M mahyar_753951 کاربر سایت Sep 30, 2011 #481 گیمر تگ من BTP internecine هستش و معمولا مدرن 2 و بتل فیلد بتا و جدیدا گیرز 3 میزنم
A amirsoofi کاربر سایت Oct 1, 2011 #484 آقا منو ادد کنید فیفا 12 بترکونیم، راستی FEAR3 هرکی باشه باهم دونفره تا آخرش بریم gametag= Amir Soofi
آقا منو ادد کنید فیفا 12 بترکونیم، راستی FEAR3 هرکی باشه باهم دونفره تا آخرش بریم gametag= Amir Soofi
R rezabazi کاربر سایت Oct 1, 2011 #485 سلام بچه ها ،ميشه fifa 12 رو آنلاين بازي كرد ؟مشكلي نداره؟پوينت نمي خواد؟
R rezabazi کاربر سایت Oct 4, 2011 #488 نوشته شده توسط rezabazi: سلام بچه ها ،ميشه fifa 12 رو آنلاين بازي كرد ؟مشكلي نداره؟پوينت نمي خواد؟ بیشتر... اگه ميشه جواب بديد ،مي تونم برم آنلاين بازي كنم يا نه؟تا حالا به live وصل نشدم
نوشته شده توسط rezabazi: سلام بچه ها ،ميشه fifa 12 رو آنلاين بازي كرد ؟مشكلي نداره؟پوينت نمي خواد؟ بیشتر... اگه ميشه جواب بديد ،مي تونم برم آنلاين بازي كنم يا نه؟تا حالا به live وصل نشدم
Robin کاربر سایت Oct 6, 2011 #489 نوشته شده توسط rezabazi: اگه ميشه جواب بديد ،مي تونم برم آنلاين بازي كنم يا نه؟تا حالا به live وصل نشدم بیشتر... میتونی بازی کنی مشکلی نداره اما کد میخواد خود بازی 2روز بیشتر تریال نداره
نوشته شده توسط rezabazi: اگه ميشه جواب بديد ،مي تونم برم آنلاين بازي كنم يا نه؟تا حالا به live وصل نشدم بیشتر... میتونی بازی کنی مشکلی نداره اما کد میخواد خود بازی 2روز بیشتر تریال نداره
mahabad کاربر سایت Oct 7, 2011 #490 دوستان منم اد کنید.blackopS و mw2. گیمر تگ: KORD KILLER آخرین ویرایش: Oct 7, 2011
S salararkan کاربر سایت Oct 14, 2011 #494 اقا منو اد كنيد هروقت بخوايد بجز صبحا پايه هر بازي هم هستم من سالاراركان هستم گمير تگ منم salararkan همه بازي هارو لايو ميزنم
اقا منو اد كنيد هروقت بخوايد بجز صبحا پايه هر بازي هم هستم من سالاراركان هستم گمير تگ منم salararkan همه بازي هارو لايو ميزنم