Gamespot: خریداران PS4 رضایت بیشتری نسبت به خریداران Xbox one دارند!

19Rodar

کاربر سایت
xbox-one-vs-ps4-578-80.jpg

طبق نظرسنجی که سایت گیم اسپات از خریداران کنسولهای نسل بعد انجام داده است، دارندگان PS4 احساس رضایت بیشتری نسبت به دارندگان Xbox one داشته اند.

این نظرسنجی که در فاصله 5 روز بین 5 دسامبر تا 10 دسامبر انجام شده است از تمام افرادی که در نظرسنجی شرکت کرده اند خواسته شده که بین عدد 0 تا 10 یک نمره به کنسول خود بدهند.نتیجه کلی نظرسنجی بدین صورت است که خریداران PS4 امتیاز 8.71 را از 10 به PS4 اختصاص دادند و در آن سو خریداران Xbox one امتیاز 8.20 را به کنسول خود داده اند.چیزی که بیشتر از هر چیز به چشم می آید این است که با توجه به نمره ای که هر دو گروه به کنسولهای نسل بعد سونی و مایکروسافت داده اند به نظر می رسد اکثرا از این دو کنسول راضی هستند.

در زیر نتایج نظرسنجی را به تفکیک می توانید مشاهده کنید.

02123370170828628100.png

آخرین ویرایش:
رزولوشن و فریم دهی کمی طرفدار های وان رو ناراحت کرده چون الانتو لایو استریم های بتل تو یوتوب همش بین مقایسه تو بازی ها مولتی پلتفرم مثل بتل رای رو به پلی استیشن میدن .
ولی خوب .. هر کسی با بازی های ایکس باکس بزرگ شده باشه وان رو انتخاب میکنه و همینطور کسی که با انحصاری های سونی حال کنه میره طرفش .. مثل خودم;;)

رزولوشن و فریم دهی کمی طرفدار های وان رو ناراحت کرده چون الانتو لایو استریم های بتل تو یوتوب همش بین مقایسه تو بازی ها مولتی پلتفرم مثل بتل رای رو به پلی استیشن میدن .
ولی خوب .. هر کسی با بازی های ایکس باکس بزرگ شده باشه وان رو انتخاب میکنه و همینطور کسی که با انحصاری های سونی حال کنه میره طرفش .. مثل خودم;;)

مگه چند ساله ایکس باکس وارد عرصه شده که بخواد کسی هم باهاش بزرگ شده باشه!!
از اون حرفا بودها...

ما یه نگاهی به منبع انداختیم، این جمله ها را پیدا نکردیم:
هرچند که اختلاف بسیار ناچیز است!
مشاهده می کنید که اختلاف ناچیز است و چیزی که بیشتر از هر چیز به چشم می آید این است که
شاید تو خود سایت Gamespot هستش:-/

اصولا، معنی بزرگ شدن با یه کنسول اینه که از همون اول ساخت و با اومدن اون دستگاه اون رو بخری با بازی‌هاش خاطره داشته باشی و بعد از گذشت زمان اون بازیها رو در پلتفرم جدید شرکتت دوباره زنده کنی.
حالا حرف شما با این جمله من صدق می‌کنه؟ فکر نمی کنم. پیشرفت Xbox از 360 بود و اصولا Xbox Original چیزی به هلو نداشت که کسی بخواد باهاش زندگی کنه...

حدودا 12 سال یعنی اگه مثلا شما18 سالتون یاشه واز اول ایکس باکس داشتید معنیش بزرگ شدن با کنسول میشه!

ایکس باکس اولیه رو حساب نکنیم بهتره...
فقط عرضه شد اون زمون یه بچه هم میدونست بین ps2,xbox کدوم رو انتخاب کنه!!همین 360 رو حساب کنید...
در ضمن 26 سالمه و عدد 18 رو از کجا آوردی خدا میدونه...

A GameSpot poll has revealed that PS4 owners are more satisfied than Xbox One owners.

Between December 5 and December 10, 3950 GameSpot and GameFAQs users were surveyed and were asked to grade their level of satisfaction on a scale of 1-10. PS4 owners averaged at 8.71 out of 10 while Xbox One owners averaged at 8.20 out of 10. No one admitted to being “extremely dissatisfied”. 39% of PS4 owners were “extremely satisfied” while 33% of Xbox One owners felt the same way. 28% of PS4 owners gave the console a 9/10 whereas 22% of Xbox One owners gave their console the same score. The lowest score PS4 received was 4/10 whereas the lowest score Xbox One received by 2% of respondents was 3/10.
Overall, it seems that buyers of both consoles are generally happy with their purchase

من هر چقدر این متن رو خوندم اختلاف ناچیز رو ندیدم مگه اینکه کلمه های جدید وارد زبان شده !

بحث کاملا بی ارزشی هست که کودومش بهتره واقعا نیاز به تفکر نداره که کنسولی که Gears of War , Halo , Forza , Fable و ... نداره اصلا کامل نیست به هیچ وجه. و کنسولی هم که God of War , The Last of Us , Uncharted , GT , LBP نداره اصلا کنسول نیست پس یه کنسول خوب کنسولی هست که همرو داشته باشه ( PS4 +XboxOne) و اینکه کنارش یه PC با DOta2 و CS 1.6 باشه همه چیز اینجوری حله.

من هر چقدر این متن رو خوندم اختلاف ناچیز رو ندیدم مگه اینکه کلمه های جدید وارد زبان شده !
نیاز نیست هر چیزی تو منبع باشه! باید بیام روش خبر گذاشتن و سیستم کار ترجمه خبر و اخبار رو واسه شما توضیح بدم؟! شما اختلاف رو نگاه کن ببین زیاده یا کم؟اگر زیاده تا به جای ناچیز بنویسم زیاد!! حوصله هم ندارم با هیچکدومتون حرف بزنم.خبر رو بخون خوشت اومد لایک کن نیومد لطفا از تاپیک برو بیرون! هر کی انتقادی به خبری که من گذاشتم داره به خودش زحمت نده چیزی اینجا بگه چون شخصا اعصاب بحث کردن ندارم!!

نیاز نیست هر چیزی تو منبع باشه! باید بیام روش خبر گذاشتن و سیستم کار ترجمه خبر و اخبار رو واسه شما توضیح بدم؟! شما اختلاف رو نگاه کن ببین زیاده یا کم؟اگر زیاده تا به جای ناچیز بنویسم زیاد!! حوصله هم ندارم با هیچکدومتون حرف بزنم.خبر رو بخون خوشت اومد لایک کن نیومد لطفا از تاپیک برو بیرون! هر کی انتقادی به خبری که من گذاشتم داره به خودش زحمت نده چیزی اینجا بگه چون شخصا اعصاب بحث کردن ندارم!!

اول اینکه :

هر خبر دارای 3 بخش اصلی است. مقدمه، بدنه اصلی خبر و پایان. لزومی ندارد خبر حتما ترجمه خط به خط منبع باشد. به غیر از نقل قول های مستقیم، می‌توانید برای مقدمه و پایان خبر، برداشت خود از خبر را بنویسید. ولی این کار باید به درستی صورت گیرد و اصل امانت داری در انتقال خبر حفظ شود.

پس خبر رو لطفا ویرایش کنید که نه مقدمه هست و نه پایان خبر .

مورد دوم هم اینکه شما در مقامی نیستی که به من بگی بیا تو تاپیک یا برو بیرون . اعصاب بحث کردن هم نداری نیا فروم عزیزم .

این که من تو چه تاپیکی برم و نرم به تو مربوط نیست!:) اوکی؟
این که اعصاب بحث کردن داری یا نه هم اصلا برام مهم نیست.
خبر منبع داره و بر اساس اون خبر ترجمه میشه. اگه قرار بود هر چی خودت خواستی بهش اضافه کنی، تو اون بخش منبع، لینک به فلان جا نده و بنویس منبع خودم هستم و یه سایتی!!

به عنوان کسی که فعالیتی در این مورد داشتم ایرادی به ترجمه نمیبینم چون بنا به همون اصلی که خودتونم میزارید امانت داری حفظ شده و نه از ارزش معنی خبر کم شده و نه چیزی عوض شده!نحوه ترجمه و تیتر هم تا حدود زیادی بسته به خبرنگار داره(هر چند موردی که قبل گفتم رو تغییر نده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or