برای نسل بعد :|

من نمیدونم چرا همه نسل بعد را فقط گرافیک بهتر میدانند یعنی هیچ بازی تو این نسل نیومده که از لحاظ گیمپلی قابل اجرا رو نسل قبلش نباشه منظور من فقط کینکت و موو و اینا نیست(اونا هم به جای خود)منظور من چیزهای دیگر مثل فیزیک و هوش مصنوعی و وسعت openworld بودن و میزان تعامل با محیط هست ما در این نسل بازیهایی مثل ‏ uncharted crysis fable heavy rain را داریم شما مثلا crysis 1 را در نظر بگیرید از گرافیک که بگذریم اون محیط بزرگ و باز با اون فیزیک همه ی وسایل نقلیه را می شد سوار شد استفاده کرد نابود کرد پنچر کرد شما میتونستبد تک تک درختها را به اون زیبایی تخریب کنید باهاش دشمنا را بکشید شما میتونستید یک کلبه را خراب کنید همه ی جونورای بازی تکه چوبها بطری هل سنگ ها و... میشد برداشت پرت کرد و... اما crysis2 فقط سمت گرافیک رفت و کلا یک پسرفت اساسی تو گیم پلی بود چرا چون نتونستن ۲۰۰۷ به بعد هیچ پیشرفتی کنن بعد این همه سال ما الان باید شاهد crysis2 باشیم حالا اگر بخوان تا ۳ سال دیگر معطل کنن تا اون موقع می خوان چی کار کنن من کینکت را فقط برای سبکای خاص بازی میدونم نه نسل بعد اون چیز خوبیه ولی همه چیز نیست نمیشه صنعت بازی را معطل گذاشت به نظر هم نمیرسه که برا pc حرکت عظیمی بخواد بشه حالا اگر واقعا به خلاقیت و بازیهای بهتر اهمیت میدید بهتره که زودتر نسل جدید بیاد تصور کارایی که برا نسل بعد میتونه بیفته سخت و هیجان انگیزه نه فقط یک گرافیک بهتر من فکر می کنم ۲۰۱۳ این اتفاق بیفته ما نمیتونیم بازیهایی بدون پیشرفت را ۳ سال دیگر تحمل کنیم ۲۰۱۴ واقعا بعیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or