GameStop: جنگ کنسول‌ها رسماً تمام شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
8405.jpg
بیانیه جدید GameStop: پایان جنگ کنسول‌ها​

در اقدامی غیرمنتظره، فروشگاه GameStop با انتشار بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد «جنگ کنسول‌ها» پس از دو دهه به پایان رسیده است.

در این بیانیه آمده است که جامعه جهانی گیمرها بیش از بیست سال درگیر رقابتی طولانی و گاه بی‌ثمر میان کنسول‌های مختلف بوده است؛ رقابتی که از اوایل دهه ۲۰۰۰ و با عرضه بازی Halo: Combat Evolved به‌عنوان انحصاری ایکس‌باکس آغاز شد.

اکنون با تأیید عرضه رسمی نسخه بازسازی‌شده Halo: Campaign Evolved روی PlayStation در سال ۲۰۲۶، GameStop اعلام کرده که دوران انحصار و دشمنی میان هواداران به پایان رسیده و از تمامی بازیکنان خواسته تا «دشمنی‌ها را کنار بگذارند و از عصر جدید بازی‌ها لذت ببرند».

در ادامه بیانیه تأکید شده GameStop همچنان به‌عنوان «منطقه بی‌طرف» فعالیت می‌کند و به بازیکنان هر دو جبهه خدمات فروش سخت‌افزار، لوازم جانبی و تبادل کالا ارائه خواهد داد.

پایان بیانیه با شعار آشنای این برند تمام می‌شود: «قدرت در دستان بازیکنان است.»​

من خودم pc gamer و طرفدار هر دو طرف هم هستم چه playstation چه xbox و در کل طرفدار گیم هر کجا میخواد باشه نیتندو ، سگا و... اما شما فن گیم نیستین بلکه فن شرکت سونی هستین و ازش بت ساختین
دیگه بدتر

چیزی مهلک تر از PC Gamer بی طرف برای کامیونیتی گیم وجود نداره. کسانی که ادعا میکنن با یک تیر چند نشون میزنن، از بازی های عادی گرفته تا شبیه ساز و ... اما به صورت پیشفرض همه شون هیتر سونی محسوب میشن و به شدت از مایکروسافت و حرکاتش استقبال میکنن سرِ گیم پس. از اون طرف قند تو دلشون آب میشه که سونی بازی هاش رو روی استیم عرضه کرده استیم هم که روی ویندوز نصب میشه پس در نهایت بازی های پلی استیشن انحصاری نیستن و لذتی که در تجربه لوگوی اول PS Studio با دسته Xbox هست تو هیچ چیزی نیست.

دست شما (PC Gamer ها) خیلی وقته برای ما رو شده 8-}

دیگه بدتر

چیزی مهلک تر از PC Gamer بی طرف برای کامیونیتی گیم وجود نداره. کسانی که ادعا میکنن با یک تیر چند نشون میزنن، از بازی های عادی گرفته تا شبیه ساز و ... اما به صورت پیشفرض همه شون هیتر سونی محسوب میشن و به شدت از مایکروسافت و حرکاتش استقبال میکنن سرِ گیم پس. از اون طرف قند تو دلشون آب میشه که سونی بازی هاش رو روی استیم عرضه کرده استیم هم که روی ویندوز نصب میشه پس در نهایت بازی های پلی استیشن انحصاری نیستن و لذتی که در تجربه لوگوی اول PS Studio با دسته Xbox هست تو هیچ چیزی نیست.

دست شما (PC Gamer ها) خیلی وقته برای ما رو شده 8-}
قضیه رو جنایش نکن ، اصلا متوجه نمیشم چی میگین یه چند نفری هستین که انگار حرفاتون کد شده هست و فقط هم دیگه میفهمین و لایک می کنین ، من تو کامیونیتی های خارجی هم زیاد بودم اما فن های متعصب افراطی سونی مثل شما ندیدم رو دستتون نیومده در کل .
pc gamer بی طرف تو کامیونیت ی تی گیم وجود نداره ؟؟؟ از اون حرفا بودا اکثر pc گیمر ها اصلا اهمیتی در باره این مسائل چیپ نمیدن و بازی که خوب باشه ازش حمایت میکنم بد باشه نه مهم هم نیست ناشرش کی باشه
ــ
در مورد گیم پس واقعا خنده داره خوندن نظرات شما فکر کن تو یک کشور جهان سومی که اقتصادش از بین رفته و پول یه بازی میشه حقوق یک ماه خیلی ها یسری بیان از سرویس گیم پس که با پرداخت هزینه ناچیز و اشتراکی به کلی بازی دسترسی میشه داشت بد بگن
همون طور که گفتم رو دستتون نیومده

اینایی که هنوز دارن جنگ کنسولی میکنن مثل سرباز ژاپنی ان که تا ۳۰ سال بعد از جنگ جهانی دوم داشت با امریکاییهای فرضی میجنگید

اکس باکس باخت به سونی بدم باخت بعد اینهمه دادگاه و خریدای غول. من خودم دوست داشتم اکس باکس بتونه سونی رو به چالش بکشه که از این رقابت دوره ای مثل اوایل نسل ۷ دربیاد. اون دوران حتی محتوا و dlc انحصاری خفن زیاد داشت طرف سونی. ولی مایکروسافت مثل همیشه افتضاح عمل کرد. اینا شدن کاتالوگ پر کن بخاطر سیستم گیمپس و به کیفیت بازی ها اصلا اهمیت نمیدن. اینجاست که نشون میده اصالت سونی مهمتر از پول مایکروسافته.

امیدوارم زودتر بتزدا از زیر دستشون بیاد بیرون تا بیشتر خرابش نکردن.

زمانی پینوکیو می گفت e3 امسال برترین e3 تمام تاریخ است بعدش 💩 پخش می کرد.

دوباره سال بعدش همینو می گفت بعد دوباره 💩 پخش می کرد =))

نمایش brute =)) چی قراره جای این خوشی ها رو بگیره ؟!

الان گرمیت بعدا می فهمید چی از دست دادید

زمانی پینوکیو می گفت e3 امسال برترین e3 تمام تاریخ است بعدش 💩 پخش می کرد.

دوباره سال بعدش همینو می گفت بعد دوباره 💩 پخش می کرد =))

نمایش brute =)) چی قراره جای این خوشی ها رو بگیره ؟!

الان گرمیت بعدا می فهمید چی از دست دادید
1000005669.jpg

امیدوارم حالا پلی استیشن جنگ کنسولی رو با نینتندو آغاز کنه... و شاهد تغییر روی کرد به سمت خلاقانه تر باشه... و شروع ساخت یکسری ip جدید درست مثل زمانی که برای رقابت با xbox خلق کرد حالا مستقیم به رقابت با نینتندو بره...!

الان شاد باشید آنچنان سونی شلوار از پای هممون در بیاره که ناپیدا. من هنوز شک دارم کنسول بعدی ایکس باکس بیاد یعنی ۵۰ به ۵۰ هست ولی اگه یه روز کنسول ایکس باکس هم نابود بشه دیگه باید قبول کنیم با یه بازار تک قطبی و بسیار خطرناک طرف هستیم. خدا کنه استیم کنسول خانگی بده و این بازار چند انتخاب داشته باشه.

• Like
Reactions: ultimate team 2
عجیبه سال 2025 هست، تقریباً 90% پلتفرم‌های گیمینگ دارند برای کسب سود بیشتر به سمت اکوسیستم مولتی پلتفرم هستن ولی هنوز بعضی دوستان درگیر بحث‌های نخ نمای fanboyism سال 2007 موندن، ما هم باید باز تکرار کنیم شما مشتری در درجه اول اهمیت دارین، حق

انتخاب باید با شما باشه
. نه کمپانی هایی که فقط سعی شون برآورده کردن دلخوشی shareholder هاشون است، جنگ کنسولی بر سر انحصاری همیشه یک جوک بی مزه بود و جوک هم تمام میشه، دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره. اگر قرار بود معیار تعیین کیفیت پلتفرم‌ها تنها بر

اساس عناوین انحصاری باشه، Epic Games با اون لانچر 💩 الان باید جای Steam را میگرفت.

عجیبه سال 2025 هست، تقریباً 90% پلتفرم‌های گیمینگ دارند برای کسب سود بیشتر به سمت اکوسیستم مولتی پلتفرم هستن ولی هنوز بعضی دوستان درگیر بحث‌های نخ نمای fanboyism سال 2007 موندن، ما هم باید باز تکرار کنیم شما مشتری در درجه اول اهمیت دارین، حق

انتخاب باید با شما باشه
. نه کمپانی هایی که فقط سعی شون برآورده کردن دلخوشی shareholder هاشون است، جنگ کنسولی بر سر انحصاری همیشه یک جوک بی مزه بود و جوک هم تمام میشه، دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره. اگر قرار بود معیار تعیین کیفیت پلتفرم‌ها تنها بر

اساس عناوین انحصاری باشه، Epic Games با اون لانچر 💩 الان باید جای Steam را میگرفت.

لانچر اپیک و استیم پلتفرم مستقل محسوب نمی شن، ابتدا باید با واژه پلتفرم و زیرشاخه هاش آشنا بشید بعد از مزایا و معایبش صحبت کنید.
پلتفرم (مثل PlayStation یا Nintendo Switch) یعنی سیستمی که سخت افزار خاص خودش رو داره، سیستم‌عامل و محیط اجرایی مخصوص خودش رو داره و نرم‌افزارها (بازی‌ها) فقط برای اون طراحی و بهینه می‌شن.
شما PCگیمری و نمی دونی بازار کنسول ها متفاوت از پلتفرم PCه و خیلی ساده انگارانست که تصور کنی مایکروسافت برای دل منوشما عناوینشو صرفا بخاطر بزرگ کردن اکوسیستم! در سال 2025 کامل مولتی پلتفرم کرده، چون انقدر مثال نقض (مصاحبه های رسمی، تحلیل) وجود داره که نیاز نیست من وارد بحث بشم که تیم ایکس باکس تا چه اندازه برندشو به لحاظ سخت افزار و نرم افزار نابود و کوچک کرده
اما در پاسخ به اینکه چرا در سال 2025 عناوین انحصاری وجود دارن، عناوین پلی‌استیشن و نینتندو برای نمایش قدرت و هویت پلتفرم خودشون ساخته می‌شن، نه برای اینکه همه جا عرضه بشن
اگه قرار بود روی همه‌چیز بیان، دیگه دلیلی نمی‌موند کسی کنسولشون رو بخره مثل ایکس باکس!
ابتدا باید واقع بین باشی، انحصار سلاح تجاریه و در همه شرکت های موفق برگ برنده محسوب می شه مثل اپل ایفون، سونی و نینتندو میلیاردها دلار خرج می‌کنن تا تجربه‌ای بسازن که فقط روی پلتفرم خودشون وجود داشته باشه. اگه اون تجربه رو بدن به رقبا، خودشون از بین می‌رن مثل کنسول ایکس باکس. اگر مبنا رو بر تز روشنفکری بذاریم که همه نفع ببرن و انحصار چیز بدیه از فردا تمام شرکت ها از جمله خودرو باید تمام مواردی که باهاش برندسازی کردن و ازش قدرت گرفتن در اختیار رقباشون قرار بدن تا همه استفاده کنن. حالا چرا می گم ظاهر، چون مصرف کننده ای مثل شما براش هیچ اهمیتی نداره اون برند نابود یا کم کم از صحنه رقابت محو بشه، تنها دغدغه شما اینه که روی هر دیوایسی که داری بتونی بازی کنی فارغ از اینکه کیفیت و کمیت چی باشه. همین الان خبر اومده مایکروسافت از استودیوهاش خواسته عناوینشونو کوچکتر کنن تا به سود 30درصد برسن که عمرا برسن و با مغز هم با همین سیاست زمین می خورن.
اون قسمتی که زرد کردی: شعار «حق انتخاب» می دی ولی در واقع منطق بازار و پلتفرم رو درک نمی کنی، حق انتخاب وقتی معنا داره که شما مشتری محصول باشی، نه صاحب پلتفرم. سونی و نینتندو دارن محصول باکیفیت خودشونو روی دستگاه خودشون عرضه می‌کنن، مثل اینکه بگی «چرا اپل باید iOS رو فقط برای آیفون بده؟ پس حق انتخاب با منه! شما حق انتخاب داری با توجه به کیفیت کار برند پلتفرمشو بخری یا نخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or