Games CG Movies Center

سلام خدمت دوستان...

این تاپیک در باره CG Movies بازی ها می باشد.ممکنه خیلی از شما ندونید CG چی هست و مثل یکی از دوستان فکر کنید یک فرمته! برایه همین من یک توضیح مختصر راجع به CG می دم:

CG مخفف دو کلمه Computer Graphi هست و به هر چیز هنری خلق شده با کامپیوتر گفته می شود.CG Movies هم به انیمیشن هایه 3D گفته می شود مثل FFVII AC.
CG Movies در بازی ها اصطلاحا به انیمیشن هایه که هنگام شروع یا پایان و ... بازی پخش می شود گفته می شود که در ایران به غلط دمو گفته می شود.

خیلی ها در دنیا عاشق این CGM ها هستند.مثلا CGM هایه فوقالعاده Final Fantasy که همواره بهترین ها از لحاظ کیفی هستند یا Mortal Kombat که بهترین از لحاظ کارگردانی هست و یا CGM هایه خیره کننده World Of Warcraft که هر بیننده ای رو پایه مانیتور میخکوب می کنه و ... .

من و تعدادی از دوستانم قصد تاسیس یک سایت برایه فروش این CGM ها داریم.(CGM هایی که به راحتی بدست میاد مثل MK به صورت رایگان و CGM هایی که بدست اوردنش کاملا تخصصیه به صورت پولی درست مثل سایت www.gamewallpapers.com یعنی با حق عضویت سالانه.)

اسم سایت هم www.GCGMovies.com است که البته هنوز ثبت نشده چون هنوز منتظر رسیدن مجوز ها هستیم.(باید از شرکت هایه تولید کننده مجوز داشته باشیم.)

اهداف دراز مدتمون هم فروش این CGM ها در PSN هستش!!! (برایه این کار فعلا با مسئولین Sony در حال مکاتبه هستیم.)

اینجاست که من دست یاری به صویه شما دراز می کنم.ما در حال حاظر یک ارشیو 1 ترابایتی داریم ولی با امدن بازی هایه جدید این ارشیو نیز باید کامل تر شود.
من از شما تقاضا دارم که اگر بازیه جدیدی خریداری کردید که دارایه CGM بود یا از گزشته بازی را انجام داده بودید که دارایه CGM بود در همین تاپیک معرفی کنید.
(چون برایه ما امکان پذیر نیست که همه بازی هایه بازار رو تهیه کنیم)
پلتفرمشم اصلا مهم نیست.از کنسول هایه دستس تا کنسول هایه خانگی و PC.

اگر هم کسی از دوستان مایل به همکاری بود به من پیغام خصوصی بده.

مچکرم.

من که فقط این چند تا رو یادم میاد :
warcraft III
warcraft III : frozen throne
Down of War
Syberia 1
Syberia 2
Onimusha 3 این یکی رو مطمئن نیستم .
موفق باشین .

سایتی که قرار بود درست کنی چی شد؟ هنوز منتظریم.
من بازی های زیادی رو میشناسم و باید بگم دمو بازی های فینال فانتزی رو از سال 1998 با ساخت شماره هشتم بوسیله MaYA است. شماره هفتم حتی رندر خوبی هم نداشت.
می تونی روی کمک من حساب کنی.

متاسفانه حمید همون طور که گفتم سرم حسابی شلوغ هست و هنوز فرصت نکردم سایت رو راه بندازم ولی طراحی سایت و ... اینا تمومه.منتظر یک سری اجازه هم هستم تا سایت رو کامل راه بندازم.

لیست خودم هم خیلی زیاده ولی سعی می کنم لیست رو اینجا بزارم.

همکاری هم به هر صورتی باشه خوبه!! اگه توانش رو دارید مثلا بیاید مسئولیت قسمت Wii رو بپذیرید و هر چی بازی انحصاری داره CG هاش رو در بیارید ...

اگر هم نمیتونید فعلا بهترین کمک اینه که بگید چه بازی هایی CG دارن.البته منظورم بازی هایه جدیده.چون من در توانم نیست که همه بازی هایه جدید رو بخرم و ببینم کدوم CG داره یا نه!
اگه هرکی که یک بازی جدید خرید و وقتی متوجه شد CG داره بیاد اینجا بگه من میرم همون بازی رو میخرم و ... .
اگرم حوصله مکاتبه به زبون انگلیسی با مسئولین رو داشته باشید هم خیلی خوبه.چون برایه گزاشتن هر CG باید از سازنده هاش اجازه داشته باشیم.اکثر شرکت هایه درست درمون مثل SE , Blizzard. Midway,SEC,Namco , ... اجازه دادن.

یه کمک دیگه که از همه مهم تر هستش در اوردن CG ها از بازی هست که البته اصل کاری هم هست!!

چون این کار به شدت دردسر داره.هر کی بتونه این کار رو بکنه مثل Genesis میتونه خیلی کمک بکنه.

خلاصه همه جوره کمک رو پایه هستم.

فقط باید همه دوستان کمک بکنند و حداقل اسم بازی ها رو بیان اینجا بگن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or