GameStop: جنگ کنسول‌ها رسماً تمام شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
8405.jpg
بیانیه جدید GameStop: پایان جنگ کنسول‌ها​

در اقدامی غیرمنتظره، فروشگاه GameStop با انتشار بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد «جنگ کنسول‌ها» پس از دو دهه به پایان رسیده است.

در این بیانیه آمده است که جامعه جهانی گیمرها بیش از بیست سال درگیر رقابتی طولانی و گاه بی‌ثمر میان کنسول‌های مختلف بوده است؛ رقابتی که از اوایل دهه ۲۰۰۰ و با عرضه بازی Halo: Combat Evolved به‌عنوان انحصاری ایکس‌باکس آغاز شد.

اکنون با تأیید عرضه رسمی نسخه بازسازی‌شده Halo: Campaign Evolved روی PlayStation در سال ۲۰۲۶، GameStop اعلام کرده که دوران انحصار و دشمنی میان هواداران به پایان رسیده و از تمامی بازیکنان خواسته تا «دشمنی‌ها را کنار بگذارند و از عصر جدید بازی‌ها لذت ببرند».

در ادامه بیانیه تأکید شده GameStop همچنان به‌عنوان «منطقه بی‌طرف» فعالیت می‌کند و به بازیکنان هر دو جبهه خدمات فروش سخت‌افزار، لوازم جانبی و تبادل کالا ارائه خواهد داد.

پایان بیانیه با شعار آشنای این برند تمام می‌شود: «قدرت در دستان بازیکنان است.»​

واقعا هم این جنگ تموم شد. با باخت ماکرو هم تموم شد. نمیدونم شاهد جنگ مولتی پلتفورمی هم خواهیم بود یا نه. بستگی به سونی داره. اگه اونم بیاد رویه ماکرو رو ادامه بده، اونوقت یه جنگ جدید مولتی پلتفورمی داریم.

وقتی سریز اکس میخری، پشت جعبه اش عکس مستر چیفه. نمادین تر از مستر چیف واسه اکس باکس نداریم. فورزا و گیرز نزدیکش هم نیستن.

تنها کسی که این روزا پس از اتمام جنگ هنوز می جنگه! خودش هیچوقت کنسول ایکس باکس نداشته! ولی از خاطرات نسل هفتم بقیه می گه :D
هیرو اُنُدا (به انگلیسی: Hiroo Onoda) (۱۹ مارس ۱۹۲۲ – ۱۶ ژانویه ۲۰۱۴) ستوان دوم ژاپنی بود که در واحد اطلاعات ارتش امپراتوری ژاپن کار می‌کرد. او برای مأموریت جاسوسی از نیروهای آمریکایی در سال ۱۹۴۴ و در جنگ جهانی دوم به فیلیپین فرستاده شد. و حدود ۲۹ سال پس از پایان جنگ با پنهان شدن در جنگل کار خود را ادامه داد. در مارس سال ۱۹۷۴ پس از ملاقات با افسر فرمانده سابق خود از مخفی‌گاهش خارج شد و به ژاپن بازگشت.

عجیبه سال 2025 هست، تقریباً 90% پلتفرم‌های گیمینگ دارند برای کسب سود بیشتر به سمت اکوسیستم مولتی پلتفرم هستن ولی هنوز بعضی دوستان درگیر بحث‌های نخ نمای fanboyism سال 2007 موندن، ما هم باید باز تکرار کنیم شما مشتری در درجه اول اهمیت دارین، حق

انتخاب باید با شما باشه
. نه کمپانی هایی که فقط سعی شون برآورده کردن دلخوشی shareholder هاشون است، جنگ کنسولی بر سر انحصاری همیشه یک جوک بی مزه بود و جوک هم تمام میشه، دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره. اگر قرار بود معیار تعیین کیفیت پلتفرم‌ها تنها بر

اساس عناوین انحصاری باشه، Epic Games با اون لانچر 💩 الان باید جای Steam را میگرفت.
تو تمامی بازارها انحصار وجود داره و یه ابزار کلیدی برای تصاحب بازاره.
همین رویه جدید مایکرو خودش یک نوع انحصاره ولی انحصار در عرضه خدمات، نه عرضه محصول. لازم نیس حتما یه بازی رو انحصاری تولید کنی تا بشه انحصارگر، بلکه انحصار تو استفاده از یه اکوسیستم(مثه اپل) یا تکنولوژی خاص خودرو(مثه خودروساز) یا خرید 1000 تا بازی و عرضشون تو گیم پس(مثه مایکرو)

.

اینکه فکر میکنید هر شرکت مولتی بیلیون دلاری به فکر مشتری مداری هست در درجه اول نشون میده دنیا رو رنگین کمونی و کویری میبینید و بهتون حسودیم میشه.
سرگرم کردن ما مردم هیچ وقت برای ثوابش نبوده تو تاریخ. ما در بهترین حالت جنبه عدد و آمار داریم ( اگه باشیم تو این نقطه از جغرافیا)
سونی هم دیگه نیازی نمیبینه و ریسک نمیکنه و حتی اقلب عناوینش رو داره به یه قالب فاقد ریسک و امتحان پس داده تبدیل میکنه طوری که گرند توریسموی بعدی هم بخش داستانی با یه پدر و پسر ریسر داشته باشه تعجب نمیکنم ( نظر شخصی)
ممکنه به خاطر سن باشه ولی قبلا وسواس اینو داشتیم کدوم کنسول رو بخریم اول و نهایتا کل نسل رو تجربه کنیم دونه به دونه ( نسل ۷ به قبل )
اما الان وسواس اینه کدومش رو حذف کنیم از لیست خرید.
مایکی دیدش نرم افزاریه و کمی و اصلا به عنوان یه هنر نمیبینه این مدیوم رو ( نرم افزاری صرف هم نگاه کنیم امثال Redfall نباید منتشر میشد)
امثال پیتر مور و تیم قدیم ایکس باکس هم یه استثنای دو نسلی بودن که گذشت و رفت.
مدیریت فعلی مایکروسافت هم دیگه وقتشه معمم بشن ...

اینایی که هنوز دارن جنگ کنسولی میکنن مثل سرباز ژاپنی ان که تا ۳۰ سال بعد از جنگ جهانی دوم داشت با امریکاییهای فرضی میجنگید

اکس باکس باخت به سونی بدم باخت بعد اینهمه دادگاه و خریدای غول. من خودم دوست داشتم اکس باکس بتونه سونی رو به چالش بکشه که از این رقابت دوره ای مثل اوایل نسل ۷ دربیاد. اون دوران حتی محتوا و dlc انحصاری خفن زیاد داشت طرف سونی. ولی مایکروسافت مثل همیشه افتضاح عمل کرد. اینا شدن کاتالوگ پر کن بخاطر سیستم گیمپس و به کیفیت بازی ها اصلا اهمیت نمیدن. اینجاست که نشون میده اصالت سونی مهمتر از پول مایکروسافته.

امیدوارم زودتر بتزدا از زیر دستشون بیاد بیرون تا بیشتر خرابش نکردن.
همتون تحت تاثیر جو های رسانه ای بی پایه و اساس هستین. Fallout 4 که به معنای واقع کلمه فحش ناموسی به ژانر RPG هست رو همه بازی میکنن تحسینشم میکنن بعد که سازنده همون رویه رو ادامه میده به خاطر اسم مایکروسافت تازه ضعف های گیم دیزاین کمپانی نمایان میشه :)) از یه عده که ژانر RPG غربی رو فقط در حد کلون اسکایریم قبول دارن هم چیزی نگم بهتره.

قضیه رو جنایش نکن ، اصلا متوجه نمیشم چی میگین یه چند نفری هستین که انگار حرفاتون کد شده هست و فقط هم دیگه میفهمین و لایک می کنین ، من تو کامیونیتی های خارجی هم زیاد بودم اما فن های متعصب افراطی سونی مثل شما ندیدم رو دستتون نیومده در کل .
pc gamer بی طرف تو کامیونیت ی تی گیم وجود نداره ؟؟؟ از اون حرفا بودا اکثر pc گیمر ها اصلا اهمیتی در باره این مسائل چیپ نمیدن و بازی که خوب باشه ازش حمایت میکنم بد باشه نه مهم هم نیست ناشرش کی باشه
سر بحث نقد های منفی نسخه پی سی Helldivers 2 یه چیزایی اینجا گفته شد که کاربرای iconera هم روشون نمیشه بگن، این حرفا هم منشاش همون قضیه هست چون ریجکت کردن اکانت اضافی رو توهین میبینن دوستان

آخرین ویرایش:
لانچر اپیک و استیم پلتفرم مستقل محسوب نمی شن، ابتدا باید با واژه پلتفرم و زیرشاخه هاش آشنا بشید بعد از مزایا و معایبش صحبت کنید.
پلتفرم (مثل PlayStation یا Nintendo Switch) یعنی سیستمی که سخت افزار خاص خودش رو داره، سیستم‌عامل و محیط اجرایی مخصوص خودش رو داره و نرم‌افزارها (بازی‌ها) فقط برای اون طراحی و بهینه می‌شن.
شما PCگیمری و نمی دونی بازار کنسول ها متفاوت از پلتفرم PCه و خیلی ساده انگارانست که تصور کنی مایکروسافت برای دل منوشما عناوینشو صرفا بخاطر بزرگ کردن اکوسیستم! در سال 2025 کامل مولتی پلتفرم کرده، چون انقدر مثال نقض (مصاحبه های رسمی، تحلیل) وجود داره که نیاز نیست من وارد بحث بشم که تیم ایکس باکس تا چه اندازه برندشو به لحاظ سخت افزار و نرم افزار نابود و کوچک کرده
اما در پاسخ به اینکه چرا در سال 2025 عناوین انحصاری وجود دارن، عناوین پلی‌استیشن و نینتندو برای نمایش قدرت و هویت پلتفرم خودشون ساخته می‌شن، نه برای اینکه همه جا عرضه بشن
اگه قرار بود روی همه‌چیز بیان، دیگه دلیلی نمی‌موند کسی کنسولشون رو بخره مثل ایکس باکس!
ابتدا باید واقع بین باشی، انحصار سلاح تجاریه و در همه شرکت های موفق برگ برنده محسوب می شه مثل اپل ایفون، سونی و نینتندو میلیاردها دلار خرج می‌کنن تا تجربه‌ای بسازن که فقط روی پلتفرم خودشون وجود داشته باشه. اگه اون تجربه رو بدن به رقبا، خودشون از بین می‌رن مثل کنسول ایکس باکس. اگر مبنا رو بر تز روشنفکری بذاریم که همه نفع ببرن و انحصار چیز بدیه از فردا تمام شرکت ها از جمله خودرو باید تمام مواردی که باهاش برندسازی کردن و ازش قدرت گرفتن در اختیار رقباشون قرار بدن تا همه استفاده کنن. حالا چرا می گم ظاهر، چون مصرف کننده ای مثل شما براش هیچ اهمیتی نداره اون برند نابود یا کم کم از صحنه رقابت محو بشه، تنها دغدغه شما اینه که روی هر دیوایسی که داری بتونی بازی کنی فارغ از اینکه کیفیت و کمیت چی باشه. همین الان خبر اومده مایکروسافت از استودیوهاش خواسته عناوینشونو کوچکتر کنن تا به سود 30درصد برسن که عمرا برسن و با مغز هم با همین سیاست زمین می خورن.
اون قسمتی که زرد کردی: شعار «حق انتخاب» می دی ولی در واقع منطق بازار و پلتفرم رو درک نمی کنی، حق انتخاب وقتی معنا داره که شما مشتری محصول باشی، نه صاحب پلتفرم. سونی و نینتندو دارن محصول باکیفیت خودشونو روی دستگاه خودشون عرضه می‌کنن، مثل اینکه بگی «چرا اپل باید iOS رو فقط برای آیفون بده؟ پس حق انتخاب با منه! شما حق انتخاب داری با توجه به کیفیت کار برند پلتفرمشو بخری یا نخری

همون‌طور که نوشتم (و شما هم سرسری خوندی و رد کردی)، همه کمپانی‌ها برای «کسب سود» فعالیت می‌کنن و اساس تجارت هم همینه؛ ولی برای سود بیشتر، نیاز به رضایت مشتری هست. پلتفرم گیمینگ هم تعریف پیچیده‌ای نداره، شما نیاز به یک سامانه داری که با بهترین کیفیت و کمترین قیمت، هر نوع بازی را بخوای، راحت بخری و بازی کنی و حتی اگر باز باشه بتونی بهینه‌ترش کنی. لانچر هم معلومه مستقل نیست، من هم به هیچ وجه نگفتم این را، گفتم لانچر اپیک در مقایسه با استیم آشغاله و این امر برای کل پلتفرمش هم صادقه، چون بیشتر ما PC Gamer ها از app استفاده میکنیم، چون اولین پل ارتباطی ما لانچر روی ویندوز هست. این سلاح تجاری هم که شما اینقدر سنگش را به سینه میزنین اگر کارکرد داشت. مایکروسافت و سونی شروع به عرضه انحصاریشون نمیکردن روی PC، شما دوست داری، گیمر ایرانی با این دلار 108 هزار تومنی بره ایکس باکس بخری برای 2 تا با بازی، اصلاً بگو 10 تا بازی با متا 100، برادر من داری به جیب خودت ضرر میزنی! خب بشین راحت روی همون PS5 ات بازی کن. چرا بری نینتندو بخری برای زلدا، این مونوپولی شدن نینتندو و سونی هم تو همین بخش سخت افزاری آخر گردن خودتون را میگیره، مخصوصاً با این تعرفه‌های ترامپ و جنگ اقتصادی چین و آمریکا. اگر هم تو NASDAQ سهام داری، برو توی سایت companiesmarketcap لیست Market Cap و Earning را ببین، تا متوجه بشی کمپانی اول کیه.

نمیدونم این تموم شدن جنگ کنسولی مایکروسافت با سونی به چه معنا هست الان خیلی وقته که مایکروسافت بعد معامله اکتیویژن بلیزارد و دخالت های نادلا و امی هود در بخش ایکس باکس انحصاریهای مایکروسافت برای سونی رلیز میشن حالا این بزرگترین ip مایکروسافت ip ای که سیستم سلر عظیمی بوده و هست هم برای سونی رلیز خواهد شد . ولی خب مایکروسافت هنوز از سخت افزار و ساختن کنسول بیرون نیومده . بعنوان کسی که از ۲۰۱۰ اینجا عضو بوده (سه سالو نیم هم بن بودم ) و خب از سال‌های قبلش هم توی دیبازی و بازی رایانه بودم و اینجا هم توی اون گروه فن های تعصبی بودم بعد این همه سال بنظرمن این فن بازی ها بدون توجیه هستن و واقعا من خودم سعی کردم فن و طرفدار تعصبی نباشم .نسل هفتم و نسل نهم هم به ما گیمرها یاد داد که بین این دوتا کمپانی باید رقابت باشه اگر نباشه اون کمپانی باقی مونده توی صنعت واقعا به مصرف کنندگانش سخت میگیره و خیلی گرونتر محصولاتش رو با مشتری ها حساب میکنه . این امر سر کنسول بین نسلی و همینجور عدم مشخص کردن قیمت کنسول تا وقتی رقیب قیمت کنسولشو اعلام کنه دیدیم. چیزی که من توی این چند سال گیمری دیدم این بود حالا دیگه اینکه ما توی ایران هستیم اون کمپانی ها پشیزی بخاطر این نشنال ما برامون ارزش قائل نیستن دیگه بماند ‌‌. خلاصه وقتی رقابت بین دو کمپانی باشه سودش رو مصرف کنندگان می‌برند.

اگر هم تو NASDAQ سهام داری، برو توی سایت companiesmarketcap لیست Market Cap و Earning را ببین، تا متوجه بشی کمپانی اول کیه.
سهام مایکروسافت صعودی هست و سهام نینتندو و سونی نزولی!! این نشون میده پایان یافتن جنگ کنسولی (!) هیچ اثری روی ارزش کمپانی ها نداشته. که اگر میداشت باید دقیقا برعکس این میبود.:D

فقط یه جاشو من نگرفتم. ارزش هر سهم نینتندو از سونی چرا گرون تره؟!:D نینتندو رو زده 85 دلار درحالیکه سونی فقط 28 دلار!! (چقدرم اختلاف فاحشه!) در صورتی که درآمد سونی بیشتر از نینتندو بوده.:-?

جنگ کنسولی از همون نسل ۸ تکلیفش مشخص شد! با خریداری میلیاردی و کیلویی IP خریدن میخواست با ناجوانمردی رقیبو از بین ببره که عرضه و توان این کارم نداشتن! :D
آدمو یاد اون بنده خدایی میندازن که توی منطقه موزم نمیدن بهش ولی همیشه میگه ما قدرت فلانیم و بیسار!
مایکروسافت ۲ نسله بازی رو باخته بدم باخته که آبرویی براش نذاشته یجوری که فردا روزی سر و کله رقیب جدیدی پیدا بشه مدیراش میگن هرکاری Xbox کرد ما باید خلافشو انجام بدیم! وقتی رقیبت کسیه که ۵ نسل پیاپی حرف اولو توی کنسول خونگی میزنه و قبلش سگارو هم زمین زده بوده مشخصه با بی برنامگی نمیتونی جلوش قد علم کنی! اونم رقیبی که نسل ۷ یسال دیرتر کنسولشو داد+گرونترم بود+معماری کنسولش پیچیده بود+همه ثرد پارتیارو از دست داده بود ولی بازم تهش صاحب پرفروشترین کنسول نسل شد! رقیبی که اینجوری نسل ۷ به بازی برمیگرده با خرید ناشر و ... توپ تکونش نمیده!
البته خودشونم میدونستن. جمله ما از ۳تا چهارمیم رو روی سنگ قبر این حریف شکست خورده حک کنین :D

سهام مایکروسافت صعودی هست و سهام نینتندو و سونی نزولی!! این نشون میده پایان یافتن جنگ کنسولی (!) هیچ اثری روی ارزش کمپانی ها نداشته. که اگر میداشت باید دقیقا برعکس این میبود.:D

فقط یه جاشو من نگرفتم. ارزش هر سهم نینتندو از سونی چرا گرون تره؟!:D نینتندو رو زده 85 دلار درحالیکه سونی فقط 28 دلار!! (چقدرم اختلاف فاحشه!) در صورتی که درآمد سونی بیشتر از نینتندو بوده.:-?

قیمت سهام نینتندو بالاس چون هم تمرکزش فقط روی gaming هست و هم نسبت P/E اش بالاس، ولی در آخر ارزش کل بازار را باید بسنجی، مثله این من مدل شیرینی بپزم بدم هر کدوم را 10000 تومن بدم یکی بیاد یه تن شیرینی مختلف بزنه هر کدوم 1000 تومن

• Like
Reactions: The Third Legion
تنها سایتی که دیدم بحث کنسولی و فن مایکروسافت وجود داره اینجاست ، بعد میرن یه خبر دسته سه چهار پیدا میکنن که مثلا ایکس باکس فروشش بیشتر بوده و فلان سونی قرار ورشکسته بشه ، منو یاد اخبار ایتا میندازه

• Like
Reactions: SiminSecret

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or