u.s.a کاربر سایت Aug 5, 2010 #301 آقا اینجا کسی فورزا 3 بازی نمیکنهمن عاشق فورزا 3 هستم.هرکی بازی میکنه تو رو خدا بیاد باهم حال کنیم.عاشق لامبورگینی هستم.
آقا اینجا کسی فورزا 3 بازی نمیکنهمن عاشق فورزا 3 هستم.هرکی بازی میکنه تو رو خدا بیاد باهم حال کنیم.عاشق لامبورگینی هستم.
Amir09 کاربر سایت Aug 5, 2010 #302 فعلآ گرم red deadم اما فیفا هم میزنم فقط اون وسط یه هو برقتون نره یا اکانت اینترنتتون تموم بشه یا از این حرفا....! آخرین گیمر تگم:silent I deathکه الان میتونم باهاش بزنم! گیمر تگ اصلی :Awake ALANکه ماه دیگه شارج میشه!
فعلآ گرم red deadم اما فیفا هم میزنم فقط اون وسط یه هو برقتون نره یا اکانت اینترنتتون تموم بشه یا از این حرفا....! آخرین گیمر تگم:silent I deathکه الان میتونم باهاش بزنم! گیمر تگ اصلی :Awake ALANکه ماه دیگه شارج میشه!
rsoft کاربر سایت Aug 5, 2010 #303 منم دوباره به Live برگشتم...Gamertag قبلیم:Mafia1980 الان:RezaMafia اینو Add کنید
xiknowsecretx کاربر سایت Aug 11, 2010 #304 سلام من فرزين گيمر تگم xxikn0wsecretxx call of duty modern warfare 2 gird fifa 10 pro10 reddeadredemption leftfordead2 halo 1.2.3 .....
سلام من فرزين گيمر تگم xxikn0wsecretxx call of duty modern warfare 2 gird fifa 10 pro10 reddeadredemption leftfordead2 halo 1.2.3 .....
M A X کاربر سایت Aug 11, 2010 #306 بچه ها اين جا كسي هست كه كنسول ريجن j داشته باشه و بخواد wining eleven بازي كنه؟؟؟
xiknowsecretx کاربر سایت Aug 11, 2010 #307 نوشته شده توسط NINJA_PANDA: بچه ها اين جا كسي هست كه كنسول ريجن j داشته باشه و بخواد wining eleven بازي كنه؟؟؟ بیشتر... من دستگام j عه ! ادم كن بيا !
نوشته شده توسط NINJA_PANDA: بچه ها اين جا كسي هست كه كنسول ريجن j داشته باشه و بخواد wining eleven بازي كنه؟؟؟ بیشتر... من دستگام j عه ! ادم كن بيا !
castlevania کاربر سایت Aug 15, 2010 #309 اینم گیمر تگ من : yousef1370 mw2 وgears2 و tf2 وbad company2 و halo odst و rdr و ....هستم. تازه به لایو اومدم واسه همین فقط یه دوست دارم. نیازمند اد کردن شما هستیم:d
اینم گیمر تگ من : yousef1370 mw2 وgears2 و tf2 وbad company2 و halo odst و rdr و ....هستم. تازه به لایو اومدم واسه همین فقط یه دوست دارم. نیازمند اد کردن شما هستیم:d
54M113 کاربر سایت Aug 16, 2010 #311 قدیما ( 1 سال پیش ) برو بکس بودن MW بازی میکردن الان از 25 تا Add list ام یه نفرم Online نیست ! قضیه چیه !؟
قدیما ( 1 سال پیش ) برو بکس بودن MW بازی میکردن الان از 25 تا Add list ام یه نفرم Online نیست ! قضیه چیه !؟
good life کاربر سایت Aug 17, 2010 #312 پایه fifa 2010 pes2010 فعلا همین ها تا برم stealth دار بگیرم gamer tag:bardia 021 لطفا اد کنید
phoenixx کاربر سایت Aug 17, 2010 #313 gamertag: XphoenixX این گیمرتگ جدیدمه... fifa10 geow 2 battlefield:bc2 fifa09 . . . .
Soheil Set Free The Devil Inside کاربر سایت Aug 17, 2010 #314 نوشته شده توسط u.s.a: آقا اینجا کسی فورزا 3 بازی نمیکنهمن عاشق فورزا 3 هستم.هرکی بازی میکنه تو رو خدا بیاد باهم حال کنیم.عاشق لامبورگینی هستم. بیشتر... من هستم.ولی باید اول باید دیسکمو چک کنم.البته باbugati
نوشته شده توسط u.s.a: آقا اینجا کسی فورزا 3 بازی نمیکنهمن عاشق فورزا 3 هستم.هرکی بازی میکنه تو رو خدا بیاد باهم حال کنیم.عاشق لامبورگینی هستم. بیشتر... من هستم.ولی باید اول باید دیسکمو چک کنم.البته باbugati
Soheil Set Free The Devil Inside کاربر سایت Aug 17, 2010 #315 بچه ها منو با Sabayonetta اد کنید. همه چیزو پایه هستم به خصوص fifa و modern warfare 2