yonestm Gold User Aug 30, 2014 #616 GamerTag: NeXuS i RanG3R من کلان تو کار همه چی هستم Fifa . Cod . SniperE3 . Diablo
GHOST360 کاربر سایت Sep 9, 2014 #620 دوستان گیمر تگ جدید من ...اد کنید حال کنیم با هم MrSiadat تیتان فال - بلک آپس 2 بیشتر بازی های با حال هم هستم:d
دوستان گیمر تگ جدید من ...اد کنید حال کنیم با هم MrSiadat تیتان فال - بلک آپس 2 بیشتر بازی های با حال هم هستم:d
parsa sa کاربر سایت Sep 10, 2014 #621 سلام. پ چند روزه که به لایو وصل شدم اینم گیمرتگم:MRparsA1 تا حالا فقط ghost رو بازی کردم ولی در اینده ی نزدیک! چند تا بازی دیگه رو هم بازی میکنم
سلام. پ چند روزه که به لایو وصل شدم اینم گیمرتگم:MRparsA1 تا حالا فقط ghost رو بازی کردم ولی در اینده ی نزدیک! چند تا بازی دیگه رو هم بازی میکنم
3 3Doors Down کاربر سایت Sep 13, 2014 #622 gt:reachdoorsdown halo4 reach titanfall cod diablo destiny
GodFather کاربر سایت Sep 23, 2014 #623 سلام فعلا destiny و Titan falll بازی میکنم ولی بیشتر دونبال پایه برای Titan fall هستم
HACKBOTER کاربر سایت Sep 23, 2014 #624 fifa 15 حریف میطلبیم ادد کنید : Biohazard3280 آخرین ویرایش: Sep 24, 2014
parsa sa کاربر سایت Sep 23, 2014 #625 نوشته شده توسط GodFather: سلام فعلا destiny و Titan falll بازی میکنم ولی بیشتر دونبال پایه برای Titan fall هستم بیشتر... برای من فقط یه بار تایتان فال رو اورد اگر نه از خدامه بازی کنم
نوشته شده توسط GodFather: سلام فعلا destiny و Titan falll بازی میکنم ولی بیشتر دونبال پایه برای Titan fall هستم بیشتر... برای من فقط یه بار تایتان فال رو اورد اگر نه از خدامه بازی کنم
pouyaone کاربر سایت Oct 3, 2014 #626 منم ادد کنید bestgamerv fifa 15 و cod black ops 2 و wwe 2k14 و...
ايمان1373 کاربر سایت Oct 18, 2014 #630 سلام دوستان. بنده تازه وارد اين سايت هستم اما گيمر كهنه كاري هستم اگه ريا نشه شديدا به راهنمايي براي live نياز دارم.سوالاتي دارم كه براي پاسخ دادن بهشون به يه دوست كار كشته احتياج دارم. بسيار علاقمندم كه به يك سري دوستان online باز و كاردرست ملحق بشم و دسته جمعي به بازي آنلاين بپردازيمb-) گيمرتگ بنده:ClamantSplitECW خوش حال ميشم بنده رو هم اد كنيد. موفق باشيد
سلام دوستان. بنده تازه وارد اين سايت هستم اما گيمر كهنه كاري هستم اگه ريا نشه شديدا به راهنمايي براي live نياز دارم.سوالاتي دارم كه براي پاسخ دادن بهشون به يه دوست كار كشته احتياج دارم. بسيار علاقمندم كه به يك سري دوستان online باز و كاردرست ملحق بشم و دسته جمعي به بازي آنلاين بپردازيمb-) گيمرتگ بنده:ClamantSplitECW خوش حال ميشم بنده رو هم اد كنيد. موفق باشيد