Gamertag بچه های همیشه LIVE

دوستان چجوری لایو میزنین ؟
با دستگاه کپی خور نشده ؟
اگر کپی خور شده است نمی ترسید بن بشین ؟

دوستانی که پول دار هستن که با دستگاه کپی نشده لایو میزنن .
دوستانی هم که کنسولشون کپی هست دیگه ریسک میکنن و بازی میکنن

ُSafeAttorney
فعلا GOW2 و FIFA10-بزودی MW2 هم میایم:love:

شاید دوباره اکانت سیلورم رو شارژ کنم!ببینم چی میشه!:-"
اون اینه
ZORO BORO

:biggrin1:

سلام بچه ها
من تازه عضو شدم.
فقط اگه یکی از دوستان لطف کنه بگه که با borderland , PES2010,army of two,resident evil,dead space,50 cent تو لایو بن میشم یا نه ممنون میشم چون من فقط الان گیتار او هیرو 3 بازی میکنم و جرات بازی بقیه بازیهارو ندارم:((
Gamer Tag : Max Spl1982

سلام بچه ها
من تازه عضو شدم.
فقط اگه یکی از دوستان لطف کنه بگه که با borderland , PES2010,army of two,resident evil,dead space,50 cent تو لایو بن میشم یا نه ممنون میشم چون من فقط الان گیتار او هیرو 3 بازی میکنم و جرات بازی بقیه بازیهارو ندارم:((
Gamer Tag : Max Spl1982

میتونی اینجا جواب سوالات پیدا کنی

ممنون از راهنماییت
چند تا سوال:
1-یکی از بازیام stealth checked pass رو داد ولی بعدش دیگه قسمت چک کردن online database نداشت و رفت سراغ cheling game CRC آیا یعنی این بازیم مشکل داره برا لایو؟

2-بازی army of two 40 th day همه چیشو ok داد ولی تو قسمت چک کردن online database دو تا گزینه اولش رو اینجوری قرمز زد یعنی :
VIDEO CRC DOES NOT MATH
V0 CRC DOES NOT MATCH
داد ولی بقیشو اوکی سبز داده این یعنی مشکل نداره؟چون نوشته شده 2 تا گزینه آخرش مهمه!؟؟

سلام
من دوتا آیدی دارم. یکیش اصلی هستش که فعلا به دلیل نداشتن پول سیلور شده. به همین دلیل چون من تازه یدونه آرکید خریدم و پروف میسازم تا بتونم از 3 ماهی که روی دستگاه هست استفاده کنم و فقط اریجینال میندازم توش فقط گیرز 1 و گیتار هیرو 5 رو دارم. هرکی پایس ادم کنه. مخصوصا گیتار هیرو 5.
اصلی: elchicopersa
گلد برای بازی : Hadi NH

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or