GAMESPOT لیست Most Anticipated Games of 2012 خود را اعلام کرد

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون بابت خبر و لیست. E-Mail اش همین چند دقیقه قبل از Gamespot برام اومده بود... :)

لیست بدی نیست، ولی تنها کم و کسری مهمش به نظر من جای شدیدا خالی Metro: Last Light هستش. بازی یی که نسخه قبلی اش (Metro 2033) از سایت ها لقب "شاهکار ناقص" رو گرفته بود و سازنده هاش قول دادند که بازی بعدی رو به یه "شاهکار بی نقص" تبدیل کنند...
23t06dg.gif

ممنون بابت خبر و لیست. E-Mail اش همین چند دقیقه قبل از Gamespot برام اومده بود... :)

لیست بدی نیست، ولی تنها کم و کسری مهمش به نظر من جای شدیدا خالی Metro: Last Light هستش. بازی یی که نسخه قبلی اش (Metro 2033) از سایت ها لقب "شاهکار ناقص" رو گرفته بود و سازنده هاش قول دادند که بازی بعدی رو به یه "شاهکار بی نقص" تبدیل کنند...
23t06dg.gif
لیست خوبیه. ولی باز هم به جز Metro: Last Night بازیهای بزرگ دیگه ای جاشون خالی هست. مثل:
Syndicate / Th Darkness II / Resident Evil: Operation Racoon City / Final Fantasy XIII-2 / Soul Calibur V

آورین آورین
SFxT
جاش باید تو Top 10 باشه...
با چیزایی که تا حالا من ازش دیدم خیلی بهش امید دارم
کاش ملت ایران یه ذره به فایتینگ بیشتر اهمیت میدادن.
وحید وقتی SFxT هست چرا Soul Calibur? حالا SFxTـم نه، Dead or Alive هستش... قطعا با چیزایی که من دیدم 2012 میشه یه Turning Point واسه بازیهای Fighting تو نسل. کاش Street Fighter Third Strikeـو میذاشتن امسال میدادن، اونموقع همه چی کامل میشد.

Dead or Alive هستش
به اندازه کافی دوستان رو در جبهه این بازی خواهم دید در سال آینده ! بذار 4 تا امتیاز در بیاد ازش :دی ...
احتمال میدم کله این داستانی که با فنای تکن داریمو با اینم داشته باشیم
biggrin1.gif

ولی خدایی سبک فایتینگ تو ایران اونقد جا نیفتاده که بیان جبهه گیری کنن واسش، بیایین بشناسن این سبکو بعد جبهه بگیرن آدم کمتر حالش گرفته میشه.
جبهه منظورم اینه که همه میشن دُعا فن :دی !

آخرین ویرایش:
به اندازه کافی دوستان رو در جبهه این بازی خواهم دید در سال آینده ! بذار 4 تا امتیاز در بیاد ازش :دی ...

احتمال میدم کله این داستانی که با فنای تکن داریمو با اینم داشته باشیم :دی
ولی خدایی سبک فایتینگ تو ایران اونقد جا نیفتاده که بیان جبهه گیری کنن واسش، بیایین بشناسن این سبکو بعد جبهه بگیرن آدم کمتر حالش گرفته میشه.

چرا هیچ کدوم از سایتا the last of us رو نمیذارن؟ :(
آخه هنوز تاریخ ریلیز رسمی براش تعیین نشده. احتمال اینکه اوایل 2013 بیاد هم کم نیست.
بعضی سایت ها فقط عناوینی که 100% مشخصه اون سال میان یا احتمالش خیلی زیاده رو میذارن.

چرا هیچ کدوم از سایتا the last of us رو نمیذارن؟ :(
چون بازی هنوز تاریخ مشخص نداره و گفتن آخر 2012 یا اول 2013 ، ممکنه توی خیلی از سایت ها حضور نداشته باشه ! البته بازی های دیگه ای هم با این شرایط هستن ولی احتمال عرضه ـشون توی 2012 نزدیک به 100% هست.
البته هیچ کدوم از سایت ها هم نمیشه گفت. مثلآ IGN گذاشته یا اینجا یا اینجا یا حتی اینجا به طرز عجیبی رتبه یک رو به بازی داده !! :دی
دیگه بگذریم از بعضی از سایت های مخصوص PS3 مثل این که به جای The Last Guardian این رو گذاشتن ! :دی
شاید سایت های دیگه هم باشن ولی اکثر اینا رو توی 3 صفحه اول گوگل پیدا کردم و دیگه جلوتر نرفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or