Gamespot و ارائه 100 هزار Beta Key برای COD 4 ( بشتابید )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
سایت Gamespot از ساعاتی پیش اقدام به ارائه 100 هزار Beta Key برای COD 4 کرده .
کسانی که X360 و عضویت Gold در XBL دارن میتونن به راحتی الان این کد رو دریافت کنن .
من خودم 360 ندارم ، ولی الکی یه Gamer Tag به اسم Nima وارد کردم و کد رو بهم داد ...

لینک : http://www.gamespot.com/event/codes/call-of-duty-4

موفق باشید ...

خوب خبر بسيار خوشحال كننده اي اما يه خورده ماجرا از نظر شما مشكوك نيست؟!!
گيم اسپات قانون مند چرا يهو قانون زير پا گذاشته و عاشق من و شما شده كه چيز مجاني ميده؟
به نظر شما اين يه دسيسه از جانب Microsoft نيست كه هركي با اين Beta Key وارد بنش كنه؟ چون اصولا اين گيم اسپات و مايكروسافت روابط بسيار بسيار حسنه اي دارند.
به هر حال ماجرا مشكوك مواظب عواقب خطرناك نيز در كنار خوشحالي باشيد.
در این ماجرا هیچ گونه مشکوکتی وجود نداره. مگه BETA KEY پولی بوده که این بخواد مجانی بده؟ beta key از همون روز اول مجانی بوده ولی به صورت رندم و شانسی برای افرادی که ثبت نام می کردند فرستاده می شد تا چند وقت پیش. ولی چند روزه سایت های gamespot و eurogamer از طرف خود www.charlieoscardelta.com که سایت رسمی بازی call of duty هست اقدام به دادن توکن به کاربراشون کرده اند!

هیچ خطری در این مورد وجود نداره...! من که امشب می رم برای دانلود!

خوب خبر بسيار خوشحال كننده اي اما يه خورده ماجرا از نظر شما مشكوك نيست؟!!
گيم اسپات قانون مند چرا يهو قانون زير پا گذاشته و عاشق من و شما شده كه چيز مجاني ميده؟
به نظر شما اين يه دسيسه از جانب Microsoft نيست كه هركي با اين Beta Key وارد بنش كنه؟ چون اصولا اين گيم اسپات و مايكروسافت روابط بسيار بسيار حسنه اي دارند.
به هر حال ماجرا مشكوك مواظب عواقب خطرناك نيز در كنار خوشحالي باشيد.

:eek: به Gamespot شک داری ؟!!! بالای صفحه گنده تبلیغ کرده ... الکی نیست که ...
این یه همکاری سه جانبه بین Gamespot - Microsoft و Activision هست ...

به هر حال هر کسی که اشتراک Gold در XBL داشته باشه و Gamertag صحیح وارد کنه ، این Code رو میگیره و میتونه نسخه Beta رو از Market دانلود کنه و با وارد کردن کد ، کاملا قانونی بازی کنه ....

شما 100 درصد مطمئن باش ...

در این ماجرا هیچ گونه مشکوکتی وجود نداره. مگه BETA KEY پولی بوده که این بخواد مجانی بده؟ beta key از همون روز اول مجانی بوده ولی به صورت رندم و شانسی برای افرادی که ثبت نام می کردند فرستاده می شد تا چند وقت پیش. ولی چند روزه سایت های gamespot و eurogamer از طرف خود www.charlieoscardelta.com که سایت رسمی بازی call of duty هست اقدام به دادن توکن به کاربراشون کرده اند!

هیچ خطری در این مورد وجود نداره...! من که امشب می رم برای دانلود!

شما کد رو گرفتی ؟

پ.ن : کسانی که موفق شدن کد رو بگیرن بیان بگن ، ببینیم چند نفر موفق شدن ؟!

پ.ن 2 : خیلی حال میده نه ؟
:(:((

دوستان من به علت اطمينان شديد كه به شما دارم ميخوام دست به كار شم فقط حجم فايل چقدره؟
با Dial up تا 6 صبح تموم ميشه؟ بن كه نميشيم بخاطر دانلود؟

شما اول دانلود میکنی ، وقتی خواستی بازی کنی Code رو وارد میکنی ....
مطمئن باش ....

آقا یکی میشه بگه این کد کجا میره من هر چی می زنم اینو می گه :
Thank you for your interest in the Call of Duty 4: Modern Warfare Xbox360 Multiplayer Beta. Sadly, we’ve run out of tokens. Please come back tomorrow to try again.
* ویرایش : بالاخره فرستادن این کد رو

آخرین ویرایش:
بله مثل اینکه ظرفیت واگذار کردن کدها فعلا تموم شده . میگه فردا امتحان کن ... .
میخواستیم امشب بریم واسه دانلود که متاسفانه نشد ...
درجواب احمد رضا هم بگم تا اونجایی که من یادمه حجم فایل 1G بود . با Dial Up سخته گرفتنش اما واقعا ارزشش رو داره که ادم چند روز فقط بشینه همینو دانلود کنه .

آخرین ویرایش:
من دیشب بازی رو دانلود کردم. فقط یک کلمه می تونم بگم فوق العادس بازیش. یعنی فردا بیان بگن بهترین بازی سال 2007 cod4 شد اصلا تعجب نمی کنم. فقط مشکل اینکه چون مسافت با امریکای ها لگ داره بازی و درست نمی شه کشت ولی خوبیه بازی اینکه بخش آنلاینش انقدر حوب و روان طراحی شده که شما با وجود لگم، باز راه رفتن شخصیتتون کند نمی شه.

حجم دمو هم 1GB هست که فکر نمی کنم کسی با dial-up بتونه بگیره.

خب بچه ها از اونجایی که ظرفیت واگذار کردن کدها به اتمام رسیده بود و Gs عنوان کرده بود که فردا ( یعنی امروز ) کدهای جدیدی رو در دسترس عموم قرار میده , حالا قرار هست که Gs حدودا 45 دقیقه دیگه کدهای جدید رو رو سایت قرار بده ( الان ساعت 18:56 هست ) . اگر کسی از شما منتظر این کد بودید بهتره کم کم اماده بشید . ( من که خودم بدجور اماده شدم :دی )

آخرین ویرایش:
با سلام
هر کسی که هنوز کد نگرفته و کد COD4 می خواد سریع بره به سایت Gamespot و کد بگیره چون همین الان که من دارم این پست رو می زنم مجددا کد می دهد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or