he_ghm کاربر سایت Aug 22, 2011 #497 دوستان من gamer tag ام رو تغییر دادم: قدیمی: cloakingspring2 جدید: Hesam ghm بیشتر هم red dead بازی می کنم.
دوستان من gamer tag ام رو تغییر دادم: قدیمی: cloakingspring2 جدید: Hesam ghm بیشتر هم red dead بازی می کنم.
iOs کاربر سایت Aug 31, 2011 #498 چند تا تاپيك هست HesamGaMEr Sent from my iPod touch using Tapatalk .
iran-daily کاربر سایت Sep 7, 2011 #501 EastenHeart اگه هم نشد یه شماره 4 یا 5 یا 6 بدید بهش من هر ماه یک اکانت میسازم الان رو 4 هستم تا 28 روز دیگه از الان
EastenHeart اگه هم نشد یه شماره 4 یا 5 یا 6 بدید بهش من هر ماه یک اکانت میسازم الان رو 4 هستم تا 28 روز دیگه از الان
B BC CENTER! کاربر سایت Sep 8, 2011 #504 شروین هستم اینم گیمرتگ : jakbelic (به همین شکل بی space یعنی جکبلیک) هر روز با 3 بازی cod black ops - battle field bad company 2 - medal of honor بیشتر بتلفیلد میزنم!
شروین هستم اینم گیمرتگ : jakbelic (به همین شکل بی space یعنی جکبلیک) هر روز با 3 بازی cod black ops - battle field bad company 2 - medal of honor بیشتر بتلفیلد میزنم!
etio0098 کاربر سایت Sep 8, 2011 #507 نوشته شده توسط BC CENTER!: اتیو جون منو اد کن امروز دو ساعت بتلفیلد بزنیم باهم! بیشتر... واقعا شرمنده ولی مگه شما هنوزمیری لایو با این وضعیت بن انشاء الله بعدا راستی ac داری؟
نوشته شده توسط BC CENTER!: اتیو جون منو اد کن امروز دو ساعت بتلفیلد بزنیم باهم! بیشتر... واقعا شرمنده ولی مگه شما هنوزمیری لایو با این وضعیت بن انشاء الله بعدا راستی ac داری؟
Fenris Wolf کاربر سایت Oct 14, 2011 #509 بیاین بتلفیلد بد کمپانی! همه چیش خفنه!(چون بازی گیرز 3 من راحت بازیکن پیدا نمیکنه و فقط 1 بار تونستم بازی کنم مشکل از چیه؟ )
بیاین بتلفیلد بد کمپانی! همه چیش خفنه!(چون بازی گیرز 3 من راحت بازیکن پیدا نمیکنه و فقط 1 بار تونستم بازی کنم مشکل از چیه؟ )