Saeed.x360
کاربر سایت
با سلام خب ما هم پس از مدتي با اومدن دستگاه جديد با لايو برگشتيم. البته من فعلا بدليل خريد Point و Recover كردن گيمرتگم Gold ندارم ولي بزودي تهيه خواهم كرد.
Xerex Knight
Xerex Knight
با سلام خب ما هم پس از مدتي با اومدن دستگاه جديد با لايو برگشتيم. البته من فعلا بدليل خريد Point و Recover كردن گيمرتگم Gold ندارم ولي بزودي تهيه خواهم كرد.
Xerex Knight
والله از قديم گفتند سلام گرگ بي طمع نيست !!:biggrin1: يا به قول خشايار مستوفي ! دوري و دوستي !!:biggrin1::biggrin1: اتفاقا چند وقته سرعت و پينگم جون ميده براي Host شدن ! :biggrin1: ولي هيچي پول واسه خريد Gold ندارم !سعید این گیمرتگه برای تو بود؟ خب بگو مرد مومن...!
شما بیا ما بدون گلد بازیت می دیم:biggrin1:
سعید گلد بگیر host کم داریم و بچه ها اصلا دلشون برات تنگ نشده:biggrin1:
GOLD از ما ، HOST از تو...والله از قديم گفتند سلام گرگ بي طمع نيست !!:biggrin1: يا به قول خشايار مستوفي ! دوري و دوستي !!:biggrin1::biggrin1: اتفاقا چند وقته سرعت و پينگم جون ميده براي Host شدن ! :biggrin1: ولي هيچي پول واسه خريد Gold ندارم !
GOLD از ما ، HOST از تو...
به بچه ها می گم نفری هزار بذارند برات گلد بخرند:biggrin1:
جدا از بازیسنتر یک 3 ماهه بگیر 27 هزار تومان.
سلام سعید خوبی؟قبوله Gold از شما Appear Offline از من !!!! :biggrin1: بابا يك چيزي گفتيم كافيه يك اشاره كنم كيوان (Chelo Kabab ) يك Gold يكساله برام بگيره !! البته اگه الان جواب سلامم رو بده!!!!:biggrin1:
آره...؟:biggrin1:قبوله Gold از شما Appear Offline از من !!!! :biggrin1: بابا يك چيزي گفتيم كافيه يك اشاره كنم كيوان (Chelo Kabab ) يك Gold يكساله برام بگيره !! البته اگه الان جواب سلامم رو بده!!!!:biggrin1:
حرف حساب جواب نداره ! ولي خب من با خودم گفتم شايد اين كيوون بخاطر اينكه تو ايالات مقدس آمريكا هستش و با اونا نشست و برخاست كرده شايد اصالتش رو فراموش كرده !! :biggrin1:سلام سعید خوبی؟
یک جیزی میگم جدی بگیر:
هیچ وقت منتظر نباش که یک ایرانی واست چیزی بخره!!!
اگه بخای هم واست نمیخره مگر اینکه واسش خیلی عزیز باشی(حتی کیوان)
من خودم میخوام تا 1 ماهه دیگه واسه یکی از بهترین دوستام یک gold 13 ماهه بگیرم و برای خودم هم می خوام 4000 پوینت بگیرم دلت بسوزه :cheesygri
بابا من شوخي كردم امير تو جدي گرفتي ؟!آره...؟:biggrin1:
حالا که اینطوریه بگو کیوان از آمریکا برات بفرسته:biggrin1:
اونجا ارزون تر هم هست:biggrin1:
این جمله ایهام دارهاره مخصوصا تو که هفته ای یک کنسول میخری!:biggrin1:
نه با سعید بودم.اخه یه مدتی پلی 3 میخره بهد میفروشتش میره 360 بعد میگه درس دارم میره پلی3 میخره 360 میفروشه دوباه میگه دلم برای لایو تنگ میشه میره پلی 3 رو میفروشه 360 میخره اصلا داستانیه ها این سعید!:biggrin1:این جمله ایهام داره
رامین منظورت با من هست یا با سعید ؟
من که هفته ای 1 کنسول نخریدم ولی یک ارکید سفارش دادم تا 5-15 بهمن میرسه دستم :cheesygri
با سلام به شمادوستان منم تازه لایو وصل شدم. اینم گیم تگ من
SOLIDOROCHIMARU