MILAD 360 کاربر سایت Jun 4, 2012 #558 milad13 از فردا ظهر به مدت سه ماه 24 ساعته انلاینم! البته اگه یه جا پیدا کنم امشب بازی بهم برسونه از همین امشب شروع میشه D: فعلا MW3 آخرین ویرایش: Jun 6, 2012
milad13 از فردا ظهر به مدت سه ماه 24 ساعته انلاینم! البته اگه یه جا پیدا کنم امشب بازی بهم برسونه از همین امشب شروع میشه D: فعلا MW3
T Theo کاربر سایت Jun 6, 2012 #559 دوســت عــزیــزی کــه ایــن تـاپــیــک رو ایــجــاد کــردی ازت خــواهـش می کــنــم اگــه امــکــان داره گــیـمـر تــگ بــچــه هــا رو + اســم کــوچـیــکــشــون تــوی صــفــحــه اول بــزار و تـوی یــه جــدول جــمــع آوری کــن لــطــفــا ایــنــجــوری نـیـازی نــیــســت واســه ادد کــردن بــچــه هــا تــک تــک صــفــحـه هـا رو بــگــردیــم !!!
دوســت عــزیــزی کــه ایــن تـاپــیــک رو ایــجــاد کــردی ازت خــواهـش می کــنــم اگــه امــکــان داره گــیـمـر تــگ بــچــه هــا رو + اســم کــوچـیــکــشــون تــوی صــفــحــه اول بــزار و تـوی یــه جــدول جــمــع آوری کــن لــطــفــا ایــنــجــوری نـیـازی نــیــســت واســه ادد کــردن بــچــه هــا تــک تــک صــفــحـه هـا رو بــگــردیــم !!!
F fifa13 کاربر سایت Aug 4, 2013 #564 این هم گیمرتگ من AoD xGalmx چندین ماه هک شده بود و دست یه ژاپنی Mother F*U*K*R بود تو بیوم کلی فحش بهش نوشتم Spoiler زنده باد بهار
این هم گیمرتگ من AoD xGalmx چندین ماه هک شده بود و دست یه ژاپنی Mother F*U*K*R بود تو بیوم کلی فحش بهش نوشتم Spoiler زنده باد بهار
S smr14 کاربر سایت Aug 7, 2013 #565 سلام gamertag: foxseven93 محمد bf3 Red Dead (call of duty (ALL version fifa 13 gow 3 ....
A Alex Fera کاربر سایت Aug 7, 2013 #566 اشکانم......... اینم گیمر تگم : Alexfera007 فعلا گلد نیستم،انشالله تا فردا گلدم و فیفا 13 و Bf3 در خدمتیم.............
اشکانم......... اینم گیمر تگم : Alexfera007 فعلا گلد نیستم،انشالله تا فردا گلدم و فیفا 13 و Bf3 در خدمتیم.............
Night Hawk کاربر سایت Aug 7, 2013 #567 محمد هستم gt:GoTH x M0N5T3R FIFA 12 بیاین بزنیم در ضمن BLACK OPS1 هم HARDCORE HEADQUARTER NV ONLJDL XBLSINCE:2011
محمد هستم gt:GoTH x M0N5T3R FIFA 12 بیاین بزنیم در ضمن BLACK OPS1 هم HARDCORE HEADQUARTER NV ONLJDL XBLSINCE:2011