نمایشگاه/رویداد Gamescom 2025

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
GxCKF_JXIAANPUB.jpg

مراسم سالانه Gamescom: Opening Night Live با اجرای جف کیلی به صورت آنلاین برگزار می‌شود. این رویداد، شروع رسمی نمایشگاه گیمزکام است و در آن از بازی‌های جدید و تریلرهایشان رونمایی می‌شود.

اطلاعات مراسم:

• رویداد: Gamescom: Opening Night Live
  • تاریخ به وقت ایران: سه‌شنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
  • ساعت به وقت ایران: ۲۱:۳۰ (۹:۳۰ شب)
  • روش تماشا: آنلاین از طریق پلتفرم‌های یوتیوب و توییچ
اجرای زنده موسیقی:

همچنین در این برنامه، یک بخش ویژه برای اجرای زنده موسیقی بازی Clair Obscur: Expedition 33 در نظر گرفته شده است.

این قطعه توسط آهنگساز بازی، لورین تستارد، و خانم آلیس دوپورت-پرسیه اجرا خواهد شد.

GxuGgzcbMAAHWyz.jpg

لینکهای پخش زنده

1755623656050.png 1755625993287.png

Last edited by a moderator:
خب مراسم احتمال زیاد با RE9 تموم میشه.

نمیدونم کیلی اگر کپکام نبود برای مراسم هاش به غیر از TGA میخواست چیکار کنه.
با این اوصاف بعیده نمایش هم چیز خاصی برای ارائه داشته باشه و صرفا برای جمع کردن بیننده داره مدام هینت می ده. امیدوارم چهره لیان رو ببینیم

تریلر یوتی تدوین فوتیج های قبلی با یه ترتیب جدید نبود؟ فکر کنم فقط یکی دوتا فوتیج جدید داشت، باقی از دم تکراری بودن. اونم کامل مشخصه از بس جف کیلی زیگیل شده یه چیز درست کردن دادن دستش نشون بده. حتا زوزه گرگ هم نداشتیم:دی

• Smile
Reactions: Destro
برای من که شخصا RE Fan نیستم و جز RE4 و RE5 بقیه ـشو تموم نکردم و این مراسمم برای RE ندیدم (که اگه میدیدم با این نمایش RE هم بیشتر ناامید می شدم) ، 2 ساعت مراسم هیـــچی برای من نداشت! واقعا آفرین داره! :):):)

• Like
Reactions: blak and jdepp
عجب کنفرانس مزخرفی بود رسما بازی جدید به انگشت های یه دستم نداشت اکثرا تریلرهای بازی های قبلا معرفی شده بود این هالو نایت هم چقدر زشت معرفی شد بابا مثل ادم یه تریلر بدید تاریخ عرضه مشخص کنید.
کلا خیلی بد و حوصله سر بر بود اون اوایلشم که هر بازی نشون میدادن شونصد ساعت با عواملش حرف میزدن|-)|-)|-)|-)|-)|-)|-)

صبح باید ساعت 6 صبح بیدار بشی بخاطر کار این همه بخاطر RE9 تحمل کنی بعد آخرش اون چیزی که انتظار داشتی در نیاد
x-(

این لیان لامصب کجاس~X(

• Like
Reactions: blak and FERYGAMER
Silksong دیگه رسما دوربین مخفیه، هی دارن میگن امسال امسال بعد یه تریلر نمیتونن مثل آدم نشون بدن هی میرن هر ایونتی ۵ ثانیه گیم پلی میدن که طرف رو پروژکتور نمایش بده

یه تایمی هایپ بودیم برای اسسین جدید و نسخه جدید بتلفیلد و جنگ PES و فیفا و.....

نسل هفت هر چی بود دیدیم، نسل هشتم هم فقط ریمستر و ریمیک بود، نسل فعلی هم کلا بگیر روش بره...

یا سن ما بالا رفته دیگه اینا جذاب نیستن، یا یه جای کار ایراد داره.

تو کل این نمایشا کلا نمیدونم فقط شاید رزیدنت ایول خوب بود. لعنت به این شرکتای پول پرست کلی IP خفن هست سال ها رفتن زیر یه من خاک، یکیش این یوبیسافت پوفیوزه هر سال به امید نسخه جدید SC میشینم پای استریما اما حیف اندر حیف...

IMG_20250819_234752_169.jpg

هرچی بیشتر فکر میکنم بین مزخرف شدن ایونت ها و این شخص رابطه های بیشتری پیدا میکنم.
اون E3 ها کجا و این سامرفست و دری وری های گیم اوارد که این باب کرد کجا.

چند شب پیش داشتم مراسم معرفی PS4 رو میدیدم.
در اصل یه مراسم فنی و تخصصی بود.
ولی آدمهایی که میومدن رو صحنه و نمایش هایی که نشون میدادن کُرک و پشم آدم میریخت. دیگه چه برسه به مراسم های اصلی گیمینگ اون زمان

IMG_20250819_234742_122_1.jpg

من فکر میکنم یه دلیل مزخرف بودن این نمایش ها، بیشتر فرمت و نحوی پرزنتیشن اون هاست. قدیم نمایش ها انقدر جنبه تبلیغاتی نداشت و بازی ها به صرف اینکه پول دادن نمیومدن ده دیقه وقت ملت رو بگیرن. برای معرفی هم بازیسازها و خالقین اصلی مجموعه ها میومدن و بعضا چون آدم های کاریزماتیکی بودن آدم کیف میکرد از دیدنشون، اما الان صرفا منباب دایورسیتی سعی دارن گلچین شده یه زن و مرد بیارن رو استیج و دیگه به سختی میشه خالقین اصلی بازی ها و مغزهای متفکر پشت اون هارو ببینی که با هیجان میان از ایده هاشون صحبت میکنن. همه تصنعی و ساختگیه. لبخندها، هیجان ها، داد و بیداد کردن ها، به وضوح میشه فهمید صرفا منباب جو دادن بیخوده نه اینکه یارو واقعا ذوق داشته باشه بیاد برای کل دنیا از آخرین بازی که ساخته حرف بزنه و نشون بده چی تو سرش میگذره! اون شور و حس و حال دیگه نیست انصافا! کسی نمیاد بازیشو رو استیج لایو اجرا کنه به همه نشون بده چی ساخته! چه گیم پلی بدیعی داره! چه داستان جسورانه ای نوشته! چه گرافیک خفنی ساخته! چه آرت دایرکشنی داره! همش شده تکرار پشت تکرار و هدف تنها حضور بخاطر دیده شدن و مارکتینگه و بس!

این در خصوص مجری ها هم صدق میکنه حتا. من واقعا هیچ وایبی از این خانوم مجری نمیگرفتم. خود جف کیلی هم که به نظرم شده دیگه یه برند و صرفا برای گسترده تر کردن برند خودش و جمع شدن مخاطبین بیشتر داره تلاش میکنه تا اینکه واقعا یه شو خوب بزاره. مخلص کلام اون عشق به ویدئو گیم دیگه دیده نمیشه! نه حتا تو خود بازی ها! بازی ها برای خلق یه چیز جدید یا گفتن یه داستان تازه ساخته نمیشن انگار، هیچ ذوق و هیجانی درشون نیست، هیچ ظرافتی، هیچ تکنولوژی جدیدی، هیچ نوآوری، همه کپی از رو دست همدیگه هستن. عملا همه بازی ها شدن کپی های همسان و بی پایان از سه چهار تا ژانر یا بازی خاص. یا کلون های سولزلایک، یا روگ لایک های مختلف، یا گاچا با فرمول وایفو و گرافیک پشم ریزون، مالتی پلیرهای تکراری و .... یه چیز خوبم که داشته باشه کسی با یه معرفی مسخره به شدت آدم رو دلزده میکنه!

مثلا من هنوز تو کف اون خانومه هستم که با اون ظاهر احمقانه و استرس بسیار بالا امد رو استیج تا WoW معرفی کنه! چی بود انصافی؟ مشکل من با این چیزاست بیشتر. یه زمان خالقین بازی ها میومدن، مثلا چقدر حال میکردیم یه روز رو استیج کریس متزن رو ببینیم، چه ابهتی داشت وقتی رای موزیکا و گرگ زشاک میومدن رو استیج، الان به نظرم اینا بیشتر شبیه دلقک های سیرک هستن تا بازیساز! یارو عوض اینکه همه رو حسابی هایپ کنه، از شدت استرس حتا نمیتونست حرف بزنه! من هر لحظه منتظر بودم از لای لباسش یه دسته گل بکشه بیرون پرت کنه سمت جمعیت و بعد با چندتا آفتاب بالانس از استیج بره بیرون! دلیلش هم به نظرم بی ربط بودنه! چون طرف خالق واو نیست! یکی از مدیران رده بالاییه، و صرفا بیزنس میفهمه و به وضوح انتخابش کردن چون میخواستن دایورسیتی رعایت بشه و از غافله ترند روز عقب نمونن! اینه که به نظرم از بس منقطعه از همه چی، و نقشی نداره در خلق این بازی ها، نمیتونه چیزی رو هم به من مخاطب منتقل کنه و من فقط یه رفتار به شدت احمقانه میبینم و یه استرس بی حد و حصر! لبخندهاش هم که ترسناک بود و یه جا هم فکر میکردی الان تسخیر میشه.

یا اون احمقی که امد لگو بتمن رو معرفی کنه. حرف زدنش بی نهایت کرینج بود و انقدر رو همه کلمات تاکید میکرد انگار واقعا مجری برنامه های قرعه کشی بانک ها برای اعلام برنده خوش شانس یه دستگاه ویبراتور طلایی مارک محسنی نسبه. یا این مسابقه تلفنی ها که مجری باید الکی عربده بکشه تا به نظر بیاد مخاطب داره یه چیز هیجان انگیز میبینه.

پ.ن: ایکاش دیگه جف کیلی هیچی نسازه و بندازنش بیرون از همه جا. همه چیز رو داره یه شکل و یکسان میکنه.
پ.پ.ن: خدا سونی رو هم لعنت کنه که شوکیس نمیزاره و به نظرم یه فحشی باید بخوره.

مگه مجبوری 2 ساعت ایونت بزاری؟

تو شرایطی که هرکسی ایونت خودشو داره...تو هم با یک ایونت نیم ساعته خیلی بازخورد بهتری می گیری...

ولی جف کیلی صرفا دنبال پول... نصف بازی های مراسم مثل تبلیغ بازی های اسکم توی تبلیغات توی Youtube(نسخه موبایلی و pc بازی هاشون متفاوت هست)

پس فردا می گه هر کی می خواد این زباله هارو لایو نبینه... پنج دلار ایونت رو بخره...

از این تریلرا و از این بازیا قبلا هم بود...ولی دیگه مراسم ها در شخصیت خودشون نمی دیدن اینارو نشون بدن...

عملا جف کیلی هم نباشه... ناشر ها می تونن با Youtube یک قرارداد مشارکت ببندن...خود Youtube میزبان اینجور مراسم ها بشه...:دی

حالا ما که تهش نت و کمی زمانمون رو حروم کردیم... خیلی ها بلیط می خرن...شاکی های اصلی باید اونا باشن که متاسفانه نیستن!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or