نمایشگاه/رویداد Gamescom 2025

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
GxCKF_JXIAANPUB.jpg

مراسم سالانه Gamescom: Opening Night Live با اجرای جف کیلی به صورت آنلاین برگزار می‌شود. این رویداد، شروع رسمی نمایشگاه گیمزکام است و در آن از بازی‌های جدید و تریلرهایشان رونمایی می‌شود.

اطلاعات مراسم:

• رویداد: Gamescom: Opening Night Live
  • تاریخ به وقت ایران: سه‌شنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
  • ساعت به وقت ایران: ۲۱:۳۰ (۹:۳۰ شب)
  • روش تماشا: آنلاین از طریق پلتفرم‌های یوتیوب و توییچ
اجرای زنده موسیقی:

همچنین در این برنامه، یک بخش ویژه برای اجرای زنده موسیقی بازی Clair Obscur: Expedition 33 در نظر گرفته شده است.

این قطعه توسط آهنگساز بازی، لورین تستارد، و خانم آلیس دوپورت-پرسیه اجرا خواهد شد.

GxuGgzcbMAAHWyz.jpg

لینکهای پخش زنده

1755623656050.png 1755625993287.png

Last edited by a moderator:
ربطی به کیلی ندارد، مسئله صنعت گیم به‌طور کلی همین است. وقتی از Halo خبری نیست،وقتی Splinter Cell فراموش شده، وقتی Prince of Persia سال‌هاست غایب است، وقتی از Rocksteady چیزی نمی‌بینیم، وقتی BioShock خاموش است، و وقتی از استودیوهایی مثل Santa Monica و Naughty Dog خبری نیست ــ و بسیاری بازی‌ها و استودیوهای دیگر انگار محو شده‌اند ــ شما چه انتظاری داریدکه جف بتواند کاری خارق‌العاده انجام دهد؟ اگر Resident Evil هم نباشد تا به مراسم پرستیژ بدهد، واقعاً جف چه خاکی باید به سرش بریزد؟
و بعد عده ای می آیند و می گویند صنعت گیم در بالاترین سطح ممکن است، پس لابد من در جهانی دیگر زندگی می‌کنم.

نمایش متوسطی بود، چندتا بازی خوب معرفی شد و یه عالمه بازی بدرد نخور. البته از گیمزکام نمیشه انتظار بیشتری هم داشت.
نمایش RE9 هم به شدت ضعیف بود، کاش کلا چیزی نشون نمیدادن و به جاش یه تریلر درست و حسابی واسه شوکیس کپکام آماده می‌کردن.

• Like
Reactions: Natural Killer
ربطی به کیلی ندارد، مسئله صنعت گیم به‌طور کلی همین است. وقتی از Halo خبری نیست،وقتی Splinter Cell فراموش شده، وقتی Prince of Persia سال‌هاست غایب است، وقتی از Rocksteady چیزی نمی‌بینیم، وقتی BioShock خاموش است، و وقتی از استودیوهایی مثل Santa Monica و Naughty Dog خبری نیست ــ و بسیاری بازی‌ها و استودیوهای دیگر انگار محو شده‌اند ــ شما چه انتظاری داریدکه جف بتواند کاری خارق‌العاده انجام دهد؟ اگر Resident Evil هم نباشد تا به مراسم پرستیژ بدهد، واقعاً جف چه خاکی باید به سرش بریزد؟
و بعد عده ای می آیند و می گویند صنعت گیم در بالاترین سطح ممکن است، پس لابد من در جهانی دیگر زندگی می‌کنم.

فکر نمیکنی یه بخشی از عدم جذابیت این برنامه ها ذات تکراریشون هست؟ اینکه هرچی جف کیلی اجرا میکنه، که یعنی عملا همه برنامه های جنرال گیم سال، یه شکل و فرمت داره و پر شده از محتوای تبلیغاتی و حضور آدم عای بیخود و بی ربط؟

پ.ن: من هنوز جف کیلی رو بابت آوردن تیموتی شالامی برای اهدا جایزه سال به بالدورز گیت، اونم وقتی تاد هاوارد اونجا حضور داشت، نبخشیدم!

فکر نمیکنی یه بخشی از عدم جذابیت این برنامه ها ذات تکراریشون هست؟ اینکه هرچی جف کیلی اجرا میکنه، که یعنی عملا همه برنامه های جنرال گیم سال، یه شکل و فرمت داره و پر شده از محتوای تبلیغاتی و حضور آدم عای بیخود و بی ربط؟

پ.ن: من هنوز جف کیلی رو بابت آوردن تیموتی شالامی برای اهدا جایزه سال به بالدورز گیت، اونم وقتی تاد هاوارد اونجا حضور داشت، نبخشیدم!
قطعا همین‌طور است، اما اگر همین ذات تکراری را هم فاکتور بگیریم باز نصف مراسم خالی از محتوا می‌ماند.
خب، بازی‌هایی که عمو جف باید نشان بدهد کجاست؟
یکی بیاید به من بگوید این بازی‌ها دقیقاً در کدام گوری هستند؟

• Like
Reactions: 3DO
ربطی به آی پی نداره الان امسال عنوان POP Shadows به جای عنوان AC منتشر شده بود فرقی میکرد؟ Bioshock هم ایده نبوده راد فرگوسن فرتوت رو آوردن یه چیز mid و قالبی بدن بیرون آی پی رو بدوشن الان اینجوری ازش بازی بدن بیرون مشکل حل میشه؟ اینا اسمها و ایده های قدیمین زمان خودشون کار خودشونو کردن تموم شدن رفتن
صدای جدیدی نیست ایده ای نیست ربطی به این یا اون آی پی و استودیو نداره

الان یکی میاد میگه KCD2 تاریخ آر پی جی رو به قبل و بعد خودش تقسیم کرده لطفا بیا بگو راحت باش حتما از الان GOT 1.3 رو هم سوپر دیلاکس ادیشن پیش خرید کردی و فک میکنی هیچوقت همه چی اینقدر خفن نبوده

ربطی به آی پی نداره الان امسال عنوان POP Shadows به جای عنوان AC منتشر شده بود فرقی میکرد؟ Bioshock هم ایده نبوده راد فرگوسن فرتوت رو آوردن یه چیز mid و قالبی بدن بیرون آی پی رو بدوشن الان اینجوری ازش بازی بدن بیرون مشکل حل میشه؟ اینا اسمها و ایده های قدیمین زمان خودشون کار خودشونو کردن تموم شدن رفتن
صدای جدیدی نیست ایده ای نیست ربطی به این یا اون آی پی و استودیو نداره

الان یکی میاد میگه KCD2 تاریخ آر پی جی رو به قبل و بعد خودش تقسیم کرده لطفا بیا بگو راحت باش حتما از الان GOT 1.3 رو هم سوپر دیلاکس ادیشن پیش خرید کردی و فک میکنی هیچوقت همه چی اینقدر خفن نبوده
صنعت گیم با وجود بازی‌سازان مستقل از کمبود ایده رنج نمی‌برد،مشکل اینجاست که این صنعت شبیه مزرعه‌ای شده که دیر به دیر محصول می‌دهد. سرمایه‌گذاری روی یک آی‌پی حالا چند برابر گذشته هزینه‌بر است و ریسک‌پذیری عملا به تاریخ پیوسته. هر استودیویی اگر بازی بسازد و نفروشد، حکم مرگ خود را امضا کرده است. چنین وضعیتی مترادف با نبود رویکرد تازه در راستای ارتقای صنعت بازی نیست،بلکه در واقع بن‌بست ایده‌لوژیک بازی‌سازی است. یعنی فراتر از ساختار هدفمند، خود ساختار دچار انسجامی فرسایشی شده است.

• Like
Reactions: dark souls
البته اگه درست یادم باشه E3 هم اواخرش فقیر بودا!
ینی اکثر خاطراتی که ازش داریم مال اوایل نسل قبل و مخصوصا نسل 7 ـه که شاهکار بودن اما هرچی به اواخرش نزدیک شد افت کرد.

که خب اگه نگاه کنیم قوی بودنش هم صرفا بخاطر نحوه نمایشش نبود بلکه تعداد بازیای خفن بیشتر بود! نسل 7 بعضی از سالا تو یک سالش اندازه کل نسل 8 بازی سطح بالا داشت طبیعتا نمایشاش هم پربار تر بوده دیگه.
الانم که تعداد بازیای خفن کمتر شده (بخاطر تایم و هزینه ساخت بالا) طبیعتا نمیشه انتظار نمایش تو سطح نسل 7 داشت.

نمیدونم کسی اشاره کرد یا نه ولی افتصاح ترین جای مراسم نمایش CGI اکسپنشن جدید World of Warcraft بود . به چه فضاحتی افتاده بلیزارد .
قشنگ شبیه بازی های f2p شده برای مقایسه تریلر battle for azoreth که چندین سال پیش اومده رو با این مقایسه کنه آدم خودش می گیره قشنگ داره می ر سه به یه بازی گیم پسی

من بابت اونیمشا نگرانم حقیقت پرفرومنس بازی بعد هر نمایش داره داغون تر می شه امیدوارم به فکری بکنند انیمشین ها بشدت خشک بود فریم هم خیلی پایین بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or