Gamespot: خریداران PS4 رضایت بیشتری نسبت به خریداران Xbox one دارند!

19Rodar

کاربر سایت
xbox-one-vs-ps4-578-80.jpg

طبق نظرسنجی که سایت گیم اسپات از خریداران کنسولهای نسل بعد انجام داده است، دارندگان PS4 احساس رضایت بیشتری نسبت به دارندگان Xbox one داشته اند.

این نظرسنجی که در فاصله 5 روز بین 5 دسامبر تا 10 دسامبر انجام شده است از تمام افرادی که در نظرسنجی شرکت کرده اند خواسته شده که بین عدد 0 تا 10 یک نمره به کنسول خود بدهند.نتیجه کلی نظرسنجی بدین صورت است که خریداران PS4 امتیاز 8.71 را از 10 به PS4 اختصاص دادند و در آن سو خریداران Xbox one امتیاز 8.20 را به کنسول خود داده اند.چیزی که بیشتر از هر چیز به چشم می آید این است که با توجه به نمره ای که هر دو گروه به کنسولهای نسل بعد سونی و مایکروسافت داده اند به نظر می رسد اکثرا از این دو کنسول راضی هستند.

در زیر نتایج نظرسنجی را به تفکیک می توانید مشاهده کنید.

02123370170828628100.png

آخرین ویرایش:
نیاز نیست هر چیزی تو منبع باشه! باید بیام روش خبر گذاشتن و سیستم کار ترجمه خبر و اخبار رو واسه شما توضیح بدم؟! شما اختلاف رو نگاه کن ببین زیاده یا کم؟اگر زیاده تا به جای ناچیز بنویسم زیاد!! حوصله هم ندارم با هیچکدومتون حرف بزنم.خبر رو بخون خوشت اومد لایک کن نیومد لطفا از تاپیک برو بیرون! هر کی انتقادی به خبری که من گذاشتم داره به خودش زحمت نده چیزی اینجا بگه چون شخصا اعصاب بحث کردن ندارم!!

اتفاقا کاملا نیاز هست ... خبری که از یک منبع دیگه ترجمه میشه عینا باید همون باشه و هیچ نظر و یا برداشت شخصی بهش اضافه نمیشه ( حتی اگه درست باشه ) . خبر رو ویرایش کنید و جاهایی که خودتون اضافه کردید رو حذف کنید .

در مورد اون اختلاف ناچیز هم یه توضیح بدم:)
اگه نمره 6 به پایین را نارضایتی در نظر بگیریم :
17 درصد از دارندگان اکس باکس ناراضی هستن در مقابل 7 درصد از دارندگان پی اس 4
اگه نمره 8 به بالا هم برای رضایت داشتن در نظر بگیریم، اونجا هم اختلاف 12 درصدی وجود داره.
حالا اگه 10 درصد اختلاف در افراد ناراضی و 12 درصد اختلاف در افرادی رضایتی زیادی دارن را ناچیز بدونیم، بنده هیچ حرفی برای گفتن ندارم...

حالا خوبه هیچ کدوم از این دو تا کنسول انحصاری خیلی بزرگیم نداشتن که ملت اینقدر ازشون راضین!

لذتی که طرف میبره میتونه از اون اولش یعنی Start up و بالا اومدن باشه تا گشت زنی در منو ها و محیط آنلاین و امکانات و ریخت کنسول و دسته و همه ی اینا فقط انحصاری نیست در ضمن انحصاری های بدی هم نداشته تا به الان

بحث کاملا بی ارزشی هست که کودومش بهتره واقعا نیاز به تفکر نداره که کنسولی که Gears of War , Halo , Forza , Fable و ... نداره اصلا کامل نیست به هیچ وجه. و کنسولی هم که God of War , The Last of Us , Uncharted , GT , LBP نداره اصلا کنسول نیست پس یه کنسول خوب کنسولی هست که همرو داشته باشه ( PS4 +XboxOne) و اینکه کنارش یه PC با DOta2 و CS 1.6 باشه همه چیز اینجوری حله.

باور کن تعداد زیادی از خریداران پلی استیشن غصه نداشتن این انحصاریهای XBOX رو نمیخورن و مهمتر اینکه اصلا بهشون فکر هم نمیکنن " ولی خیلی از خریدارن XBOX غصه نداشتن انحصاریهای PlayStation رو میخورن طوریکه بعضیاشون حتی میرن کنسول کسی رو قرض میگیرن یا اصلا یه پلی استیشن تنگش میخرن.این چیزا رو طی 7 سال رقابتی که بین دو کنسول نسل هفتمی هست زیاد دیدم نه اینکه فل بداهه چیزی سروده باشم"هم توی سایتای گیم و هم توی زندگی واقعی.

باور کن تعداد زیادی از خریداران پلی استیشن غصه نداشتن این انحصاریهای XBOX رو نمیخورن و مهمتر اینکه اصلا بهشون فکر هم نمیکنن " ولی خیلی از خریدارن XBOX غصه نداشتن انحصاریهای PlayStation رو میخورن طوریکه بعضیاشون حتی میرن کنسول کسی رو قرض میگیرن یا اصلا یه پلی استیشن تنگش میخرن.این چیزا رو طی 7 سال رقابتی که بین دو کنسول نسل هفتمی هست زیاد دیدم نه اینکه فل بداهه چیزی سروده باشم"هم توی سایتای گیم و هم توی زندگی واقعی.
یعنی با این وجود هم تازه فروششون مساویه :-/

یعنی با این وجود هم تازه فروششون مساویه :-/
دوست عزیز میشه بگید چند سالتونه مهمه؟
فردا29ساله میشم
خب اوکی.فروششون که برابر نیست فروش جهانیه PS3 حدود 81,166,157 و X360 حدود 79,987,448 و این آخرین آماره.این در حالیه که اولای نسل هفتم مایکروسافت از سونی کلی پیش بود بدلیل قیمت بالای کنسول و سخت بودن ساختن بازیهای مولتی برای PS3.

ولی سونی با تصحیح اشتباهاتش ورق رو برگردوند و از 3سال پیش تا آخرای نسل از مایکروسافت جلو افتاد طوری که سال آخر نسل هفتم هیچ حرفی در برابر سونی نداشت و گیمرهای ایکس باکس فقط شاهد رقابت بازیهای مولتی با انحصاریهای سونی بودن.شروع نسل بعد هم که دیگه قضیه PS4 رو همه میدونیم چطوری شروع کرده از لحاظ سخت افزاری.

در پایان بازیهایی که نام بردی فکر نکنم کسی از فن های سونی غصه نداشتنشو بخوره.حالا نمیدونم دلیلت چیه که میگی چون PS این بازیها رو نداره کامل نیست ولی اینو بدون که خریداران PS توی نسل هفتم دغدغه انحصاریهای تاپ رو نداشتن و سونی هنوز که هنوزه داره برای 2سال آینده PS3 انحصاری معرفی میکنه.خب طرف دیگه کجای دلش غم نداشتن بازی رو بخوره.

ضمنا من توی انحصاریهای ایکس باکس چیز آنچنانی ندیدم که وادارم کنه کنسولشو بخرم.گیرز هم بازی کردم بازی مالی نبود که انقدر ازش تعریف میکردن.

در پایان بهت پیشنهاد میکنم نسل بعد PS4 بگیر که کلی بازی انحصاری داره و شایدم بیشتر و مثل PS3 این بازیهای عالی رو از دست ندی.اگه کراش هم انحصاری PS4 اعلام بشه و بدست ناتی داگ هم ساخته بشه که دیگه فاتحه رقیب خوندس:d

آخرین ویرایش:
اتفاقا کاملا نیاز هست ... خبری که از یک منبع دیگه ترجمه میشه عینا باید همون باشه و هیچ نظر و یا برداشت شخصی بهش اضافه نمیشه ( حتی اگه درست باشه ) . خبر رو ویرایش کنید و جاهایی که خودتون اضافه کردید رو حذف کنید .

یعنی متن تمام خبر های سایتهای جهان یکی هست و هر کس که اولین خبر رو بزنه تمام سایتهای جهان باید طوطی وار اون خبر رو بدون یک ، اضافه یا کم تو سایت خوشون قرار بدن..؟

این خبر هم مشخص هست که اختلاف 0.5 درصدی بسیار ناچیز هست و چه گفته بشه چه گفته نشه هر آدم عاقلی بهش پی می بره.

نمیدونم چرا جدیداََ مد شده تو هر بحثی سری میرن تاریخ عضویت و سن طرف رو نگاه میکنن
شخصیت و درجه فرد به سن و اعتبارش تو سایت نیست بلکه میشه با دید کلی به پستهاش برداشت مناسبی ازش داشته باشی
مثلاََ یه فن از 5 سال پیش اینجل عضو بوده اما پستها و دیدگاه هایش هیچ ارزشی هیچ وقت نداشته و نداره و مثل یه بچه نظر میده

دوست عزیز میشه بگید چند سالتونه مهمه؟ خب اوکی.فروششون که برابر نیست فروش جهانیه PS3 حدود 81,166,157 و X360 حدود 79,987,448 و این آخرین آماره.این در حالیه که اولای نسل هفتم مایکروسافت از سونی کلی پیش بود بدلیل قیمت بالای کنسول و سخت بودن ساختن بازیهای مولتی برای PS3. ولی سونی با تصحیح اشتباهاتش ورق رو برگردوند و از 3سال پیش تا آخرای نسل از مایکروسافت جلو افتاد طوری که سال آخر نسل هفتم هیچ حرفی در برابر سونی نداشت و گیمرهای ایکس باکس فقط شاهد رقابت بازیهای مولتی با انحصاریهای سونی بودن.شروع نسل بعد هم که دیگه قضیه PS4 رو همه میدونیم چطوری شروع کرده از لحاظ سخت افزاری. در پایان بازیهایی که نام بردی فکر نکنم کسی از فن های سونی غصه نداشتنشو بخوره.حالا نمیدونم دلیلت چیه که میگی چون PS این بازیها رو نداره کامل نیست ولی اینو بدون که خریداران PS توی نسل هفتم دغدغه انحصاریهای تاپ رو نداشتن و سونی هنوز که هنوزه داره برای 2سال آینده PS3 انحصاری معرفی میکنه.خب طرف دیگه کجای دلش غم نداشتن بازی رو بخوره. ضمنا من توی انحصاریهای ایکس باکس چیز آنچنانی ندیدم که وادارم کنه کنسولشو بخرم.گیرز هم بازی کردم بازی مالی نبود که انقدر ازش تعریف میکردن. در پایان بهت پیشنهاد میکنم نسل بعد PS4 بگیر که کلی بازی انحصاری داره و شایدم بیشتر و مثل PS3 این بازیهای عالی رو از دست ندی.اگه کراش هم انحصاری PS4 اعلام بشه و بدست ناتی داگ هم ساخته بشه که دیگه فاتحه رقیب خوندس:d
البته من اسم بازی نیوردم و من دقیقا همزمان با اومدن ps3 ایکس باکس خریدم ودلیل اصلیم گیرز بود (این تفاوت سلیقه است) وحدودا دو ساله ps3خریدم واتفاقا باهمه بازی هاش حال کردم (بیشتر سری آنچارتد بعد کیلزون و درآخر گاد که یه خورده زد تو ذوقم) تو نسل جدید هم اولویتم آنلاینه واگر شرایط جور باشه ایکس 1میگرم ولی اگه ایترنت اذیت کرد که مطمئنا ps4 میگرم .

با نهایت احترام به درک که چی گرفتید و میخواید چی بگیرید. در ضمن دوست عزیز تاپیک زننده! شما یه حرفی زدین الان توش گیر کردین با این حرفاتون میخواین جمع کنین.حالتون مشخصه..والا اگه منم بودم حوصله بحث کردن با کسیو نداشتم

Gamespot: خریداران PS4 رضایت بیشتری نسبت به خریداران Xbox one دارند!
خب این که اصن نیاز به رای گیری و نظرسنجی نبود...مثل روز روشن بود این قضیه;)
Sony We Belive In You:bighug:

ps4 داران کلا همه ناراضی هستن ولی x1 داران همه خوشحالن از اینکه 500$ دادن ولی بتل و cod رو روی 720p بازی میکنن:lol:;))
:)) کی حاضره بازی ر که میکنه با گرافیک کمتر باشه در حالی که میتونه 100 دلار کمتر بده ولی با گرافیک بهتر بازی کنه :d واقعا مایکر باید به ایشون(K AN E) یه وان بده اگه نده خدایی نامرده :d

چرا فکر می کنید رضایت مشتری فقط به خاطر رزولوشن بیشتر هست..؟

طرف کنسول می خره که از بازی های انحصاری متنوع اون لذت ببره و همچنین بتونه به بهترین شیوه ممکن از بخش آنلاین لذت ببره و اگر با یک هماهنگی کامل بین PC و تبلت و وینفون و کنسولش باشه بسیار بیشتر لذت می بره و اینکه بتونه از سیلی از امکانات جانبی و مولتی مدیا بهره ببره قطعا براش ارزش مند هست..

اشتباه ما این هست که خیال می کنیم کل دنیا با تمام فرهنگش تو سایت بازی سنتر خلاصه شده و اگر 4 تا لایک پست من که طرفدار کنسول خاصی هستم بیشتر بخوره یعنی اون کنسول از همه لحاظ برتر هست..!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or