Gamespot و ارائه 100 هزار Beta Key برای COD 4 ( بشتابید )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
سایت Gamespot از ساعاتی پیش اقدام به ارائه 100 هزار Beta Key برای COD 4 کرده .
کسانی که X360 و عضویت Gold در XBL دارن میتونن به راحتی الان این کد رو دریافت کنن .
من خودم 360 ندارم ، ولی الکی یه Gamer Tag به اسم Nima وارد کردم و کد رو بهم داد ...

لینک : http://www.gamespot.com/event/codes/call-of-duty-4

موفق باشید ...

من هم بازیش رو امروز دانلود کردم . فقط میتونیم بگم خارق العاده است . همه چیزش عالیه . گرافیک که اصلا یک چیز عجیب غریبیه . نورپردازی ها فوق العاده است . البته یک مقدار در مواقع خاص ( مثلا زمانی که Smoke پرتاب میکنید ) افت فریم ( خیلی کم ) دیده میشه که با توجه به اینکه این نسخه Beta هست موجه میباشد .
در این نسخه 3 مرحله وجود داره و انواع اقسام تفنگ ها رو شما میتونید انتخاب کنید . البته در ابتدا شما چند نوع تفنگ بیشتر ندارین . اما هر چه قدر که امتیاز بگیرین هم Level شما میره بالا و هم تفنگ های جدیدی به لیست تفنگ های شما اضافه میشه . ( طریقه امتیاز گرفتن هم اینه که ادم بکشید یا Base کپچر کنید و ... )
از نظر پینگ به نظر من با اینکه دارین با سرورهای امریکا بازی میکنید خیلی خوبه . فقط چند صدم ثانیه تیرهای تفنگ شما دیر میرسه به مقصد که اگر یک مقدار بازی کنید قلقش دستتون میاد :biggrin1: .
دیگه همین ...
در پایان هم به دوستان پیشنهاد میکنم اگر هنوز سایت GameSpot کد میده و شما هنوز این دمو رو دانلود نکردید بهتره عجله کنید . شما 10 روز هم بشینین فقط اینو دانلود کنین به نظر من ارزش داره .
موفق باشید .
مهدی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or