GameStop : بازی Modern Warfare 2 بزرگترین لانچ تاریخ

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

modern-warfare-2-gdc-09.jpg

Tony Bartel از ریتیلر معروف GameStop امروز در اظهار نظری جالب گفت : Call of Duty: Modern Warfare 2 بزرگترین لانچ تاریخ در عرصه سرگرمی ها خواهد بود .

" با توجه به تمامی شاخص ها ، ما پیشبینی میکنیم Call of Duty: Modern Warfare 2 بزرگترین لانج یک عنوان سرگرمی در تمام دوران خواهد بود . تا امروز ، این عنوان بیشترین میزان پیش خرید را به خود اختصاص داده است . این میزان در همه ی 6200 شبکه فروش بازی بوده است ."

GameStop اماده است از ساعات اولیه نیمه شب ( 12:01 بامداد ) فروش بازی را اغاز کند . 2600 مکان از همان دقایق اولیه سه شنبه اماده عرضه بازی هستند .

20 نفر اول که در صف خرید بازی هستند میتوانند بازی را دریافت کنند که بر روی کاور ان امضای تیم Infinity Ward وجود دارد .

منبع

بنده به شدت منتظرم بازی یه فروش رویایی داشته باشه .:d در ضمن بنده چون قراره Tester اینفینیتی وارد باشم یه دیسک اکتیویت برام اشانتیون میفرستن :d
جدا از شوخی ، بازی تو پیش فروش ها عالی ظاهر شده . یادمه قبلا یکی از مسئولان IW گفته بود MW2 پروفروش ترین بازی تاریخ میشه که الان GameStop میگه بزرگترین لانچ تاریخ ! شاید !
مرسی از لطفتون دوستان :love:

آخرین ویرایش:
اولا : به نظر من Tony Bartel انقدر احمق نیست که بیاد چنین حرفی بزنه حتما یه چیزی میدونه که این چنین ادعایی کرده .
دوما : مثل اینکه اینا میخوان بازی رو بفروشنا :-"
من خودم بیشتر GTA IV رودوست دارم اما چاره چیه ؟؟؟
:confused: :((

اما الان كه فكر ميكنم ميبينم بازي فوق العادست ! multi هم هست ! ولي حيف كه كوتاهه !
من كه خودم به شخصه شديدا عاشق اين بازيم ! كال 4 رو چندين بار تموم كرديم !
انشالله در تمام مراحل زندگيشون موفق باشن ! :biggrin1:

خدایش اینقدر گفتن میفروشه که دیگه هر کسی هم نمیخواسته بخره مجاب میشه- میخره!!!
البت که مالتی بودنش راه رو برای 10 میلیون نسخه فروختنش راحت کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or