Gamespot و ارائه 100 هزار Beta Key برای COD 4 ( بشتابید )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
سایت Gamespot از ساعاتی پیش اقدام به ارائه 100 هزار Beta Key برای COD 4 کرده .
کسانی که X360 و عضویت Gold در XBL دارن میتونن به راحتی الان این کد رو دریافت کنن .
من خودم 360 ندارم ، ولی الکی یه Gamer Tag به اسم Nima وارد کردم و کد رو بهم داد ...

لینک : http://www.gamespot.com/event/codes/call-of-duty-4

موفق باشید ...

من هم بازیش رو امروز دانلود کردم . فقط میتونیم بگم خارق العاده است . همه چیزش عالیه . گرافیک که اصلا یک چیز عجیب غریبیه . نورپردازی ها فوق العاده است . البته یک مقدار در مواقع خاص ( مثلا زمانی که Smoke پرتاب میکنید ) افت فریم ( خیلی کم ) دیده میشه که با توجه به اینکه این نسخه Beta هست موجه میباشد .
در این نسخه 3 مرحله وجود داره و انواع اقسام تفنگ ها رو شما میتونید انتخاب کنید . البته در ابتدا شما چند نوع تفنگ بیشتر ندارین . اما هر چه قدر که امتیاز بگیرین هم Level شما میره بالا و هم تفنگ های جدیدی به لیست تفنگ های شما اضافه میشه . ( طریقه امتیاز گرفتن هم اینه که ادم بکشید یا Base کپچر کنید و ... )
از نظر پینگ به نظر من با اینکه دارین با سرورهای امریکا بازی میکنید خیلی خوبه . فقط چند صدم ثانیه تیرهای تفنگ شما دیر میرسه به مقصد که اگر یک مقدار بازی کنید قلقش دستتون میاد :biggrin1: .
دیگه همین ...
در پایان هم به دوستان پیشنهاد میکنم اگر هنوز سایت GameSpot کد میده و شما هنوز این دمو رو دانلود نکردید بهتره عجله کنید . شما 10 روز هم بشینین فقط اینو دانلود کنین به نظر من ارزش داره .
موفق باشید .
مهدی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or