GameStop : بازی Modern Warfare 2 بزرگترین لانچ تاریخ

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

modern-warfare-2-gdc-09.jpg

Tony Bartel از ریتیلر معروف GameStop امروز در اظهار نظری جالب گفت : Call of Duty: Modern Warfare 2 بزرگترین لانچ تاریخ در عرصه سرگرمی ها خواهد بود .

" با توجه به تمامی شاخص ها ، ما پیشبینی میکنیم Call of Duty: Modern Warfare 2 بزرگترین لانج یک عنوان سرگرمی در تمام دوران خواهد بود . تا امروز ، این عنوان بیشترین میزان پیش خرید را به خود اختصاص داده است . این میزان در همه ی 6200 شبکه فروش بازی بوده است ."

GameStop اماده است از ساعات اولیه نیمه شب ( 12:01 بامداد ) فروش بازی را اغاز کند . 2600 مکان از همان دقایق اولیه سه شنبه اماده عرضه بازی هستند .

20 نفر اول که در صف خرید بازی هستند میتوانند بازی را دریافت کنند که بر روی کاور ان امضای تیم Infinity Ward وجود دارد .

منبع

gta رو نمیدونم ولی halo را عین هولو قورت میده بابا مثلا 3 تا پلتفرم داره ها فکر کنید حرف میزنید 360 اگر همه هم halo را بخرن این را همه همه روی 360 هم روی ps3 و هم تعدادی روی pcاگر بخوان انلاین بزنن میخرن

gta رو نمیدونم ولی halo را عین هولو قورت میده بابا مثلا 3 تا پلتفرم داره ها فکر کنید حرف میزنید 360 اگر همه هم halo را بخرن این را همه همه روی 360 هم روی ps3 و هم تعدادی روی pcاگر بخوان انلاین بزنن میخرن

خب منظور بقیه فروش بازی روی 360 هست که شکستن رکورد halo3 روی 360 سخته.

من نمیدونم هیلو3 چی داشت؟؟؟؟؟؟؟
ولی به نظر من MW2 میترکونه.....;)
هیچی نداشت بی خیال... !;)
gta رو مطئن باشید میگیره!
حتی توی این سایت هم خیلی ها میخوان اوریجینال بخرن روی 360 دیگه برید روی کل دنیا!:biggrin1:
از اونجایی که روی این بازی تعصب دارم اگه حرفی بزنم از روی تعصبه پس در مورد میزان فروش نظری نمیدم!:biggrin1:

رو 360 سهله چند نفر از جمله خود من میخوایم رو pc ارجینال بگیریم!
فعلا منتظرم ببینم این وضع پینگ و ایناش رو سرورای پی سی چطوریه!

بابا اینقدر گندش نکنید اونم یه بازی گیر 5 ساعته دیگه بعد تموم میشه این سازنده ها یاد گرفتن بازی رو کوتاه درست کنن یعنی چی بازی حداقل باید 1 ماه طول بکشه با 8 ساعت در روز بازی کردن ااونم فقط باید گیمرا بازی رو تموم کنن نه هرکی که بلده دکمه بزنه یادش بخیر

بابا اینقدر گندش نکنید اونم یه بازی گیر 5 ساعته دیگه بعد تموم میشه این سازنده ها یاد گرفتن بازی رو کوتاه درست کنن یعنی چی بازی حداقل باید 1 ماه طول بکشه با 8 ساعت در روز بازی کردن ااونم فقط باید گیمرا بازی رو تموم کنن نه هرکی که بلده دکمه بزنه یادش بخیر
ببخشید میشه یک بازی بگین که 240 ساعت گیم پلیش بوده باشه؟!
اکثر بازیها بین 5 تا 10 ساعت هستن!
در ضمن این بازی رو 90% برای مولتی پلیرش میخرن!

نه پس میخوای 1سال طول بکشه
5 ساعت بازی عالب بهتر از 1 ماه بازیه خسته کنندست
اونوقت خودتو گیمرم میدونی :laughing:

حتی توی این سایت هم خیلی ها میخوان اوریجینال بخرن روی 360 دیگه برید روی کل دنیا!
خدا بده عقل:d
من نمیدونم هیلو3 چی داشت؟؟؟؟؟؟؟
کلا برخورد گیمر ها با این بازی 2 دستس یا علاقه شدید یا تنفر بی حد و...
منم اصلا خوشم نمیاد از بازی هیچ چیزی ندیدم توش به جز Hype خبری و 10 دقیقه به زور تحمل کردم!اما یکی از دوستای صمیمیم شب تا صبح بعد از 2 سال لایو رو بیخیال نشده!!!

خوب سلیقه هست همون طور که بعضی های هری پاتر دوست ندارن و بعضی ها بتشون هست ولی در کل 90 درصد جوان های گیمر جهان بی شک علاقه زیادی به آزاد سازی کاخ سفید از دست تروریست ها دارن:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or