GameStop: جنگ کنسول‌ها رسماً تمام شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
8405.jpg
بیانیه جدید GameStop: پایان جنگ کنسول‌ها​

در اقدامی غیرمنتظره، فروشگاه GameStop با انتشار بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد «جنگ کنسول‌ها» پس از دو دهه به پایان رسیده است.

در این بیانیه آمده است که جامعه جهانی گیمرها بیش از بیست سال درگیر رقابتی طولانی و گاه بی‌ثمر میان کنسول‌های مختلف بوده است؛ رقابتی که از اوایل دهه ۲۰۰۰ و با عرضه بازی Halo: Combat Evolved به‌عنوان انحصاری ایکس‌باکس آغاز شد.

اکنون با تأیید عرضه رسمی نسخه بازسازی‌شده Halo: Campaign Evolved روی PlayStation در سال ۲۰۲۶، GameStop اعلام کرده که دوران انحصار و دشمنی میان هواداران به پایان رسیده و از تمامی بازیکنان خواسته تا «دشمنی‌ها را کنار بگذارند و از عصر جدید بازی‌ها لذت ببرند».

در ادامه بیانیه تأکید شده GameStop همچنان به‌عنوان «منطقه بی‌طرف» فعالیت می‌کند و به بازیکنان هر دو جبهه خدمات فروش سخت‌افزار، لوازم جانبی و تبادل کالا ارائه خواهد داد.

پایان بیانیه با شعار آشنای این برند تمام می‌شود: «قدرت در دستان بازیکنان است.»​

نسل ۷ اگه میگفتی ۳نماد اصلی Xbox قراره برای PS منتشر بشه پوستر تحت تعقیبتو در سطح شهر پخش میکردن که به خدمتت برسن. ولی خب به لطف فتح تپه های پیاپی دار و دسته فیل اسپنسر همه اون ابهت و احترامی که نسل ۷ جمع شده بود دود شد رفت هوا و بخاطر هزینه های میلیاردی مزخرفی که نیازی بهشون نبود، الان گیرز و هیلو و Forza دارن مولتی پلتفرم میشن‌ و از تموم اون Xbox یه گیم پس مونده که هرسال کلی گرون میشه و یه ذره مخاطب باقی موندشم فراری میده!
خیلی دلم میخواد بدونم اون همه کاربری که سالها اینجا توهین و تمسخر کردن الان چه حسی دارن! البته که اصلا دلم نمیخواد جاشون باشم چون شرمندگی همه اون رفتارای زشتشون براشون موند با کمپانیی که ذره ای برای این افراد ارزش قائل نبود و فناشو عملا بوسید گذاشت کنار و رفت توی بغل سونی! :D
مشتاقم ببینم نسل ۱۰ مایکروسافت قراره چه عناوین انحصاری برای PS6 بسازه :-?

View attachment 397949
من خودم هیچوقت قسمت نشد که کنسول xbox داشته باشم اما مطمعنم خیلی ها واسه 360 و دوران طلایی نسل 7 دلشون تنگ میشه قطعا شاهکار های زیادی توسط xbox خلق شد که این کنسول رو تو یاد ها ماندگار کرد .
تنها کسی که این روزا پس از اتمام جنگ هنوز می جنگه! خودش هیچوقت کنسول ایکس باکس نداشته! ولی از خاطرات نسل هفتم بقیه می گه :D

مولتی شدن نمادهای انحصار که برای یه سری تازگی داره، سالها پیش با بایندِ اتک سبک/سنگین کریتوس روی کلیک چپ و راست موس، خاطره شده.
این جنگ یه برنده داشت, مستر ریس و توابع (استیم و ویندوز) بخاطر دسترسی کاملتر و با کیفیت بیشتر.
دقیقا مثل جنگهای مدرن، یک طرف فرسوده با توهم پیروزی محدود، طرف دوم پیروز از طریق پراکسی

تنها کسی که این روزا پس از اتمام جنگ هنوز می جنگه! خودش هیچوقت کنسول ایکس باکس نداشته! ولی از خاطرات نسل هفتم بقیه می گه :D
من که یک حقیقت رو بیان کردم اما شما الان فکر می کنین برنده این جنگ سونی شده ؟؟ همون سونی که سال هاست یک مراسم خوب واستون نزاشته ، خیلی از ای پی هاش داره خاک میخوره و مشخص نیست چه سیاست هایی رو در پیش داره
من خودم pc gamer و طرفدار هر دو طرف هم هستم چه playstation چه xbox و در کل طرفدار گیم هر کجا میخواد باشه نیتندو ، سگا و... اما شما فن گیم نیستین بلکه فن شرکت سونی هستین و ازش بت ساختین
تعصب رو بزارین کنار و این بحث ها رو بزارین بچه های 11 12 ساله انجام بدن

من که یک حقیقت رو بیان کردم اما شما الان فکر می کنین برنده این جنگ سونی شده ؟؟ همون سونی که سال هاست یک مراسم خوب واستون نزاشته ، خیلی از ای پی هاش داره خاک میخوره و مشخص نیست چه سیاست هایی رو در پیش داره
من خودم pc gamer و طرفدار هر دو طرف هم هستم چه playstation چه xbox و در کل طرفدار گیم هر کجا میخواد باشه نیتندو ، سگا و... اما شما فن گیم نیستین بلکه فن شرکت سونی هستین و ازش بت ساختین
تعصب رو بزارین کنار و این بحث ها رو بزارین بچه های 11 12 ساله انجام بدن
بله، همون‌طور که با ps2 سگا رو شکست داد و با ps4 نینتندو رو شکست داد، با ps5 هم مایکروسافت رو شکست داد.
البته میشه گفت نینتندو تو کنسولای خانگی معمول تو همون نسل ۶ تکلیفش مشخص شد و به یه بیزینس مدل دیگه رو آورد ولی خب تکلیف کنسولای خانگیش تو نسل ۸ دیگه یه سره شد.

هرجوری بخواید به قضیه نگاه کنید پادشاه بی چون و چرای کنسولای خانگی سونی و پلی استیشنه.

حالا اینکه در آینده که کلاد گیمینگ گسترده تر میشه کی میخواد بازار رو تصاحب کنه مشخص نیست. شاید انویدیا باشه شاید مایکروسافت یا شایدم دوباره خود سونی.
فعلا که نسل بعد به نظرم نبرد هندهلد هاس که باید دید چی میشه تهش. فعلا که مایکروسافت نیومده انصراف داد :D

بهتره میگفتن سونی به جنگ کنسولی پایان داد و مایکروسافت با صرف 100 میلیارد هم نتونست با برند PS رقابت کنه و دست آخر مجبور شد برای جلوگیری از کاهش سهام و به فنا رفتن پول بیشتر بیخیال این ایده شکست خورده بشه. بگذریم که کلا اکس باکس جز تو دو سه سال اول 360 و اونم تازه به لطف عملکرد افتضاح سونی، هیچ وقت کنسول خوبی نبود و اگه پشتوانه مالی مایکروسافت رو نداشت خیلی سال پیش پرونده اش بسته میشد. مثل کنسول پاناسونیک و اینا مثلا. فرق اکس باکس با اون کنسول ها صرفا پول بود. همین.

در کل خوش گذشت این سال ها و برای مایکروسافت تو رقابت های بزرگ ترش با محصولاتی فراتر از کنسول هایی مثل PS5 که در حدش نبودن آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم باز نیان بگن نه رقابت با تیک تاک و فیلم و اینا هم در سطح ما نیست و فعلا تعطیل میکنیم میریم تا یه چیزی در شان ما بیاد، بعد برمیگردیم به رقابت.

بهتره میگفتن سونی به جنگ کنسولی پایان داد و مایکروسافت با صرف 100 میلیارد هم نتونست با برند PS رقابت کنه و دست آخر مجبور شد برای جلوگیری از کاهش سهام و به فنا رفتن پول بیشتر بیخیال این ایده شکست خورده بشه. بگذریم که کلا اکس باکس جز تو دو سه سال اول 360 و اونم تازه به لطف عملکرد افتضاح سونی، هیچ وقت کنسول خوبی نبود و اگه پشتوانه مالی مایکروسافت رو نداشت خیلی سال پیش پرونده اش بسته میشد. مثل کنسول پاناسونیک و اینا مثلا. فرق اکس باکس با اون کنسول ها صرفا پول بود. همین.

در کل خوش گذشت این سال ها و برای مایکروسافت تو رقابت های بزرگ ترش با محصولاتی فراتر از کنسول هایی مثل PS5 که در حدش نبودن آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم باز نیان بگن نه رقابت با تیک تاک و فیلم و اینا هم در سطح ما نیست و فعلا تعطیل میکنیم میریم تا یه چیزی در شان ما بیاد، بعد برمیگردیم به رقابت.
sure.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or