آخرین ویرایش:
یه قرارداد منع تبلیغات وجود داره یا از سمت قراردادهای قبلی یا رگولاتوریها.هر چی عکس گذاشتی اسم پلتفرمها رو گذاشته و کنارش هم گیمپس نوشته، تو عکسهایی که از CoD گذاشتی دقیقا کدوم پلتفرم ذکر شده که دنبال گیمپس میگردی؟! تو پیج اصلی Xbox تبلیغ گیمپس میکنه، تو یوتیوب تبلیغ گیمپس میکنه ولی خب مایکروسافت بهشون اجازه نداده تبلیغ کنه
ماله کشی انگار خیلی برات سخته که ملت میتونن روز اول با گیمپس این رو بازی کنن، از لذت بازی کردن شما چیزی کم میشه یا سهامت میاد پایین یا حقوقت رو قطع میکنن؟ اتفاقا یادآور حامی EA دقیقا خود شما هستی که متوسل به هر مزخرفی برای نابودی دشمنی! اصلا قشنگ خود EA هستی، فقط کافیه قبل از هر کامنت یه «مرگ بر مایکروسافت» هم بزاری
چندین ساله وضع همینه متأسفانه ، به جز آخرین کنفرانس مایکرو البته که عالی بودمن افسرده شدم یا ۸۰درصد بازی ها شر و ور بودن؟تقریبا بجز چندتا بازی همشون از این کو آپ ها و آنلاین شر و ور بودن.
بنیانگذار استودیو Blur بوداون مرد کی بود داشت گریه میکرد تو مراسم ؟ من داشتم از کانال دیوید جفی نگاه میکردم نفهمیدم کی بود .
تیم میلر کارگردان ددپول 1 و سریال Love Death + Robotsاون مرد کی بود داشت گریه میکرد تو مراسم ؟ من داشتم از کانال دیوید جفی نگاه میکردم نفهمیدم کی بود .
من الان یه مدته همه این کنفرانسها رو میرم از کانالهای تلگرامی خلاصش رو میبینم.یا واقعا صنعت گیم تو رکوده و یا ماها دیگه خیلی سخت پسند شدیم.شایدم از عوارض پیری باشهONL دیشب فکر کنم با اختلاف بدترین چیزی بود که تو این چند وقت دیدم. حتا حوصله نداشتم نگاش کنم. چرا انقدر هر سال همه چی بدتر میشه؟ کلا از همه نظر!
از تریلر یه بازی خوشش اومد, رفت قرمز کرد اومدتیم میلر کارگردان ددپول 1 و سریال Love Death + Robots
راستی دیوید جفی چرا رنگ قرمز زده بود به صورتش؟
دم شما گرم.نمیدونم جاش اینجاست یا تایپک دیگه ای. باز هم مثل هر ساله رفتم Gamescom.
View attachment 347289
View attachment 347284
امروز تونستم دموی بیست دقیقه ای از بیست دقیقه ای Avowed رو ببینم و به نظرم خوب بود. گیمپلی بسیار خوبی داره ولی متاسفانه داستانش زیاد جذاب به نظر نمیرسه. فقط بهشون پیشنهاد دادم که این عددهای Damage رو خذف کنن. بعضی هاشون خیلی بزرگ هستن. در کمال تعجب بهم گفت تا الان بهش فکر نکرده بودیم.
از تهیه کننده ی Obsidian هم در مورد Outer world 2 پرسیدم که تایید کرد که سال دیگه به احتمال زیاد توی تابستون نمایش اولیه خواهن داشت.
View attachment 347286
Commondos هم چک کردم و بسیار شبیه نسخه های قبلیشه.
View attachment 347285
اما Indiana Jones . دموی بیست دقیقه ای هم از اون دیدم. به نظر بازی متوسط رو به بالاست. نمیدونم مشکل از نمایش بود یا بازی ولی مشکل FOV داره. مثلا بعضی جاها دست ایندی نصف تصویر رو گرفته بود. گرافیک خیلی معمولی بود و مبارزات هم چی. خاصی نداشت. دمشون گرم که به کلاه بهمون دادن، کلاه خیلی خوبیه.
View attachment 347287
View attachment 347288
View attachment 347290
شاید این جمعه بیایداين نمايشگاهم گذشت و سونى هيچ كارى نكرد.
خودشون از ماه ها قبل، گفته بودن حضور ندارنداين نمايشگاهم گذشت و سونى هيچ كارى نكرد.