نمایشگاه/رویداد Gamescom 2025

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
GxCKF_JXIAANPUB.jpg

مراسم سالانه Gamescom: Opening Night Live با اجرای جف کیلی به صورت آنلاین برگزار می‌شود. این رویداد، شروع رسمی نمایشگاه گیمزکام است و در آن از بازی‌های جدید و تریلرهایشان رونمایی می‌شود.

اطلاعات مراسم:

• رویداد: Gamescom: Opening Night Live
  • تاریخ به وقت ایران: سه‌شنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
  • ساعت به وقت ایران: ۲۱:۳۰ (۹:۳۰ شب)
  • روش تماشا: آنلاین از طریق پلتفرم‌های یوتیوب و توییچ
اجرای زنده موسیقی:

همچنین در این برنامه، یک بخش ویژه برای اجرای زنده موسیقی بازی Clair Obscur: Expedition 33 در نظر گرفته شده است.

این قطعه توسط آهنگساز بازی، لورین تستارد، و خانم آلیس دوپورت-پرسیه اجرا خواهد شد.

GxuGgzcbMAAHWyz.jpg

لینکهای پخش زنده

1755623656050.png 1755625993287.png

Last edited by a moderator:
رزیدنت اویل برای من همیشه محبوب‌ترین و مهم‌ترین فرانچایز تاریخ بوده است هنوز هم دوست دارم نمایشی از گیم‌پلی این سری رو ببینم و دوباره به راکون سیتی برگردم، شهری که هر بار قدم گذاشتن در آن، ترکیبی از ترس و هیجان مطلق رو برام زنده می‌کند
می‌خواهم دوباره اون حس خاص، اون استرس های ناشی از بقا رو تجربه کنم.
این روزها هم گمانه‌زنی‌هایی هست که قرار است شاهد خداحافظی با یکی از شخصیت‌های اصلی باشیم. اگر این شایعه حقیقت داشته باشد بی‌شک با یکی از بزرگ‌ترین وداع‌های تاریخ گیم روبه‌رو خواهیم شد،وداعی که تا سال‌ها در ذهن بازیکن‌ها{مخصوصا فن های خاموش} باقی خواهد ماند.

یه نفر تو ردیت ادعا کرده مایکل آیرونساید (صداگذار سم فیشر) رو توی فرودگاه دیده که با همسرش داشته میرفته آلمان :دی

View attachment 389293
یاد E3 خیلی سال پیش افتادم یکی از بچه ها می‌گفت کلیف بی رو تو ورودی سالن مایکروسافت دیده که با دست عدد پنج رو نشون میداد به نشونه معرفی بازی تو نمایش مایکروسافت :D

یاد E3 خیلی سال پیش افتادم یکی از بچه ها می‌گفت کلیف بی رو تو ورودی سالن مایکروسافت دیده که با دست عدد پنج رو نشون میداد به نشونه معرفی بازی تو نمایش مایکروسافت :D

پسرعموش که اونوره دیده بود:دی کلیف بهش عدد 4 رو نشون داده بود:دی

گذر زمان یکم خاطره رو تغییر داده بود تو ذهنم ولی چیزی از مسموم بودنش کم نمیکنه :D

کلا این "پسرعموم که اونوره" یکی از بهترین میم های تاریخ بازیسنتره و من هنوزم ازش استفاده میکنم:دی

میگن تو همین مسیر هم یه نفر هرمن هالست و در حالی دیده که انگشت میانه ش رو نشون میداده

هرمن هالست که یه جای دیگه اش رو نشون داده بهمون:دی

فك كنم اولين e3 بعد شروع نسل ٨ يا e3 قبل شروع نسل بود :D

قبل شروع نسل بود:دی وقتی هنوز دعوای بین سونی و مایکروسافت خیلی داغ بود و مایکرو هم آی پی گیرز رو نخریده بود:دی چه دورانی بود ولی.

همین که تاپیک Gamescom یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای صنعت بازی، فقط سه صفحه جلو رفته است، خودش نشان می‌دهد یک جای کار می‌لنگد. اما اگر این تاپیک مربوط به یک بحث حاشیه‌ای مثل تیپ بود، از صبح تا همین دم عصر حداقل بیست صفحه پر شده بود، بیست صفحه‌ای که هیچ‌کس دقیق نمی‌دانست در آن چه گذشته است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or